Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Who is Vlasis Tsakas ?

Μπήκε στη... ζωή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στις 19 Σεπτεμβρίου όταν μετά το τέλος ενός διοικητικού συμβουλίου ανακοίνωσε ότι κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά των μετοχών εκπροσωπώντας τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ. Από τότε ο Βλάσης Τσάκας -περί ου ο λόγος- μονοπωλεί την «πράσινη» επικαιρότητα καθώς παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο πληθωρικός Βλάσης Τσάκας που γεννήθηκε στο χωριό Πανόραμα του Ηρακλείου από αγρότες γονείς εξελίχθηκε σε...
πολυπράγμονα μέχρι να καταλήξει εκπρόσωπος του πρίγκιπα. Η πρώτη του επιχειρηματική δραστηριότητα ήταν ένα κατάστημα επίπλων (μαζί με τον αδελφό του) στο Ηράκλειο που... έπεσε έξω και ο ίδιος μπλέχθηκε σε υπόθεση ακάλυπτων επιταγών.

Στην πορεία, κατάφερε με μεγάλη ευχέρεια να εμπλακεί σε διαφορετικές δουλειές: ασχολήθηκε με φωτοβολταϊκά στο Κιλκίς, έγινε σύμβουλος επιχειρήσεων σε ξενοδοχεία της Χαλκιδικής και διευθυντής στο ξενοδοχείο «Λαγομάντρα», συνεργάστηκε με επιχειρήσεις σε Τουρκία και Βουλγαρία, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν σύμβουλος εταιρείας στη Θεσσαλονίκη στον τομέα του φυσικού αερίου.

Η γνωριμία του με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ έγινε πριν από τέσσερα χρόνια μέσω ενός ξαδέλφου του και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Πριν από δέκα χρόνια πάντως ο Βλάσης Τσάκας είχε κάνει την πρώτη του απόπειρα να ασχοληθεί με τον χώρο του ποδοσφαίρου όταν πρότεινε στον Γιώργο Μπατατούδη την αγορά των μετοχών του ΠΑΟΚ λέγοντας ότι ενεργεί για λογαριασμό ομίλου εταιρειών της Αμερικής.

Τα τελευταία χρόνια ζει στο χωριό Δέπος στην Καβάλα, κυκλοφορεί πάντα με πολυτελή αυτοκίνητα και προτού γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό παρακολουθούσε αγώνες της Καβάλας λόγω της φιλίας του με τον Μάκη Ψωμιάδη.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: