Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Στον 8ο όμιλο ο Πανναξιακός

Με τα θηρία, σε όμιλο 15 ομάδων και με μερικές από τις καλύτερες και ιστορικότερες ομάδες τις κατηγορίας, θα παλέψει ο Πανναξιακός στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής.
Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Νάξου τοποθετήθηκε στον 8ο όμιλο της Δ' κατηγορίας και θα αντιμετωπίσει τις :

Αγία Παρασκευή, Νέα Ιωνία, Αιγάλεω, Φωστήρα, Ηλιούπολη, Ελπιδοφόρο, Άγιαξ Ταύρου, ΑΟ Περιστερίου, Τράχωνες, Μελίσσια (ομάδες της ΕΠΣ Αθηνών), ενώ θα ταξιδέψει στα Δωδεκάνησα για να αντιμετωπίσει την Ρόδο και την ΑΕ Κω, στη Σάμο για να παίξει με το Καρλόβασι και στη Μύκονο με την ομώνυμη ομάδα.
Ο 8ος όμιλος είναι απ' τους λεγόμενους καθαρούς ομίλους, καθώς δεν υπάρχουν εκκρεμότητες με ομάδες που τυχόν θα υποβιβαστούν ή άλλα σχετικά θέματα, οπότε ο συγκεκριμένος καταρτισμός θα πρέπει να θεωρείτε κατά 99% τελικός. Οι μοναδικές εκκρεμότητες που εξακολουθούν να υφίστανται αφορούν στην ημερομηνία της κλήρωσης για το πρόγραμμα, στην ημερομηνία της σέντρας (με επικρατέστερη την 30/10) και στο πόσες ομάδες θα υποβιβάζονται τελικά στα τοπικά πρωταθλήματα (8 ή 9) απ' τις 15. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αγγουριαααααααααα

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ?ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ.ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 9ο ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟΝ 8ο ΟΜΙΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

καλη επιτυχια στη Παναξα μας!

Ανώνυμος είπε...

...μη φοβαστε!!!...οποιος κραταει και εχει λεφτα μεχρι τελος, αυτος και θα επιβιωσει!!!...ο νοων νοειτω!!!

#αριστεροχειρας#

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ; ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΟΡ; ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΚΑΤΑΡΤΗΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΙΩΣ; ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΙ 5 ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ