Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

17 εκατ. ευρώ η ζημιά για τους σταθμούς διοδίων από το Κίνημα "Δεν πληρώνω" για το 2011

Τα τσεκούρια που πετάτε θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ

Η δοτή κυβέρνηση της Νέας Χούντας Παπαδήμου, επέλεξε για υπουργό μεταφορών ποιόν άλλο; Τον παλαιό αρχηγό της ΕΠΕΝ Μάκη Βορίδη, γνωστό στο πανελλήνιο ως τσεκουράτο. Το «διακοσμητικό» αυτό επίθετο, ο κύριος Βορίδης το κέρδισε επάξια, από το διάσιμο τσεκούρι που κράδαινε περήφανα κατά των «αντιφρονούντων» στα χρόνια της μεταπολίτευσης.
Και μάλιστα η Νέα Χούντα Παπαδήμου, τοποθέτησε τον κύριο Μάκη (Μαυρουδής- όνομα και πράγμα) στο φλέγον Υπουργείο υποδομών μεταφορών και δικτύων. Είναι ένα νευραλγικό πόστο όπου...
διακινούνται πάνω και κάτω από τα τραπέζια τεράστια χρηματικά ποσά προς τέρψη των μεγαλοεργολάβων, των πολυεθνικών εταιρειών, των τραπεζιτών και της πολιτικής τους ορντινάντσας.

17 εκατ. ευρώ η ζημιά για τους σταθμούς διοδίων από το κίνημα "Δεν πληρώνω"
27 Μαρτίου 2012

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο. Βέβαια το δημοσιευμα ειναι εντελως παραπλανητικο και προσπαθει να αποκρυψει 2 πραγματα:
1. Η επιβάρυνση αφορα τις τσεπες των μεγαλοεργολαβων και οχι τους φορολογουμενους. Οι συμβασεις οριζουν σαφως οτι η οποιαδηποτε ζημια απο αδυναμια εισπραξης διοδιων αφορα αποκλειστικα και μονο την χαρατσοεισπρακτικη εταιρια και δεν υπαρχει περιπτωση αποζημιωσης απο το δημοσιο.
2.Δεν αναφερουν καθολου την επιβαρυνση των εκατομμυριων συμπολιτων μας που οχι μονο πληρωνουν υπερογκα διοδια για ημιτελεις ή αθλιους δρομους (πχ Κορινθου- Πατρων), αλλα επιβαρυνονται με πανακριβα τελη κυκλοφοριας, φορους, φορους στα καυσιμα για τους δρομους, ακομη και στα ασφαλιστρα. Να σημειωθει οτι ενας κατοικος της Ελβετιας, με τους υπερσυγχρονους και ασφαλεις δρομους πληρωνει μονο 34 ευρω για να κυκλοφορει ελευθερα για ενα χρονο! (χωρις τελη κυκλοφοριας, διοδια κλπ)

Στο βίντεο υπάρχουν δηλώσεις εργαζομένων, κατοίκων και άλλων πολιτών κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης.
Ενα ενα τα νοσοκομεια απαξιωνονται και μετατρεπονται σε κεντρα υγειας. Μετεωροι οι εργαζομενοι. βιντεο: Απο την χθεσινη συγκεντρωση διαμαρτυριας των εργαζομενων στο Γενικο Νοσοκομειο Πατησιων. Μαζι τους κατοικοι της περιοχης, εκπροσωποι συλλογικοτητων και μελη του Κινηματος Δεν Πληρωνω.

Θα γινει μεγαλη συγκεντρωση σημερα Τεταρτη 28/3, 5.30 μμ στο Γενικο Νοσοκομειο Πατησιων (στο προαυλιο) , σταθμος ΗΣΑΠ Α.Πατησια.

Αναγκαιο να ειμαστε ολοι εκει.

Δειτε στο βιντεο , μεσα απο τις συνεντευξεις των εργαζομενων και των αλληλεγγυων τι μας περιμενει στην υγεια μας.

Δεν ειναι μονο θεμα των εργαζομενων, αλλα ολων μας, που θα καταληγουμε να πεθαινουμε στο δρομο με την υποβαθμιση, απαξιωση και στο τελος κλεισιμο πανω απο 10 νοσοκομειων στην Αττικη.

Μας ετοιμαζουν να πληρωνουμε τα παντα και να καταφευγουμε στα νεα νοσοκομεια των μεγαλοεργολαβων της υγειας. Δογμα τους:
 Ο ΕΧΩΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ, Ο ΜΗ ΕΧΩΝ ΑΠΟΒΙΩΝΕΙ!
ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ - ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: