Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Πανναξιακός - Ηλιούπολη 1-1

Γκέλα για τους γηπεδούχους, αφού δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο 3ποντο κόντρα στην ομάδα της Ηλιούπολης στο ΔΑΚ. Ο Δημήτρης Σκούνας, ατύχησε να έχει σε ...
 μέτρια μέρα τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του, με αποτέλεσμα ο Πανναξιακός να εμφανιστεί κατώτερος των περιστάσεων σε ένα σημαντικό από πλευράς βαθμοθηρίας παιχνίδι.
1ο ημίχρονο
Πιο επικίνδυνη και με καλύτερη κυκλοφορία μπάλας στο 1ο μέρος η ομάδα της Ηλιούπολης, με τον Πανναξιακό όμως να ανοίγει το σκορ μόλις στο 8', όταν ο Καρούσης έκανε την υπέροχη κούρσα από δεξιά, γύρισε τη μπάλα στην περιοχή του Σηφάκη και ο επερχόμενος Στάμος με πλασέ έκανε το 1-0. Χωρίς καθαρό μυαλό και με πολλά ''πουλήματα'' της μπάλας στη μεσαία γραμμή στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, ισοφαρίστηκαν στο 18', όταν ο Αγγελόπουλος μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με δυνατό συρτό σουτ αιφνιδίασε τον Θέμελη γράφοντας το 1-1 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.
2ο ημίχρονο
Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη και είχαν δυο καλές στιγμές για να ξαναπάρουν το προβάδισμα στο σκορ, με τον Κοττάκη στο 54' και με δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Στάμου στο 55' που έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Σηφάκης. Στη συνέχεια, με σωστή αμυντική τακτική και με έξυπνο ροκάνισμα του χρόνου με καθυστερήσεις, οι παίχτες της Ηλιούπολης ισορρόπησαν το ματς και πήραν τελικά αυτό που ήθελαν, αν και ο Πανναξιακός είχε μια ακόμη καλή στιγμή σε κεφαλιά του Καρούση στο 70' με τη μπάλα όμως να φεύγει άουτ. Πανηγύρια στο τέλος του ματς από τους φιλοξενούμενους για το βαθμό και σκυμμένα κεφάλια από τους γηπεδούχους, που για 6η αγωνιστική δεν κατάφεραν να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης.
Διασωθέντες
από τους γηπεδούχους οι Καζανάς, Τόσκας και Καρούσης.
Εντυπώσεις
Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία, παρα μόνο για την εμφάνιση. Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 6η αγωνιστική, αλλά ο Πανναξιακός δεν έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του. Το πρόβλημα στην ανάπτυξη, στη δημιουργία φάσεων και κατ΄επεκταση στο σκοράρισμα είναι εμφανές και είναι το σημαντικότερο πρόβλημα του Πανναξιακού που ψάχνει τις ευκαιρίες και τα γκολ με το ... κιάλι. Κόντρα σε μια ομάδα με κοινούς στόχους, σε εντός έδρας παιχνίδι, οι Πανναξιακοί όφειλαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να καθαρίσουν το ματς. Η ισοπαλία δεν είναι καταδικαστική, αλλά τα πράγματα πλέον βαθμολογικά γίνονται δύσκολα. Ο Πανναξιακός καλείται να αναζητήσει βαθμούς και σε εκτός έδρας ματς ... όπου με εμφανίσεις σαν τη σημερινή δεν πρόκειται να έρθουν ... Ο Δ. Σκούνας έχει μπροστά του το ρεπό της επόμενης εβδομάδας και ένα διάστημα 15 ημερών ώστε να δουλέψει και να διορθώσει κάποια πράγματα μέχρι τη μεταγραφική περίοδο όπου ο Πανναξιακός θα χρειαστεί ενίσχυση. 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - (ΣΚΟΥΝΑΣ) - Θέμελης, Καζανάς, Τσιτοφώτος (Κουφόπουλος), Παπαδόπουλος, Τόσκας, Κολιούσης, Καρούσης, Κουτελιέρης, Σουσούνης (Αγγελής), Στάμος, Πολυκρέτης (Κοττάκης).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - (ΠΑΡΑΡΑΣ) - Σηφάκης, Κεφαλούκος, Μπουρελάκος (Νυγγύρος), Γεράρδης, Γεωργακόπουλος, Πολίτης, Χαρατσάρης (Γεμιστός), Καρποντίνης (Μπούρας), Αγγελόπουλος, Γκίκα, Κολώνης.












35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ομαδα δεν τραβαει ρε....
θελει δυο χαφαρεσ , δυο εξτρεμ , και δυο μπακ χαφ....

Ανώνυμος είπε...

i omada file thelei tsampouka.san aderfes paizoun k o kathe enas paizei gia tin parti tou

Ανώνυμος είπε...

η ηττα ειναι του σκουνα 100% λαθος τακτικη λαθος συνθεση λαθος αλλαγες........ειναι πολυ νωρις ακομα ομως τιποτα δεν εχει κριθει...

Ανώνυμος είπε...

Αποτυχία η μάλλον ΑΠΟΤΥΧΙΑ... κρίμα το γήπεδο, κρίμα τις συγκυρίες και κρίμα τον Πανναξιακο... Ένα μάτσο ανίδεοι, δυστυχώς, για να κάνουν ο κάθε ένας το κομμάτι του για δικούς του λόγους ασχολήθηκαν με την ομάδα και την έφεραν σ αυτήν την κατάσταση. Ελάτε κύριοι προ των ευθυνών σας και πάρτε αποφάσεις όσο είναι καιρός. Για το καλό της ομάδας και του νησιού..
ΥΓ1.Ρε Δημητρακη βαρεθηκαμε να σ ακούμε να λες οι παίκτες και οι παίκτες...ε αι στα κομμάτια πια... δείξε μας και κάτι η αλλιώς παράτα τα... αλλά που τέτοια ευαισθησία ε?
ΥΓ2. Σωθεί δε σωθεί η ομάδα είστε ήδη αποτυχημένοι με τις μέχρι τώρα κινήσεις, επιλογές, πορεία σας... ξυπνήστε... μένει να δούμε αν θα κάνετε προσπάθεια να σωθεί η παρτίδα για φέτος αλλά και για του χρόνου.
ΥΓ3.Μια κι έρχονται γιορτινές μέρες η κατάλληλη ευχή μ όλη μου την καρδιά...ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

α ρε κομπλεξικε....μια ζωη ο ιδιος και παντα στην απεξω....

Ανώνυμος είπε...

πουσαι ρε στεφανε που πεταγε η ομαδα.

Ο "ΑΜΠΑΛΟΣ" είπε...

ta dika mas paidia more den kanoun!!! alloi mpikan stin dioikisi-alloi pigan sto egersani-alloi sto filoti-alloi stin tragea-kai alloi den paizoyn oyte sta dipla! poli apla 10 dika mas paidia apo tous persinous den ekanan tou skouna kai oxi mono.... ama einai na blepoume autoys poy efere kai na paizoyme etsi 1000 fores na paroyn piso ta 10 paidia. tha exoyme kerdos ta lefta toulaxiston kai alla 100 atoma stin exedra (filoi-gnostoi-siggenis)
y.g(1) kai einai kairos na doyme kai kamia allagi stin 11ada. aggelis,katsanis mesa kai kamia allagi lymperta,basalaki. kai stamatiste ta eironika ma eidame eos tora toys koytelieri,apollona,stamo k.a. asa doyme kai kati allo mpas kai doyme kamia niki. den einai kako

Ανώνυμος είπε...

...η σειρα των γεγονοτων ειναι απλη...ο προεδρος επιλεγει τον προπονητη και ο προπονητης επιλεγει τους παιχτες!!!
οι παιχτες που εχει επιλεξει ο Σκουνας ειναι χεσε θεατρο κατουρα παρασταση!!!
Τσιλη, φταις που η ομαδα εχει αυτο το προπονητη!!!...αντι να παραιτηθει σημερα, του φταινε οι παιχτες, λες και τους επελεξε ο γιαννης ο λανος!!!
Τσιλη, παρε αποφασεις ΤΩΡΑ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ στον κοσμο που βρεθηκε στο ΔΑΚ!!!

#spiderman#

Ανώνυμος είπε...

Re spiderman olo les kai les pes mas kai pws se lene agori mou h mallon kotoula!!kai kati allo oxi oti eimai tis ballas giati h balla malakes oloi edw mesa katestrepse ton athlitismo stin naxo alla asto twra einai allo kefaleo!!!otan malaka tha akoubas leftakia gia tin panaxa na exeis apopsh kai gia ton tsili alla kai gia ton malaka to skouna afou den vazeis toubeka karagioziiii!!!!

Ανώνυμος είπε...

...απο ποτε η αποψη αποτιμαται σε λεφτα???...δηλαδη εσυ πληρωσες καποιον για να πεις την δικη σου??...
απορω για την τοσο γρηγορη απαντηση σου στο σχολιο μου!!!...μηπως σε εχω στο κ@@@ι μου???

#spiderman#

Ανώνυμος είπε...

Οι επιλογιεσ των παικτων του προπονητη γιατι δεν αλλαζουν σχεδον ποτε παρα τα ασχημα αποτελεσματα?τυχαιο???

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΙΝΤΕΡΜΑΝ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Ο ΤΣΙΛΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΥΝΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ. ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 10ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 100ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 300ΕΥΡΩ ΚΑΙ 5ΟΟΕΥΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
Υ.Γ.(1) Ο ΣΚΟΥΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ!!!
Υ.Γ.(2) ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΛΗ Κ ΣΙΑ...
Υ.Γ.(3) ΑΜΑ Ο ΣΚΟΥΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΩΝ 50.000 ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 1 ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ. ΟΛΟ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΠΙΑ?
ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΒΑΡΕΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΤΑΝΤΙΣΕΙ ΑΗΔΙΑ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ! ΑΠΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΚΑΝΑΜΕ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ!!! ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΝΑΞΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ. ΜΕ 3 ΓΚΟΛ ΣΕ 6 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ. ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ Η ΟΜΑΔΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΓΕΡΣΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗ ΤΡΑΓΑΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΜΟΝΟ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΣΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ Δ. ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΕΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ. ΑΓΙΑΞ ΑΙΓΑΛΕΩ 3-0. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΙΟΣ ΑΓΙΑΞ. ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΟΥΣΗ ΨΥΧΑΡΑ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΑΡΑ.....ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΆ

Ανώνυμος είπε...

Το αφεντικο ειναι ο Τσιλης και ξερω οτι καθε αφεντικο κανει οτι γουσταρει στο μαγαζι του!!Ο Τσιλης λοιπον διαλεξε τον Σκουνα και μαζι, του πηρε καποιουσ παιχτεσ που ζητησε και καποιους δικες του επιλογες για να παει η ομαδα στη Δ'.Απο αυτα που εχει δειξει μεχρι σημερα η ομαδα ομωσ μηπωσ μπορει καποιος να μου πει:τι παραπανω προσφερε σημερα ο Τσιτοφωτος απο τον Κατσανη;;τι περισσοτερο ο Παπαδοπουλος κ ο Τοσκας απο τον Χαμηλοθωρη?τι ο Κουτελιερης απο τον Ζαφειρη;;τι παραπανω ο Κολλιουσης απο τον Αγγελη;;τι παραπανω ο Σταμος απο τον Λυμπερτα;?;και τι μασ δειχνει ο ακριβοπληρωμενος προπονητης μας..Αυτα ειναι τα παιδια του Πανναξιακου και ξερω οτι αυτα τα παιχνιδια εδω μεσα οι παραπανω τα καθαριζουν μονο με τη φανελα.γιατι εξαφανιστηκαν ολοι αυτοι?τοσο καλυτεροι ειναι αυτοι που τουσ αντικατεστησαν κ απλα πρεπει να περιμενουμε κ αλλο για να το δουμε;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΛΙ ΤΣΙΛΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΞΙΑΚΟ.
''ΚΑΚΟΠΑΛΑΒΟΣ''.

Ανώνυμος είπε...

cool down παιδιά , είναι απλά μπάλα

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε ρε μαγκες; που πηγαν τα πουστριλικια τα καντηλια και τα υπολοιπα; βλεπω διαλογο! εστω και οπαδικο αλλα διαλογο. Ετσι θα πρεπε να ναι απ΄την αρχη αλλα τελος παντων. Χθες που ειμουν στη Ναξο πηγα γηπεδο. Πρωτη φορα φετος για να δω τον Πανναξιακό. Μεχρι τωρα διαβαζα απο δω το τι γινεται και τα σχολια. Επαγγελματικες και αλλες υποχρεωσεις δεν μου το επιτρεπουν. Δεν ηταν κακος ο Πανναξιακός, αν κρινω βεβαια και απο τα σχολια των γυρω στο γηπεδο οτι σημερα ειναι απαραδεκτοι κλπ. Εγω ειδα μια ομαδα που μαλλον δεν εχει ψυχολογια. Γιατι μοναδες εχει. Και το βλεπεις αυτο στις ατομικες τους ενεργειες. Ο Πανναξιακος εχει παιχτες που ξερουν μπαλα. Νομιζω οτι μολις πιστεψουν στον εαυτο τους θα πανε καλα. Δεν εχει χαθει τιποτα ακομα, νωρις ειναι. Αλλα πρεπει να συνελθουν. Και εδω ειναι που μπορουμε να βοηθησουμε εμεις. Με περισοτερη στηρηξη και λιγοτερη μουρμουρα. Χθες ηταν πιο κατω απο μενα τυπος που μου ηρθε να τον πλακωσω. Δεν σταματησε να βριζει και να μουρμουριζει. Στο τελος ειπε και μια χριστοπαναγια στους διαιτητες λες και εφταιγαν αυτοι. Κατι τετοιοι ερχονται στο γηπεδο για να εκτονωθουν, να βρισουν και τιποτα παραπανω. Και εννοειτε οτι κανουν κακο. Τεραστιο. Οφειλετε ολοι οι υπολοιποι να τους απομονωσετε και να στηριξετε την ομαδα. Τωρα θελει στηρηξη στα δυσκολα. Και προς θεου, ειμαστε στην 6η αγωνιστικη με τη ζωνη του υποβιβασμου στους 3-4 βαθμους πιο πανω. Μια νικη δηλ. Δεν ειναι καταδικασμενος ο Πανναξιακος.
'Λαζός'

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ 3 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΞΩ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ.ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.Ο ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΙΟΣ/ΤΟΣΚΑΣ-ΘΕΜΕΛΗΣ ΚΑΛΟΙ/ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ/ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ/ΚΑΡΟΥΣΗΣ Ο ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΘΟΣ-ΔΥΝΑΜΗ-ΤΑΧΥΤΗΤΑ/ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΘΕΤΙΚΑ Η ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΤΟΝ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ...ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ/ΑΛΛΑΓΗ ΣΟΥΣΟΥΝΗ ΜΕ ΑΓΓΕΛΗ...ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΣΚΟΥΝΑ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΣΤΕΡ..ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΡΟΣΤΕΡ / ΘΕΜΕΛΗΣ - ΤΟΣΚΑΣ - ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ - ΣΤΑΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ..

Ανώνυμος είπε...

Exontas dei ta paixnidia ths omadas sthn Athina tha symfwnhsw apolyta me ola pou leei o Lazos.

Opoios htan mesa ston Aianta eide pws to paixnidi to eixe o Pannaxiakos. Emfanws poiotikoteros. Apla den ekatse, kati h atyxia kati h apeiria kati to mikro ghpedo. Kai meta thn allh mera edw mesa legane polloi pws "an den kerdiseis ton Aianta den pas pouthena". Koita ton Aianta twra 1o me triara sto Aigalew. Psyxraimia loipon kai sthriksh sta paidia pou ontws exoun adynamies akoma san omada ston tropo paixnidiou. Kai mporei na ftaiei kai o coach, h to roster h den kserw gw ti. Tha ta doume. Ta gamostavridia apo to 1o kiolas paixnidi den boithane pantws

Ανώνυμος είπε...

Spiderman agori mou den plirwnete i gnwmh oute h dikh sou oute h dikh mou alla re paliomakaka ekei mesa ektos apo ta 10eyra klp yparxei kai enas anthrwpos pou ta akoubaei xodra!!adi loipon na krazeis kai na lees gia ta pada na exeis thetikh apopsi pros thn omada kai pros to symvoylio kai tous paixtes pou gamiwde kathe mera paliomalaka gia na erxese mia gamimenh kyriakh na deis tin gamoballa sou paliokaragiozi!!!!sevasmos stous paixtes sto symvoulio akoma kai ston skouna!!!h omada thelei opadous kai sta kala kai kala oxi epikrites!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε μλκες,γιατρο γηπεδου εχετε τον γυναικολογο του κεντρου υγειας!!! Χαχαχαχαχα εχω λειωσει χαχαχα δηλαδη τι τσεκαρει στους τραυματισμενους παικτες....τις μητρες και τις ωοθηκες χαχαχαχα απιστευτοι Ναξιωτες forever!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Ο ΣΚΟΥΝΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΒΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΛΥ ΓΗΠΕΔΟ...ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑ ...ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ...Α ΡΕ ΣΚΟΥΝΑ ... ΚΑΠΝΟ ΕΧΕΙΣ Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ? ΤΡΑΚΑΣΤΡΑΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΕΙΑ -ΑΣΤΕΙΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΤΕ . ΒΑΛΤΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Paidia , apo oti vlepoume ta pragmata einai poli apla. As mhn krivomaste pisw apo to daktilo mas. an o monos skopos htane h prospathia paramonhs mas sthn kathgoria tha mporouse na ginei Kai me Dika mas Paidia pou tha Matonan thn fanela Kai tha eixame Kai ligotera eksoda. Kai episeis tha apoktousan Kai empiries! (aggelis , katsanhs.g , xamiloyhoris , polikreths , limpertas Gia na mhn pw Kai pws Akoma Kai o nikolis tha mporouse me ayta pou vlepoume.) ayta einai ta Paidia pou einai sto pannaxiako Kai den paizoun. Opws episeis o zafirhs pou den kseroume ton logo pou egyge, Masouras!! Osh mpala kserei den kseroun thn misi oloi tous mazi! giati oxi Kai o dedrinos. Fakinos , Papanikolaou , pittaras keramiwths. Einai Kai ayta Paidia Dika mas pou eprepe na einai sthn omada. Opws Kai o evripiotis m. Eprepe na einai Kai poloi aloi pou exw ksexasei. Kai me ton fika proponith kala tha htan. Den einai Tyxaio pou einai sthn mikth. De krinw oute ton proponith mas oute tous paixtes mas. Apla afou yparxei yliko kalo giati na paei xameno?? Ayta hthela. Na pw. Einai Kai arga. Kalhnyxta sas.

Ανώνυμος είπε...

re file parakoloyueis tis exelixeis i les aerologies?????????????????oi perisoteroi apo aytoys eine teliomenoi pleon....................

Ανώνυμος είπε...

esy pou parakolou8eis gia pes mas pou exw la8os h poioi apo aytous mporoun kai pioi den mporoun na antape3el8oun sthn D ston pannaxiako?? mporei na exw meinei pisw opws les. esy pou ta 3ereis gia lisa mas thn aporia na 3eroume kai ti ginete..

Ανώνυμος είπε...

"""Spiderman agori mou den plirwnete i gnwmh oute h dikh sou oute h dikh mou alla re paliomakaka ekei mesa ektos apo ta 10eyra klp yparxei kai enas anthrwpos pou ta akoubaei xodra!!adi loipon na krazeis kai na lees gia ta pada na exeis thetikh apopsi pros thn omada kai pros to symvoylio kai tous paixtes pou gamiwde kathe mera paliomalaka gia na erxese mia gamimenh kyriakh na deis tin gamoballa sou paliokaragiozi!!!!sevasmos stous paixtes sto symvoulio akoma kai ston skouna!!!h omada thelei opadous kai sta kala kai kala oxi epikrites!!!
Δευ Δεκ 12, 04:04:00 μμ """"

...καταρχην αγαπητε, εχω την εντυπωση οτι το κ@@@ι μου σε εχει φερει σε φρενα απο τον τροπο που μου απαντας!!! ας οψεται!!!...
...κατα δευτερον να ξερεις οτι αυτοι που ασχολουνται με τα κοινα ειτε σε ομαδες ειτε στον δημο κτλ, θα πρεπει να ακουν και να μαθαινουν απο την κριτικη!!!...η κριτικη που ασκω προς την διοικηση, τους παιχτες και τον προπονητη δεν ειναι αρνητικη αλλα σκληρη και ειναι λογικο γιατι η ομαδα παει χαλια!!!...και επειδη δεν ειναι ο καιρος καταλληλος για οικονομικες χασουρες θα πρεπει ολοι να το καταλαβουν!!!...

#spiderman#

Ανώνυμος είπε...

exei dikio paidia o parapano stin omada leipei to pathos k i psixi,i omada xreiazetai paiktes pou na ponane k na matonoun ti fanela k oxi kuries opos exei merikes o panaksiakos pou koitane tin autoprovoli tous k oxi gia tin omada..k go eimai tis oti i omada xreiazetai dika mas paidia pou auta poname pragamatika ti fanela..polloi tha poun oti autoi de mporoun na stathoun k oti mporei na exoun teliosei podosfairika,ego pisteuo oti den einai etsi...apla kapoioi ta apomakrinan makria apo ton athlitismo giati ta eixan kanei akri stin omada tous k de tan prosexan...i naxos kseroume oti anekathen vgazei poli kalous athlites giati de to ekmetaleuomaste auto???stis alles omades tous nisiou mas iparxoun polloi kaloi podosfaistes(agersani,filoti,tragea)exoun agonistei k se autin ti katigoria se mikres ilikies alla eseis me ton tropo sas tous snomparate i tous apomakrinate apo tin omada..doste tous ena kinitro sta paidia auta na erthon stin omada p.x.(dendrinos,papanokolaou,euripiotis,degaitas,pitarras,mastrogianakis k alloi polloi pou de tous anafero) parakoloutho poli to topiko protathima k aporo giati ta paidia auta paizoun ekei eno tha mporousan na einai stin omada k pragmatika na ti voithisoun...as stirixtoume sta dika mas paidia k meta vlepoume ti k pou xreiazomaste...paidia i omada legete panaxiakos!!!!!!!!to katsiki

Ανώνυμος είπε...

mathe pos grafete to pannaxiakos kai meta ........pes kai gia ta KATSIKIA........................

Ανώνυμος είπε...

autoi pou exoun ferei edo pera kseroun pos grafete o pannaxiakos de nomizo i mallon de to vlepo kathe kuriaki..mallon prepei na eisai voskos an theoreis ta paidia katsikia...giati se ligo kairo pou ta lefta tha teliosoun opos einai oi epoxes tha pigaineis na plironeis na vlepeis ta katsikia opos les...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΣΙΚΙ ΛΕΩ ΕΣΝΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗΝ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ............Α ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ 2 ΝΝ [ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ]............ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ............................................

Ανώνυμος είπε...

ο προπονητης πρεπει να δινει ευκαιριες και να εκμεταλευεται ολο του το υλικο!επισης δε πρεπει με το παραμικρο λαθος να κανει αλλαγες τους παικτες του γιατι ο προπονητης πρεπει να ειναι και ψυχολογος!σε μια ομαδα δε πρεπει να υπαρχουν παιδια και αποπαιδια!

Ανώνυμος είπε...

KALAVRE KA PSOMALH NA XAIRESTE THN OMADA SAS RE!!
TRAVATE NA FWNAZETE GIA TON KATHE AMPALO!! DEN ARGEI H WRA POY THA MEINETE OI DYO SAS!