Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ο χαιρετισμός του Κατίδη βρήκε μιμητές... Νέος... Κατίδης στο τοπικό Αχαΐας

Ο χαιρετισμός του Κατίδη βρήκε μιμητές. Παίκτης ερασιτεχνικής ομάδας στην Πάτρα πέτυχε γκολ και στην συνέχεια πανηγύρισε ναζιστικά! Μάλιστα, υπεραμύνθηκε της επιλογής του.
Σε παιχνίδι ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Πάτρα, ανάμεσα στην Αστραπή και το Λιμνοχώρι, ο παίκτης της πρώτης, Σπύρος Σουγλέρης σημείωσε τέρμα και επέλεξε να το πανηγυρίσει με προτεταμένο το δεξί του χέρι.
Ο ίδιος -μια μέρα μετά το συμβάν- υπεραμύνθηκε της επιλογής του, με δηλώσεις που έκανε στο www.patragoal.gr, εκφράζοντας μεταξύ άλλων την συμπαράστασή του στον άσο της ΑΕΚ:

«Καταρχήν, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο πανηγυρισμός αυτός δεν είναι ναζιστικός. Είναι αρχαίος ελληνικός χαιρετισμός και πολλοί δεν το ξέρουν. Με την χθεσινή μου κίνηση, ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου προς ένα 20χρονο παιδί που μια ολόκληρη Ελλάδα έπεσε πάνω, χωρίς να έχει κάνει κάτι και χωρίς καν να ακουστεί η άποψή του. Ήθελαν να βγάλουν το άχτι τους πάνω του. Ζούμε σε μια χούντα. Από την στιγμή που τιμωρούν ένα παιδί που χωρίς καν να δικαιολογηθεί δεν είναι δημοκρατία αλλά ναζισμός. Υποστήριξη στον παίκτη ήταν αυτό που έκανα και σε έναν παίκτη που τον πάω. Δεν είναι ένδειξη ως προς τις πολιτικές μου απόψεις».
"sport-fm"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν η ψωλη βιολί θα ηταν ολοι βιολιτζιδες μουνοπανα φασιστες!!!

ΗΛΙΟΦΟΡΟΣ είπε...

Μην στεναχωριέσαι άπλυτο αγόρι, εσύ κατά πως φαίνεται, το παίζεις καλά το βιολάκι σου!! Το νου σου να μην στραβωθείς...

Ανώνυμος είπε...

Ηλιοφομαλακα λίγα είναι τα ψωμάκια σου φασιστικό γουρούνι και να ξέρεις οταν σε βρούμε θα καταλάβεις πολλά σκυλί φασίστα! !!