Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το ψήφισαν !

Ψηφίστηκε τελικά το πολυνομοσχέδιο από τα καμάρια της νεότερης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδος.
Ψηφίστηκε από τους ίδιους που ψήφισαν το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο κλπ.
Ψηφίστηκε, με εισηγητή τον ... ''δικό μας'', Κυκλαδίτη βουλευτή Παναγιώτη Ρήγα, τον οποίο προφανώς εμείς οι ίδιοι οι Κυκλαδίτες εξουσιοδοτήσαμε να το εισηγηθεί και μάλλον δεν το θυμόμαστε. 
Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο που επιβάλει εν έτη 2011 τον εργασιακό μεσαίωνα και γυρίζει τους εργαζόμενους δεκαετίες πίσω, μόνο και μόνο για να είμαστε συνεπείς στα κέντρα εξουσίας που έχουν αποφασίσει τον αφανισμό της Ελλάδας (όπως δήλωσε σήμερα σε δραματικούς τονους ο ''τεράστιος'' Ε. Βενιζέλος).
Αναρωτιέμαι για δυο πράγματα :  ουδείς από εσάς σκέφτηκε τι θα γράψει για πάρτι σας ο ιστορικός του μέλλοντος;
 ουδείς από εσάς έβαλε πάνω απ' την τυφλή κομματική πειθαρχεία, το τι θα διαβάζουν τα εγγόνια σας για εσάς σε μερικές δεκαετίες;
Αυτά τα δυο πράγματα αναρωτιέμαι, διότι το ενδιαφέρον σας για τον λαό είναι δεδομένο : τον έχετε χεσμένο, προκειμένου να εκτελέσετε τυφλά τις άνωθεν εντολές που σας έχουν υπαγορεύσει !  
Α, αναρωτιέμαι και κάτι ακόμη : τις σημερινές φωτογραφίες του Καντάφι τις είδατε ... ή δεν προλάβατε ακόμη;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σοφές πάντα οι παροιμίες του λαού << Ο κάθε λαός έχει άρχοντα αυτόν που του αξίζει. >> Δεν φταίνε αυτοί, φταίει ο κόσμος που πήγε και τους ψήφισε, με της κομματικές παρωπίδες του ΠΑΣΟΚ, γιατί όλοι έβλεπαν τον ανεξέλεγκτο οδοστρωτήρα να έρχεται τι περίμεναν ότι με οδηγό το ΓΠ θα φρέναρε ή θα άλλαζε πορεία. Φταίνε αυτοί που τον εξέλεξαν και μόνο. Εδώ υπάρχουν ακόμα Πασοκόσκυλα που τον προσκυνούν ακόμα για να μην χάσουν την θεσούλα.