Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ηλιούπολη - Πανναξιακός 0 - 4 !!!

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Πανναξιακός πέρασε σαν σίφουνας απ' την Ηλιούπολη με το εντυπωσιακό 0-4 !
Η ομάδα της Νάξου έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία κερδίζοντας ένα...
σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι, που της δίνει τη δυνατότητα να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον. Η νίκη αυτή, σε συνδυασμό με την ήττα των Μελισσίων στη Μύκονο φέρνει τον Πανναξιακό οριακά πάνω απ' τη ζώνη του υποβιβασμού, ισόβαθμο στους 24 πόντους με τη Ρόδο, την οποία υποδέχεται σε λίγες εβδομάδες στο ΔΑΚ, σε ένα ακόμα καθοριστικό παιχνίδι.
Το ματς
Κυρίαρχος απ' το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο ο Πανναξιακός, κόντρα σε μια απογοητευμένη  ομάδα, ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς (μόλις στο 5') με τον Λευτέρη Σουσούνη να βρίσκει δίχτυα μετά από λάθος έξοδο του γκολκίπερ Σηφάκη. Πάρτι στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου για τους φιλοξενούμενους, με τον Νίκο Στάμο να πετυχαίνει δυο γκολ (23' πεν) και 33' καθαρίζοντας το ματς από ημίχρονο (0-3). Μέτριο παιχνίδι στο 2ο μέρος αφού καμιά απ' τις δυο ομάδες δεν είχε το κίνητρο να αποδώσει ποδόσφαιρο αξιώσεων, με τον Κουτελιέρη να γράφει το τελικό 0-4 στο 76'. 
Σαν ψέμα
Ξεμπούκωσε ο Πανναξιακός, που χρειαζόταν αυτό το ξέσπασμα για πολλούς και διαφόρους λόγους, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά φέτος 4 γκολ και με τον Γιώργο Βλαστό να πραγματοποιεί ονειρεμένο ξεκίνημα στον πάγκο. 
Κορυφαίοι
Ξεμπούκωσε και ο Λευτέρης Σουσούνης διώχνοντας επιτέλους την κακοδαιμονία και ... το μάτι του γυαλίζει εν όψη Άνω Σύρου ! Σταθερά καλός και πάντα 1ος σκόρερ της ομάδας ο Νίκος Στάμος, με δυο γκολ σήμερα, πιστοποιεί (για όσους δεν το ήξεραν) ότι είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας, που με την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογική άνοδο και των υπολοίπων θα ανέβει κι αυτός ακόμα περισσότερο. Οι δυο προαναφερθέντες, μαζί με τον Σταματίου (που κέρδισε το πέναλτι για το 0-2) ήταν οι κορυφαίοι του Πανναξιακού σήμερα, καθώς οι αμυντικοί ήταν ίσως η πρώτη φορά που ... δεν είχαν δουλειά. 
Τελικός
Ακολουθεί το ρεπό για την ομάδα της Νάξου όσον αφορά το περιφερειακό, αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν σταματούν αφού ... την επόμενη Κυριακή υπάρχει ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων με τον Πανναξιακό να αντιμετωπίζει την Άνω Σύρο στο ουδέτερο γήπεδο της Πάρου (ένα ματς για το οποίο θα τα πούμε εκτενώς εντός της εβδομάδας).
Athens fans
Περίπου 50 φίλοι του Πανναξιακού βρέθηκαν και σήμερα στην Ηλιούπολη και χειροκρότησαν την προσπάθεια της ομάδας, που συνοδεύτηκε από ευρεία νίκη. Μπράβο σας! σας περιμένουμε και στην Παρο.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΒΛΑΣΤΟΣ) Θέμελης, Καζανάς (Πολυκρέτης), Κουφόπουλος (Καρατέλιος), Τόσκας, Παπαδόπουλος, Κολιούσης, Κουτελιέρης, Καρούσης (Κατσάνης), Στάμος, Σταματίου, Σουσούνης

*Οι φωτο προέρχονται απ' τη σελίδα του Πανναξιακού στο facebook.
*Η πρωταπριλιάτικη ραδιοφωνική φάρσα για τις αποβολές ... ήταν όλα τα λεφτά, αν και μας έφυγε η ψυχή. Και του χρόνου.  
  

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...μπραβο στην ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΑΡΑ!!!...
...επιτελους εγινε το αυτονοητο!!!...
...η ομαδα επαιξε με πλανο, σοβαρα, πειθαρχημενα και οχι τουρλουμπουκι οπως πριν!!!...τεσπα, μην αρχιζω παλι τα ιδια!!!........
...η ομαδα εχει σχεδον το πιο ευνοικο προγραμμα απο τις υπολοιπες που δειχνει οτι θα παλεψουν ακομα, μελισσια, περιστερι, ροδος, μυκονος και νεα ιωνια....
...μπραβο στους Ναξιωτες της αθηνας που αλλη μια φορα ηταν εκει!!!...
...τωρα ολοι Παρο να γιορτασουμε ενα κυπελλακι που μας εχει λειψει εδω που τα λεμε!!!......

#spiderman#

Ανώνυμος είπε...

Bravo stin omada. Pame gia to kypello twra!

Stous diakrithentes pantws tha evaza kai Koutelierh. Poly kalos shmera

Ανώνυμος είπε...

τι δεν ήταν κορυφαίος ο Τόσκας; Ελα πρωταπριλιάτικο αστείο είναι ε;

Unknown είπε...

Στις ήττες είστε όλοι εδώ, να γράψετε 100 σχόλια, να κράξετε, να βρίσετε και να φέρετε την καταστροφή του κόσμου. Σήμερα, στη μεγαλύτερη νίκη του Πανναξιακού τα τελευταία χρόνια, σε 3 σχόλια ο spiderman και άλλος ένας είπαν μπράβο στην ομάδα! (και ένας 3ος έγραψε την π@π@ρι@ του).
Μπράβο σας Παννάξες...

Ανώνυμος είπε...

synxaritiria se ola ta paidia kalh synexeia

Ανώνυμος είπε...

re xazovioli amesws na tin peis ti malakia sou!!!!!wraia na poume sugxaritiria pou o Pannaksiakos me 300.000 eurw mpatzet kerdise to Filwti tis D ethnikis... SYGXARITIRIA!!!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε ελα παρε τα λεφτα σου πισω και ασε εμας να κερδιζουμε οποιον θελουμε βρε αη στο διαολο θα μεινουμε και τη χολη σου βαλτη στο κωλο σου και του χρονου θα μας μας βλεπεις καθε κυριακη παλι στη Δ

Μπραβο ρε παλικαρια και παλι μπραβο παμε γερα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΦΙΛΩΤΙ ΤΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΕΡΙΞΕ 3 ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΙΑ ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΣΙ ΕΠΑΙΖΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

re zwo kai to Aigalew prin 5 xronia epaize UEFA..ti paei na pei oti epeidi pirame X itan epituxia.?..oute to miso mas mpatzet den exei kai to Aigalew...vlaka leivaditi voske

Ανώνυμος είπε...

ela mori pannaxa etsi gera;;;;;; to athlima einai kai psixologia. pame tora gia ti koypa ti kyriaki sti paro. tha boyliaxi i paroooo. pannaxa ole oleeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

bravo re mages sto epomeno entos tha ginei to ela na deis...bravo se olous

Ανώνυμος είπε...

esy re asxete twn asxetwn thewreise dhmosiografos? poia megalyterh nikh twn teleytaiwn etwn ?? me thn ilioupolh pou einai ypovivasmenh kai ekatse kai ehase? kai mh vgeis kai peis oti einai d ethniki gt tha gelane kai oi petres, i ilioypoli mporei na nai d ethniki alla oute gia topiko de kanei,kai vgaineis kai grafeis mia vlakeia mono kai mono gia na anevoune ta sxolia sto sait sou xwris na eheis idea apo pannaxiakh istoria kai apo istorikes pannaxiakes ektos edras nikes.apo pannaxiako eisai asxetos teleiws,gia kanena sait ths plakas na brizwneis to kosmo kalos eisai!

Unknown είπε...

Όταν η μαλακία (αυνανισμός, αυτοϊκανοποίηση ή για τους αγγλομαθείς mastrubation) αντικαθιστά τις επαφές με το άλλο φύλο και επιδρά αισθητά στη νοημοσύνη του ατόμου, τότε υπάρχει πρόβλημα. Κάθε άτομο οφείλει να την ελέγχει και να μην παρασύρεται, γιατί συνήθως γυρισμός δεν υπάρχει !!!

1ον) Μάθε Ελληνικά.

2ον) Αν νομίζεις ότι η Πανναξιακή ιστορία γράφτηκε επί των ημερών σου, γράψε το όνομα σου από κάτω να γελάσουν και οι υπόλοιποι.

3ον) Συνέχισε να γράφεις σχόλια για να 'κονομάω...

Ανώνυμος είπε...

kala fae t aygoulaki sou esy apo panw.....antipanaxiake

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙΕΣ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΣΩΘΕΙ. ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΟΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΩΡΕ, 300ΧΙΛ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΝΤΙΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΒΗΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.
........ΠΑΝΑΞΑ ΡΕ..........

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε σταματηστε να τρωγεστε. Την Κυριακη ολοι στη Παρο να φερουμε τη κουπα.

Ανώνυμος είπε...

Από δω και πέρα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η ΠΑΝΝΑΞΑ δεν ξαναχάνει μέχρι το τέλος.Όσο για την Ηλιούπολη πρέπει να το καταλάβουν οι παραπάνω έριξε 3 γκολ στα Μελίσσια.Αυτό λέει πολλά.ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Όταν η μαλακία (αυνανισμός, αυτοϊκανοποίηση ή για τους αγγλομαθείς mastrubation) αντικαθιστά τις επαφές με το άλλο φύλο και επιδρά αισθητά στη νοημοσύνη του ατόμου, τότε υπάρχει πρόβλημα. Κάθε άτομο οφείλει να την ελέγχει και να μην παρασύρεται, γιατί συνήθως γυρισμός δεν υπάρχει !!!

1ον) Μάθε Ελληνικά.

2ον) Αν νομίζεις ότι η Πανναξιακή ιστορία γράφτηκε επί των ημερών σου, γράψε το όνομα σου από κάτω να γελάσουν και οι υπόλοιποι.

3ον) Συνέχισε να γράφεις σχόλια για να 'κονομάω



se sxesh me ton aynanismo sou vgazw to kapelo,eisai plhrws enhmerwmenos,pragma fysiko ehontas tosa xronia empeirias panw sto sygkekrimeno antikeimeno!
sto epomeno sxolio sou aneptykse kai to allo atou sou..ton peothilasmo!!
oso Gia ta ellinika pou eipes prepei na thimitheis pws evgales to gymnasio kai to lykeio giati tote pou thimamai den yphrxe programma-pc na diwrthwneis ta keimena sou prin ta anevaseis..
otan kyrie dhmosiografako ths plakas egw epaiza mpala ston pannaxiako,esy epezes akoma atari spiti sou.
eisai poly mikros (pannaxiaka) gia na eheis apopsh gia ton pannaxiako.

atomo to opoio apokalei ton eayto tou dhmosiografo,dehomenos mia opoiadhpote kritikh, vgainei kai analyei pws aynanizetai, apo kei mporei na katalavei kapoios thn poiothta tou.

Kai telos to xrhma polloi emishsan,th doksa oudeis!Apo mikros eihes to koblex giati hsoun sto perithwrio,kai thelises na thn anazhthseis edw. mono pou doksa oute kai edw mesa de prokeitai na apokthseis pote.

Unknown είπε...

Ρε 12.27, καταντάς κουραστικός.

Σου ζήτησα να μιλήσεις Ελληνικά ... αδυνατείς!

Σου ζήτησα να γράψεις επώνυμα ... εξακολουθείς να είσαι ο ανώνυμος τσαμπουκάς του διαδικτύου και κατ' επέκταση ο γνωστός ''έχω παίξει μπάλα εγώ και ξέρω''

Είπες στο 1ο σου σχόλιο ότι το μόνο που επιδιώκω είναι να ανεβαίνουν τα σχόλια στο blog ... και κάθεσαι και τα γράφεις μόνος σου!

Με βάφτισες δημοσιογράφο, περιθωριακό, ανιστόρητο και δεν ξέρω τι άλλο...

και όλα αυτά γιατί; γιατί έγραψα ότι ήταν μεγάλη η νίκη του Πανναξιακού!

τόσο πολύ σε πείραξε;

2 πράγματα: γράψε ''αγόρι'' μου το όνομα σου να γελάσουν και οι Μικρές Κυκλάδες! και σταμάτα να διαβάζεις αυτό το blog που δεν σε εκφράζει και να ''με κάνεις μάγκα'' γράφοντας σχόλια.

Και που 'σαι ... τη δόξα πολλοί αγάπησαν, το μαλάκα ΟΥΔΕΙΣ.
(Κακώς ασχολήθηκα απ' την αρχή μαζί σου και έχεις δίκιο σε ένα πράγμα... για την ποιότητα μου, που σήμερα έπεσε πολύ χαμηλά αφού εξακολουθώ να σου απαντώ στις 1.00 τα ξημερώματα.)