Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Στις πλατείες του κόσμου ...

Στις πλατείες 951 πόλεων σε συνολικά 82 χώρες, έχει δοθεί το αποψινό ραντεβού των απανταχού «Αγανακτισμένων», υπό τον τίτλο «United for Global Change».
Στη χώρα μας η συνάντηση των πολιτών για ακόμη μία φορά στην πλατεία Συντάγματος, στις έξι το απόγευμα, με συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» και του κινήματος «Δεν Πληρώνω», συναυλία, καλλιτεχνικά δρώμενα, προβολές αλλά και ζωντανές συνδέσεις με ...
 το Κίνημα των Πλατειών από όλο τον κόσμο.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι Δ. Πουλικάκος & His Band, Lost Bodies, Nalyssa Green, Β. Παπακωνσταντίνου, The Screaming Fly, Αέρα Πατέρα, Αρμάδα IV, Nastazzia & The Jazzuars, Gadjo Dilo, Απόφοιτοι Μουσικού Σχολείου Ιλίου και Γλάρος. Επίσης, θα υπάρχουν χορευτικά και θεατρικά δρώμενα και απαγγελίες ποιημάτων.

Οι «Μοτοσυκλετιστές Εν Δράσει» της Αθήνας θα ξεκινήσουν την καθιερωμένη μοτο-πορεία τους από το ΣΕΦ, ενώ αντίστοιχες δράσεις προγραμματίζονται επίσης σε Θεσσαλονίκη (με συγκέντρωση στο Α' ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης και πορεία προς το Λευκό Πύργο) και Λάρισα.

«Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα τώρα, είναι ο εφιάλτης που περιμένει και τις υπόλοιπες χώρες στο μέλλον», τονίζεται χαρακτηριστικά.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: