Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Όλα θα πάνε καλά, κοιμηθείτε ήσυχοι

Μου αρέσει η λογική διαχείρισης.
Αφού το Μνημόνιο δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα, τότε ας δούμε πώς θα το εφαρμόσουμε...

Και επειδή κάποια μέτρα είναι δυσμενή-ενώ τα υπόλοιπα χάρμα οφθαλμών- θα ψάξουμε ισοδύναμα.
Δεν αργεί η μέρα που το κόστος θα μπει πάνω απ” όλα, αν αυτό δεν συνέβη ήδη.
Δεν αργεί η μέρα που ένας μαλακοπίτουρας διευθυντής νοσοκομείου θα δει ότι οι χρόνια πάσχοντες αποτελούν το 70% των εξόδων του νοσοκομείου του και θα το πάει ένα βήμα παραπέρα πετώντας την πρόταση να μην τους περιθάλπει.
Να για πότε ανοίγει ο ασκός του Αιόλου.
Κάν” το σαν τον προκάτοχο σου επί ναζί, μεγάλε, και να δεις για πότε ανοίγει το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Μη μου λες για Αμυγδαλέζες κτλ, αυτά δεν πιάνονται.
Το κόστος, λοιπόν, πάνω από τις ανθρώπινες ανάγκες.
Μια κοινωνία που, αντί να κοιτάει να ταΐσει τους πολίτες, κοιτάει μην σώσουν και χάσουν ένα ευρώ τα όρνεα και οι αγορές· πολύ ανθρώπινη μια τέτοια κοινωνία, διαφυλάξτε την πάση θυσία· των άλλων πάντα.
ΕΚΑΣ σιγά-σιγά τέλος, οι συντάξεις την κατιούσα -γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη-, ενώ θα κοπεί ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά και θα γαμηθεί ο Δίας μαζί με τους άλλους 11 συγκάτοικους στην τρέλα, μέχρι να μην μείνει ίχνος «λίπους» στα ελληνικά νοικοκυριά.
Γιατί ο Αλέξης μπορεί να αγαπάει τον Βούτση και τον Φίλη, αλλά αγαπάει και όλους εμάς, ρε κουτά.
Και θα μας αγαπήσει καλά ο Αλέξης για την τετραετία δώρο που του κάναμε από το πουθενά.
Όσο συμβαίνουν όλες αυτές οι «ατυχίες» οι Έλληνες πολίτες προβληματίζονται για τη Σοβιετική Ένωση (μην έρθει ο κομμουνισμός), τι θα κάνει ο Λεβέντης στη Βουλή και -μέχρι πρότινος- αν θα το βουλώσει κάποτε η Κωνσταντοπούλου.
Μας έχουν περάσει τη θηλιά, είναι έτοιμοι να κλωτσήσουν το σκαμνάκι, και εμείς προβληματιζόμαστε για τον καιρό: δεν βρέχει ρε, μας φτύνουν.
Δεν είναι «ατυχίες» αυτά που μας συμβαίνουν, φυντάνια μου, μεθοδευμένο σχέδιο είναι και -αντί να το τσαλακώσετε- πάτε σαν χάπατα που είστε και τρέχετε να τα νομιμοποιείτε, μην τυχόν και χάσετε κάποιο από τα κελεπούρια που έχετε βάλει στη Βουλή.
Μέσα σε 6 χρόνια η ελληνική κοινωνία κατόρθωσε αυτό τον τεράστιο άθλο.
Κατάφερε να διατηρηθεί αυτούσια με όλα τα σκατά και τους σάπιους αγκαζέ.
Κατάφερε να αποδείξει και στον πιο δύσπιστο ότι οι αλλαγές είναι για τους φλώρους.
Είχα να δω τόση βλακεία μαζεμένη από όταν κονταροχτυπιόντουσαν Γιωργάκης και Κωστάκης στο σουμπούτεο και οι Έλληνες τσακωνόντουσαν ποιο από τους δυο είναι ο λιγότερος βλάκας.
Ξυθείτε τώρα στην γκλίτσα των δανειστών.
Εγώ πάντως προμηθεύτηκα ποπκόρν, πασατέμπο και γαριδάκια και θα κάτσω αναπαυτικά να απολαύσω το θέαμα που προβλέπεται να απογειωθεί μέσα στο 2016.
Α, που είστε, θυμάστε εκείνη την 13η σύνταξη που θα παίρνατε φέτος; ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Ετοιμαστείτε για τις νέες περικοπές μετά το νέο ασφαλιστικό, εκτός αν κόψουν το ΕΚΑΣ και στους λίγους τυχερούς που το παίρνουν ακόμη· ξέρετε, αυτό που θα επανέφεραν σε όσους το έκοψε ο Σαμαράς.
Να ζήσουν, να ζήσουμε και να χαιρόμαστε όλοι μαζί για αυτό το υπέροχο σύμφωνο διαβίωσης με τις Γιάννες και τους Γιάννηδες με τα δυο νι.
Τέλος, σας παρακαλώ να μην φολώνετε τα αδέσποτα και προσοχή να μην τα πατάτε στο δρόμο, ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σας χρειαστούν· λυκόσκυλο στα κάρβουνα και περσική γάτα φρικασέ και δεν ξέρεις τι χάνεις.
Αλλά μην ανησυχείτε, όλα θα πάνε καλά, κοιμηθείτε ήσυχοι.
Η επανάσταση είναι κοντά, πολύ κοντά, αλλά έχω πρεσβυωπία και δεν βλέπω το Χριστό μου...



Δεν υπάρχουν σχόλια: