Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Κυπελλούχος Κυκλάδων 2013 ο Πανναξιακός

Το υπέροχο γκολ του Κώστα Δερμιτζάκη από το 24' της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να στέψει κυπελλούχο Κυκλάδων τον Πανναξιακό για 5η φορά στην ιστορία του.
Οι παίχτες του Γιώργου Βλαστού, ξεπέρασαν την ταλαιπωρία του ταξιδιού, φτάνοντας στο γήπεδο της Σύρου καθυστερημένα (λόγω της άφιξης του πλοίου), έχοντας ελάχιστο χρόνο για την προετοιμασία τους για το σημαντικό ματς.
Παρ όλα αυτά, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και αν οι μεσοεπιθετικοί της ομάδας ήταν πιο εύστοχοι κυρίως στο 2ο ημίχρονο... το σκορ θα είχε λάβει διαστάσεις!
Ο captain Γιώργος Κατσάνης σήκωσε το τρόπαιο για 5η φορά στην ιστορία του...
 συλλόγου (και 2η σερι) μέσα σε αποθέωση από τους 50 περίπου πιστούς Παννάξες που ακολούθησαν το σύλλογο στην Ερμούπολη για τον τελικό.
Θέμελης, Τόσκας, Τερόλης, Αριανούτσος, Δερμιτζάκης ήταν οι κορυφαίοι για τους εκ νέου κυπελλούχους, χωρίς πάντως να υπάρχουν υστερήσαντες.

Πανναξιακός (Βλαστός): Θέμελης, Μπονιάκο, Τζoρμπατζάκης (Πετρόπουλος), Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης (Κατσάνης), Αθανασίου, Ντούκα (Κεμαβόρ), Δερμιτζάκης, Τερόλης
ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Γιονκ, Καρατζάς, Θεοδώρου, Μπαλής, Βαλαμούτης, Αργυρόπουλος, Αργυρίου, Ξένος, Τσαλμάς, Κηπριτίδης (Μπουρντένης), Πανέτας
*Την αποθέωση γνώρισε και ο (παλιός ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού) Mubarak, που βρέθηκε στο γήπεδο πανηγυρίζοντας στο τέλος μαζί με όλους τους υπόλοιπους την κατάκτηση του κυπέλλου.
*Διακοπή περίπου μισής ώρας προέκυψε στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, λόγω βλάβης στο ένα εκ των πυλώνων φωτισμού.
 *Μικρής έκτασης αψιμαχίες υπήρξαν κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων, οι οποίες έλαβαν τέλος με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: