Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Τα φαινόμενα απατούν

Το περασμένο Σάββατο 15 Οκτώβρη παρουσιάστηκε στην σχολή των Ουρσουλινών το βιβλίο του γνωστού ηθοποιού Στέλιου Μάινα «Τα φαινόμενα απατούν» εκδήλωση που συντόνισε η λέσχη βιβλίου της ομάδας εθελοντών «Συν+Ναξία» σε συνεργασία με τον εκδοτικό όμιλο Καστανιώτη.
Ο Στέλιος Μάινας νησιώτης κι ο ίδιος με πατέρα από τη Σύρο και μάνα από την Αντίπαρο εξέφρασε τους ισχυρούς δεσμούς που έχει με το νησί μας , καθώς ...
 και οι δυο του δάσκαλοι ήταν νάξιοι.
Τόσο ο Ιάκωβος Καμπανέλης, όσο και ο Ιάκωβος Ψαρράς ήταν αυτοί που όπως ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε τον ανάφραψαν πνευματικά. Επίσης ο Στέλιος Μάινας δήλωσε στους εθελοντές της "Συν+Αξία" πως ο ίδιος είναι νπρόθυμος να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση διοργανωθεί προς τιμή των δυο του δασκάλων. Εντυπωσιακή ήταν η προσλέλευση του κόσμου που γέμισε την αίθουσα της σχολής ουρσουλινών και πραγματικά απόλαυσε μια ζεστή και μεστή κουβέντα με τον κυκλαδίτη συγγραφέα. 
Το βιβλίο προλόγησε ο Γιώργος Γκουντής, ο οποίος και πάντα σε συνεργασία με την "Συν+αξία" θα επιμεληθεί σεμινάριου δημιουργικής γραφής που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη Συν+Ναξία και σέ όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Τέτοιες πρωτοβουλίες στούς χαλεπούς καιρούς που ζούμε, αποτελούν μιά όαση και σηματοδοτούν με τον καλίτερο τρόπο οτι τελικά... υπάρχει ελπίδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Mpravo sta paidia!!Agapame kai stirizoume sinaxia!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε 'σεις, ποιός είναι αυτός δίπλα στον Λογοθέτη;

Ανώνυμος είπε...

agapite file o enas einai o stelios mainas kai allos einai o giorgos goudis!!