Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο Απόλλωνας ... στη Νάξο

Παίκτης του Πανναξιακού είναι πλέον ο Απόλλων Κολιούσης, η μετακίνηση του οποίου κόντεψε να  εξελιχθεί σε σήριαλ, μιας και ο ποδοσφαιριστής με τον Πανναξιακό τα είχαν βρει από καιρό, αλλά οι αξιώσεις του Πανθηραϊκού πέρασαν τη μεταγραφή από 40 κύματα. Σήμερα το μεσημέρι ο ... 
 (πρώην πλέον) αρχηγός του Πανθηραϊκού  βρέθηκε στα γραφεία της νέας του ομάδας όπου υπέγραψε και φωτογραφήθηκε με την φανέλα του Πανναξιακού. Ο 29χρονος μέσος (5/7/1982), αποτελεί προσωπική επιλογή του πρόεδρου Βασίλη Φλεριανού, ο οποίος τον είχε υπό στενή παρακολούθηση 2 χρόνια τώρα, μιας και στα ντέρμπι των δυο ομάδων άφηνε πάντα τις καλύτερες των εντυπώσεων, αλλά ήταν και από τους στυλοβάτες του Πανθηραϊκού τα τελευταία χρόνια. Ο Κολιούσης αναμένεται να δώσει σημαντικές βοήθειες στο σχεδιασμό του Δημήτρη Σκούνα για χώρο του κέντρου, μιας και αγωνίζεται σχεδόν σ' όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.
Καλορίζικος !

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Καραθανάση.
Πιστεύω να βοηθάς και οικονομικά το προεδράκι και όχι μόνο να τον επηρεάζεις χωρίς να βάζεις το χέρι στην τσέπη.

Unknown είπε...

Δεν στο σβήνω αυτή τη φορά. Το αφήνω για να το δει αυτός που πρέπει.
Σου 'χω πει να μη γράφεις ονόματα.

Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ ΤΣΙΛΙ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ

Ανώνυμος είπε...

bravo re mages pragmatiko paidomazoma. koliousis, balkas, manoudakis einai ontos exairetikoi kykladites podosfairistes. mazi me tous kalous naxotes kai tis metagrafes tha pame kala.

Ανώνυμος είπε...

Αφειστε τα σχολια και τις μαλακιες και δωστε και κανενα φραγκο στην ομαδα. Οχι μονο λογια. Βοηθαμε τον Πανναξιακο ολοι