Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Επιτυχημένη και με μαζική συμμετοχή η Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟΝ

Ικανοποιητική ήταν η συμμετοχή των μελών στην χθεσινή κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟΝ. Το ενδιαφέρον του κόσμου για το μέλλον των ομάδων, Βόλεϊ και Μπάσκετ, του συλλόγου καθώς και ο προβληματισμός τους για τα αυξημένα προβλήματα που θα κληθεί να λύσει η διοίκηση την επόμενη αγωνιστική σεζόν, επιβεβαιώνουν την αγάπη και τον σεβασμό που έχει κερδίσει ο Πανναξιακος τα τελευταία χρόνια και στέλνουν το μήνυμα ότι ακόμη και μέσα σ αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία εάν είμαστε ενωμένοι και λειτουργήσουμε συλλογικά θα...
μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες και να φέρουμε τον αθλητισμό του νησιού στην θέση που του αξίζει.
Στο ξεκίνημα πραγματοποιήθηκε ο οικονομικός απολογισμός της περασμένης χρονιάς με την......
παρουσίαση όλων των στοιχείων, εξόδων και εσόδων , από τον ταμία κ Νίκο Βαφεία, ο οποίος κρίθηκε θετικός και ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη της συνέλευσης.

Στην συνέχεια συζητήθηκαν θέματα που άφορουν στον οικονομικό προγραμματισμό και ο προϋπολογισμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες κάνοντας ειδική αναφορά στο πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει με την ανεπάρκεια διαθέσιμων προπονητικών ωρών μέσα στο κλειστό, ο σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ ενόψει της συμμετοχής της στην Α1 και ακούστηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις από τα μέλη για την οργάνωση και την μελλοντική λειτουργία του συλλόγου.
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε όπως ήταν αναμενόμενο το θέμα των επικείμενων εκλογών. Τα μέλη του απερχόμενου συμβουλίου εξήγησαν τους λόγους που τους υποχρεώνουν, παρότι η θητεία τους λήγει τον επόμενο χρόνο, να οδηγηθούν σε πρόωρες αρχαιρεσίες και ζήτησαν από τους παρευρισκόμενους να μην διστάσουν να θέσουν υποψηφιότητα.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν το Σάββατο 8 Ιουνίου στο πνευματικό κέντρο της Παντάνασσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: