Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Aλλάζει μορφή το ΔΑΚ

Όσο περνά ο καιρός αρχίζει να φαίνεται η δουλεία που γίνεται τόσους μήνες στο ΔΑΚ Νάξου, με την διαμόρφωση του σταδίου να παίρνει σιγά-σιγά την τελική της μορφή. Οι εργασίες των υποδομών τελειώνουν και στο επόμενο δίμηνο που απομένει όλα θα είναι έτοιμα, καθώς τα πάντα προχωρούν βάση χρονοδιαγράμματος το οποίο τηρείτε πιστά όπως μας διαβεβαίωσε ο υπεύθυνος εργασιών στο χώρο. Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκινήσει η τοποθέτηση του ταρτάν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, με το σκάμμα και τον διάδρομο να έρχονται ακριβώς μπροστά στις εξέδρες όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φώτο.
Το κρίσιμο σημείο θα είναι η τοποθέτηση του φυσικού χλοοτάπητα
 στο τέλος Αυγούστου ή ...
 τον Σεπτέμβρη καθώς ο παράγοντας ''καιρικές συνθήκες'' θα είναι καθοριστικός.

Πανναξιακός
Την Παρασκευή ξεκινούν ''τα βάσανα'' για μερίδα αθλητών (κυρίως νεαρών), αφού θα ξεκινήσει μια μίνι προετοιμασία η οποία θα αποτελέσει προθάλαμο για τα συγκεκριμένα παιδιά ώστε να  ενσωματωθούν πιο εύκολα στην κυρίως προετοιμασία της ομάδας που θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, ενώ θα δοκιμάζονται και κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ενδέχεται να αποκτηθούν αφού πείσουν για τις ικανότητες τους.
Ο προπονητής του Πανναξιακού Δημήτρης Σκούνας, που δίνει ιδιαίτερη σημασία στους ''πιτσιρικάδες''  προέτρεψε σήμερα τους πιο πάνω αθλητές να δουλέψουν σκληρά, να κουραστούν μέσα στο γήπεδο και να μάθουν πράγματα απ' τα οποία θα αποκομίσουν κέρδος μελλοντικά, ενώ όσον αφορά τους πειρασμούς του καλοκαιριού ... τους τόνισε ότι θυσίες = όφελος για εκείνους !
Καλό ξεκίνημα και καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλα τα παιδιά που ξεκινούν από τόσο νωρίς να προετοιμάζονται για να είναι καθ' όλα έτοιμοι τον Οκτώβρη.










1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ