Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Μακαρονάδα με θαλασσινά και κίτρο Νάξου !

Μια συνταγή μαγειρεμένη εν πλω, από τον Ναξιώτη σεφ Δημήτρη Παπαδόπουλο, όπως αυτή παρουσιάστηκε στο ''πρωινό ΑΝΤ1'' σήμερα το πρωί. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από τηλεοπτικό συνεργείο, στην προσπάθεια που γίνεται για την προβολή της Νάξου στα μεγάλα ΜΜΕ. Δείτε το video εδώ. (Το θέμα για τη Νάξο μετά το 72'.)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιτ λουκς ντελίσιους!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 365 Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ. ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΚΕΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛ.

Ανώνυμος είπε...

Τα μυδια ειναι απο τον Αμιτη? Τοσα προιντα εξαιρετικα βγαζει το νησι δεν μπορουσε ο μεγαλος σεφ του νησιου να τα χρησιμοποιησει επρεπε να παρει κατεψυγμενα!

Ανώνυμος είπε...

Ενώ το Κίτρο είναι Νάξου; Που έχει τόσες κιτριες να πάω και γω να μαζέψω ,όπως επίσης και τα κεράσια ...δεν πάτε να κοροϊδέψετε κανένα τουρίστα καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Εγω λεω να πατε στην Αξιωτησσα που κανει μουσακα με βιολογικες μελιτζάνες και εχει και 2πλα μενου. Ενα για τους ξένους και διαφορετικο μενου για τους Ελληνες.

Ο σεφ σας πείραξε ζωντοβολα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αλλάζει θέμα ο από πάνω, τραβάει ζόρι με το συγκεκριμένο μαγαζί ή απλά θέλει να το διαφημίσει;

Πάντως σαφώς υπάρχουν ντόπια προϊόντα που αξίζουν να προβληθούν αντί για νεοελληνικούρες που γκλαμουρίζουν και απαντούν σε γαστρονομικές μόδες άλλης εποχής.