Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής σε δράση

Συνεχίζοντας τη δράση της, η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής, πραγματοποίησε παράσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο  την Παρασκευή 24/5  με αίτημα να μπει εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα για την κάλυψη των εξόδων  της οικογένειας από τον Απόλλωνα που μεταφέρει το  παιδί της στο νηπιαγωγείο στην Κωμιακή με προσωπικές δαπάνες. Το αίτημα,  ύστερα από τη δυναμική παρουσία της Λαϊκής Επιτροπής, έγινε δεκτό και αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο να καταβληθεί άμεσα η επιδότηση και μάλιστα με το ανώτατο ποσό που ορίζει ο νόμος.
Επίσης μοιράστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο υπόμνημα με κάποια από  τα προβλήματα της περιοχής μας και  ζητήθηκε από τη Δημοτική Αρχή να...
γίνει  συνάντηση με αντιπροσωπεία της  Λαϊκής Επιτροπής  ώστε να δοθούν απαντήσεις.
Την Τρίτη 28/5 πραγματοποιήθηκε συνάντηση  με τη Δημοτική Αρχή με βάση τα προβλήματα που αναφερόταν στο υπόμνημα που  μοιράστηκε.
Εκτός από κάποιες υποσχέσεις για έργο που αφορά την  υδροδότηση της περιοχής μας και για την μείωση της τιμής του νερού, δεν πήραμε ουσιαστικές απαντήσεις για λύσεις στα υπόλοιπα προβλήματα.
Την ίδια μέρα η αντιπροσωπεία της  Λαϊκής Επιτροπής  είχε συνάντηση  και με το διοικητή του νοσοκομείου  –κέντρου υγείας Νάξου και συζήτησε για θέματα υγείας.
Η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής θα συνεχίσει τον αγώνα της και τη στήριξη σε κατοίκους που έχουν ανάγκη,  με τον προγραμματισμό κινητοποιήσεων, για τη διεκδίκηση λύσεων σε όλα τα προβλήματα, βέβαια μαζί  με την πάλη της, ενάντια στην γενικότερη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που δεχόμαστε και την εφαρμογή της  από την τοπική διοίκηση.

                                                                                                                        ΚΩΜΙΑΚΗ
                                                                                                                       30/05/2013           

Δεν υπάρχουν σχόλια: