Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Καταγγελία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για τον βανδαλισμό των εκλογικών περιπτέρων σε Θησείο και Πατήσια! Το κράτος, το παρακράτος και τα δεκανίκια τους χτυπούν το Κίνημα Δεν Πληρώνω

Σαν να μην έφταναν οι δεκάδες  μηνύσεις και οι κλητεύσεις προς απολογία εκ μέρους των μεγαλοεργολάβων και του κράτους σε  βάρος των συναγωνιστών μας, που έσκασαν μύτη και αυτές τις μέρες πριν τις εκλογές, ήρθαν και άλλα δυο κερασάκια στην τούρτα της απόπειρας φίμωσης του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Οι υπουργοί Παντελής Καψής (ο γνωστός του συγκροτήματος Λαμπράκη) και Τάσος Γιαννίτσης (ο γνωστός υπουργός του Σημίτη) , αποκλείουν από την προβολή μέσω των ΜΜΕ το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Με φωτογραφικά τερτίπια αποκλείουν απροσχημάτιστα, την ενοχλητική, για τα συμφέροντα του κράτους των τραπεζιτών και μεγαλοεργολαβων, φωνή μας.
Έρχεται και το  άλλο κερασάκι να στολίσει τις μεθοδεύσεις κράτους, παρακράτους και των...
δεκανικιών τους.


Βανδάλισαν τα περίπτερα μας στα Πατήσια και στο Θησείο. Σαν τους κλέφτες χθες το βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα έσκισαν την λινάτσα από το περίπτερο των Άνω Πατησίων και έκλεψαν τις σημαίες μας που ήταν υψωμένες πάνω σε αυτά. Όλα τα καθάρματα κάθε χρώματος και απόχρωσης δουλεύουν μαζί. Ήδη υπάρχουν μαρτυρίες περίοικων και περαστικών που μας τηλεφωνούν ενημερώνοντας μας για το ποιον και την προέλευση των δραστών.

Αυτοί οι βανδαλισμοί έρχονται σαν συνέχεια της μεθοδευμένης αφαίρεσης και καταστροφής όλων των αεροπανό που είχαμε αναρτήσει σε κεντρικούς δρόμους αλλά και σε γειτονιές της Αθήνας, ακόμη και στην βορειοανατολική Αττική.

 Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με αυτές τις μεθόδους θα μας πτοήσουν. Μαθημένα τα βουνά από χιόνια. Και εμείς να είναι σίγουροι δεν έχουμε μάθει όταν μας δίνουν ένα χαστούκι να γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο..


Από το Γραφείο Τύπου του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Επικοινωνία στα γραφεία του Κινήματος: Καυτατζόγλου 35, ΠΑΤΗΣΙΑ. τηλέφωνο: 2110192839

Δεν υπάρχουν σχόλια: