Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Πανναξιακός στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής.

Αισίως, συμπληρώνεται ένας γύρος πρωταθλήματος, από τότε που η ομάδα της Νάξου γεύθηκε για τελευταία φορά τη χαρά της νίκης, σκορπώντας χαμόγελα και δημιουργώντας προσδοκίες για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Η συνέχεια γνωστή...
Πλέον, ο Πανναξιακός των χιλίων προβλημάτων, ταξιδεύει για ένα ακόμα ματς στο λεκανοπέδιο, το οποίο υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήταν καθοριστικό για την παραμονή στην κατηγορία. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, το συγκεκριμένο παιχνίδι, αποτελεί τελικό μόνο για τους γηπεδούχους του Περιστερίου, οι οποίοι δεν θέλουν να...
σκέφτονται το ενδεχόμενο στραβοπατήματος, στην προσπάθεια που καταβάλουν για να σώσουν τη χρονιά.
Μπορεί τις δυο ομάδες να χωρίζει μια θέση στο βαθμολογικό πίνακα και τέσσερις βαθμοί, αλλά το κίνητρο, η πίστη για το αποτέλεσμα και το ''αγωνιστικό θέλω'' για τη νίκη ανήκουν αποκλειστικά στους παίχτες του Γ. Ταπρατζή, καθώς οι ''Πανναξιακοί'' μετά τα τελευταία γεγονότα δείχνουν να έχουν αποδεχτεί τη μοίρα τους...
Άλλωστε, το χάλι του φετινού Πανναξιακού, επιτρέπει σε όλες τις ομάδες στο εξής, να τον θεωρούν και να τον αντιμετωπίζουν ως ''το εύκολο τρίποντο''.
Εκτός των άλλων, τα αγωνιστικά προβλήματα για τον J. Michailovic όσον αφορά το συγκεκριμένο ματς είναι πολλά, καθώς ο Ρένος Ντούκα (που αποτελεί παρελθόν απ' το σύλλογο) και οι τραυματίες Γιουργούσης, Αριανούτσος, Παπασταθόπουλος, Καρούσης, θα απουσιάσουν απ' την αναμέτρηση, αυξάνοντας το βαθμό δυσκολίας και μειώνοντας τις λιγοστές πιθανότητες που (ούτως ή άλλως) υπήρχαν για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.
Ο αντίλογος στα χείλη των φιλάθλων του Πανναξιακού, φυσικά (και δικαίως) είναι, ότι και να έπαιζαν οι πιο πάνω απόντες, μάλλον δεν θα έκαναν τη διαφορά, καθώς τα παράπονα (ειδικά) για κάποιους απ' αυτούς τη φετινή περίοδο είναι πολλά.
Οι εναπομείναντες τουλάχιστον, καλούνται να μαζέψουν τα κομμάτια τους, να προσπαθήσουν φιλότιμα για το σύλλογο και να αποδείξουν ότι άξιζαν καλύτερης τύχης... (έστω και τώρα)!
Είθε, ο Άγιος της Νάξου Νικόλαος Πλανάς να τους βοηθήσει...
Η αναμέτρηση, η μοναδική που θα διεξαχθεί την Κυριακή της Αποκριάς (προκειμένου να εξυπηρετηθεί ακτοπλοϊκά ο Πανναξιακός) θα ξεκινήσει στις 13.30 στο γήπεδο του Περιστερίου.

ΥΓ. Ήταν 20 Οκτωβριου 2013, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής. Ο Πανναξιακός (με γκολ του Βούλγαρη) νικούσε 1-0 το Περιστέρι και σκαρφάλωνε στη 2η θέση της βαθμολογίας με ένα ματς λιγότερο! (εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: