Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

30χρονος γνωστός επιχειρηματίας εκτρέφει κατσίκες με σκοπό να τις βιάσει !

Σοκ έχει προκαλέσει στη κοινή γνώμη η σύλληψη γνωστού 30χρονου επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση σκληρού υλικού κτηνοβασίας με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τα συμπαθή τετράποδα.
Ακόμα πιο σοκαριστικά όμως είναι όσα υποστήριζε σε φόρουμ του διαδικτύου ότι δηλαδή εκτρέφει κατσίκες σε μυστική τοποθεσία έξω από τα περίχωρα της Αθήνας ώστε μόλις μεγαλώσουν να κάνει σεξ μαζί τους, ενώ σε δεύτερη φάση είχε δηλώσει ότι δεν αποκλείεται να παντρευτεί και μία από αυτές!
“Λοιπόν, εγώ θα αρχίσω να κάνω σεξ ...
 με τις κατσίκες μου, μόλις μεγαλώσουν”
“Αν βρω ένα ζωντανό που με ικανοποιεί και με καταλαβαίνει πραγματικά δεν αποκλείω ακόμα και το ενδεχόμενο γάμου
είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο 30χρονος.
Η ΕΛΑΣ έμεινε άφωνη από τα σκληρά βίντεο που είχε στη κατοχή ο 30χρονος. Τα βίντεο είναι τραβηγμένα σε βουκολικές περιοχές και περιέχουν σκηνές ακατάλληλες για μικρά και μεγάλα παιδιά.
Είχε βίτσιο να τις ντύνει νύφες!
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τόνοι σανό, μία ξύλινη γκλίτσα, τρεις χάλκινες κουδούνες, ένα μεταποιημένο νυφικό από γνωστό οίκο, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και ένα memory stick ,τα οποία εξετάζονται για να διαπιστωθεί η ταυτότητα των τετράποδων που εμφανίζονται στα βίντεο.
Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν την ταυτότητα των ταλαιπωρημένων ζωντανών για να διαπιστώσουν ποια από αυτά ανήκουν σε κοπάδια της περιοχής καθώς τουλάχιστον τέσσερις βοσκοί έχουν δηλώσει εξαφανίσεις ζωντανών τον τελευταίο μήνα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τέτοια στροφή προς το κουτσομπολίστικο; Καλά το πήγαινες μέχρι τώρα, μια χαρά θέματα διαβάζαμε.

Unknown είπε...

Δεν είναι στροφή στο κουτσομπολιό.
Απλώς καμιά φορά τα Σαββατοκύριακα ασχολούμαστε και με πιο χαλαρά θέματα

Ανώνυμος είπε...

οχι και κουτσομπολίστικο το συγκεκριμένο ζήτημα? αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο την παρακμή της κοινωνίας μας... Και είναι ότι χειρότερο.

Ανώνυμος είπε...

toulaxiston na mas peis pios einai na xeeroume gia na tou steiloume kanena dyo apo edw!!epitelous vrethike o adikatastaths tou lanou!!