Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΕΥΡΩΠΗ Η ΧΑΟΣ. "ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ" Η "ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ";...

Το δίλημμα των εκλογών είναι «Ευρώπη ή χάος» δήλωσε τις προάλλες ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δασκαλόπουλος. «Ευρώπη ή χάος» ακούστηκε λίγες μέρες αργότερα, με τα ίδια ακριβώς λόγια, δια στόματος κ. Αρη Σπηλιωτόπουλου της ΝΔ. «Ευρώπη ή χάος» και τα φερέφωνα της ΠΑΣΟΚικής προπαγάνδας.
    Η Ευρώπη που συνεχίζουν να μας την εμφανίζουν ως «εθνικά επιβεβλημένη και σωτήρια επιλογή» έχει από μνημόνια (Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία) μέχρι αντεργατικές και φοροεισπρακτικές επιδρομές (Ισπανία, Ιταλία, Δανία), από «δάκρυα και αίμα»  (Βρετανία) μέχρι απηνή λιτότητα (Γερμανία, Γαλλία). Εχει επίσης και ...βασικό μισθό 150 ευρώ (Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη)...
    Από τη στιγμή, όμως, που βάλθηκαν να προσδώσουν στη λαϊκή ψήφο τέτοιο «διλημματικό»χαρακτήρα, να που – άθελά τους-αναδεικνύουν κάποια άλλα διλήμματα της εκλογικής αναμέτρησης, που αυτά κι αν έχουν σχέση με το «χάος»...
    Με την ψήφο του, λοιπόν, ο καθένας και η καθεμιά στις εκλογές που έρχονται έχει να απαντήσει στα εξής διλήμματα:
    Ναι ή όχι στο «χάος» των παιδιών που λιποθυμούν από ασιτία στα σχολεία;
    Ναι ή όχι στο «χάος» των αλλεπάλληλων χαρατσιών και της ανελέητης φοροαρπαγής;
    Ναι ή όχι στο «χάος» της αμέτρητης ουράς των απόκληρων πίσω από τα καζάνια των συσσιτίων;
    Ναι ή όχι στο «χάος» των διαλυμένων Υγείας, Παιδείας και Πρόνοιας;
    Ναι ή όχι στο «χάος» των μισθών και των συντάξεων πείνας από τώρα μέχρι το...2042;
    Ναι ή όχι στο «χάος» των αστέγων;
    Ναι ή όχι στο «χάος» των κάθ’εκάστην μνημονίων;
    Ναι ή όχι στο «χάος» των χιλιάδων λουκέτων;
    Ναι ή όχι στο «χάος» των εκατομμυρίων ανέργων και των «εκ περιτροπής απασχολήσιμων»;
    Κάθε ψήφος υπέρ των ανερυθρίαστων εκβιαστών θα είναι ταυτόχρονα και ψήφος επιδοκιμασίας, θα είναι «ναι» σε ότι προηγήθηκε και σε ότι ετοιμάζεται από τους σφαγιαστές του λαού.
    Ολους αυτούς, δηλαδή, που αν ο εκβιασμός τους περάσει, τότε από την επομένη των εκλογών, θα επιφέρουν το «χάος» της απόλυτης λαϊκής χρεοκοπίας και της ανείπωτης κοινωνικής συμφοράς. Και τότε μάλιστα θα ισχυρίζονται ότι το φρικτό έγκλημά τους έτυχε και της λαϊκής έγκρισης και νομιμοποίησης.
    Μία είναι η λύση. Μαύρο σ’αυτούς που μας εκβιάζουν πως αν δεν ψηφίσουμε τη «φρίκη δίχως τέλος» τότε μας απειλούν ότι θα έχουμε ένα... «φρικτό τέλος»!
    Κανένας εκβιασμός δεν πρέπει να περάσει. Κανένα συγχωροχάρτι. Με κρύο μυαλό πρέπει να εκφραστεί στην κάλπη η αντίδραση και η οργή, δίνοντας στο ΚΚΕ την εκλογική δύναμη που απαιτείται για να αφαιρεί δύναμη από την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και τα συμπληρώματά της.

Κ.Ο.Β. ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.
27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: