Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Παννάξα μπορείς!

Η εμπειρία της ΑΕΚ τέλειωσε για τον Πανναξιακό, μαζί και η εποχή Βλαστού... Ο σύλλογος καλείται πλέον να σώσει τη χρονιά, ξεκινώντας το δεύτερο γύρο από εξαιρετικά μειονεκτική θέση και με την ψυχολογία να αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό αλλά και...
το ζητούμενο για τη συνέχεια. Ο νέος προπονητής jovan Μihailovic, έπιασε ήδη δουλειά, με σκοπό μέχρι το Μάιο να πετύχει το μοναδικό φετινό στόχο του συλλόγου, ο οποίος πλέον φαντάζει ιδιαίτερα  δύσκολος. Για το αν τελικά θα τα καταφέρει ο Πανναξιακός, ίσως και να μην χρειαστεί να περιμένουμε ως το Μάη για να το μάθουμε...διότι τα πράγματα, είναι εξαιρετικά απλά και αφορούν την πρώτη 5αδα αγώνων του 2ου γύρου. Σ' αυτή την 5αδα, η ομάδα της Νάξου, έχει να δώσει 3 εντός έδρας παιχνίδια και 2 εκτός. Υποδέχεται στο ΔΑΚ τα Ζωνιανά, τη Θύελλα Ραφήνας και τον Άγιο Νικόλαο, ενώ ταξιδεύει σε Μάνδρα και Περιστέρι. Η ομάδα του... Μιχαήλοβιτς, οφείλει να μαζέψει οπωσδήποτε 10-12 βαθμούς στα παιχνίδια αυτά, αν θέλει να κρατήσει το όνειρο της σωτηρίας ζωντανό. Πως θα μαζευτούν αυτοί οι βαθμοί; λογικά 3Χ3=9 εντός έδρας και από 'κει και πέρα βαθμό ή βαθμούς στα δυο εκτός έδρας ματς. Εάν ο Πανναξιακός, δεν καταφέρει να πάρει τα εντός έδρας τρίποντα, κόντρα στα Ζωνιανά (τα οποία έχει ήδη νικήσει εκτός έδρας), απ' τον ουραγό Αγ. Νικόλαο και απ' τη Θύελλα... δεν έχει νόημα να συζητάμε για τίποτα... ή μάλλον αρχίζουμε το σχεδιασμό για το τοπικό! Αν όμως τα καταφέρει, πέραν του ότι θα έχει μαζέψει τους 9 απ' τους 10-12 ζητούμενους πόντους, θα έχει βάλει από κάτω στη βαθμολογία αυτούς τους 3 αντιπάλους και θα κυνηγάει άλλους 4 μέχρι τέλους. Και για να μην παρεξηγούμαστε: εάν συμβεί το ευτυχές αυτό σενάριο, ο Πανναξιακός δεν σημαίνει ότι σώθηκε. Απλώς, θα έχει φθάσει πιθανόν σε απόσταση βολής από τη ζώνη του υποβιβασμού, που σημαίνει ότι θα έχει ξαναμπεί για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής και θα πρέπει να παλέψει εξίσου σκληρά στη συνέχεια απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους για να τα καταφέρει. Από κει και πέρα, θα έχει σύμμαχο και την ψυχολογία, αφού, οφ όσον έρθουν τα αποτελέσματα και οι νίκες, θα πιστέψουν... ακόμα και οι άπιστοι ότι ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί!
Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλ. η 5αδα των αγώνων τελειώσει και η βαθμολογική συγκομιδή είναι 5-7 βαθμοί, τότε... adios! Εκτός, κι αν υπάρχουν κάποιοι, που ακόμα θα πιστεύουν ότι ο Πανναξιακός μπορεί να κερδίσει μέσα στην ΑΕΚ, στον Ηρόδοτο, στη Βάρη, στον Ηλυσιακό κλπ.
Δεν χρειάζεται να γράφουμε κάθε εβδομάδα, ότι το τάδε ματς αποτελεί τελικό. Εννοείται, πως όλα τα ματς από 'δω και στο εξής είναι τελικοί και ο στόχος θα επιτευχθεί, μόνο αν μέσα στο γήπεδο πέφτουν κορμιά, οι παίχτες βγάλουν επιτέλους τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό και καταθέτουν ψυχή μέχρι το σφύριγμα της λήξης!
Τώρα στα δύσκολα, ο σύλλογος θέλει στήριξη. Το πραγματικό πρωτάθλημα ξεκινάει τώρα, γιατί κάποιοι νομίζουν πως ήδη τέλειωσε... Να μην λείψει κανείς!

ΥΓ. Ο Πανναξιακός είναι υπεράνω προσώπων! Δεν είμαστε Τσίλης, δεν είμαστε Βλαστός, δεν είμαστε Πλάτωνας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ και το Σάββατο το απόγευμα στις 3.30, θα είμαστε όλοι στις εξέδρες του ΔΑΚ, για να σπρώξουμε την Πάνναξα στο πρώτο βήμα για την παραμονή.

Και αν δε γίνει αυτό στ' @@@@@@@ τα δυο, ΠΑΝΤΑ ΆΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ.













































































































2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.

Ανώνυμος είπε...

και θα φωναξουμε εσενα να ασχοληθεις μετα μιας και τρως πολλες ωρες απο την μερα σου