Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Στο πλευρό του Ν. Μαϊτού ο Νίκος Λαγογιάννης

(Δελτίο Τύπου του κ. Νικολάου Λαγογιάννη ) :
    Γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι  στη  Νάξο. Παρακολουθώ  τα  δημοτικά θέματα του  νησιού  μέσα  και  από το οικογενειακό μου περιβάλλον,  αρκετά  χρόνια,  αποκτώντας  εμπειρίες  και  γνωρίζοντας  τα  προβλήματα  του  τόπου,  χωρίς  να  εμπλακώ  ο  ίδιος  προσωπικά  έως τώρα.  Σήμερα  θεωρώ  ότι  μου  δίνεται  η  ευκαιρία,  μέσα  από  τις  γραμμές  της  ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ  ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ  και  με  τη  δυναμική  που  αναπτύσσει  ο  επικεφαλής  της  Νίκος  Μαϊτός ,  να  δουλέψουμε  επιτέλους  μ΄ ένα  διαφορετικό,  αποδοτικό,  μεθοδικό  τρόπο  για  το  τόπο  μας  και  το  αύριο  των παιδιών.  
    Συστρατεύομαι  στο  κοινό  αγώνα,  χωρίς  προαπαιτούμενα   προσωπικά  οφέλη, με  μόνο  στόχο  την  επικράτηση  μιας  νέας  δημοτικής  αντίληψης, που  θα  αντιμετωπίζει  τους  δημότες  ισότιμα,  χωρίς  σκοπιμότητες, χωρίς  διακρίσεις,  που  θα  βοηθήσει  την  αναπτυξιακή  προοπτική  του  τόπου,  που  θα  δώσει  με  το  παράδειγμα της  το  δικαίωμα  στα  παιδιά  μας  να  ελπίζουν για  το  μέλλον  τους .
   Θέτω  την  υποψηφιότητα  μου  στη  διάθεση  της  κίνησης  και  του  Νίκου  Μαίτού.  

                                                                                                 Με  τιμή
                                                                                        Νίκος   Λαγογιάννης
                                                                                            Επιχειρηματίας
                                  


                                                                                                           Από  το  γραφείο  Τύπου

                                                                                                                             Γιάννης  Πιτταράς

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν βγάλατε τραπεζάκια στην πλατεία της Παραλίας επί Μαργαρίτη, ας τα βγάλετε επί Μαϊτού. Βρε ουστ, λαμόγια ...

Ανώνυμος είπε...

Λαμόγιο δεν λες τίποτα. Τώρα θα βάζει την τζιπάρα του ΠΑΝΩ στην πλατεία μπροστά από τα γιαούρτια του. Ουστ.!!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε δεν έχεις να πεις κάτι αρνητικό και ασχολείσαι με το αυτοκίνητο του ανθρώπου.. Εγώ τον άνθρωπο τον βλέπω να κυκλοφορεί με ένα μηχανάκι .. Φαίνεται πόσο κομπλεξικος είσαι απ Τ σχόλια σου..
Και δεν νομίζω οτι τα τραπεζάκια θα του δώσουν να φάει .... Προχωρά Νικόλα μα όπως έχεις πετύχει στη ζωή σου θα πετύχεις και στο δήμο..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΖΙΠ ΝΑ ΤΟ 'ΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Μ' ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΛΠ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ Σ.Δ.Ο.Ε. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΧΙ ...

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη που ενοχλώ. Η φωτογραφία του 1985 ή πιο παλιά;

Ανώνυμος είπε...

Το σκέφτηκε καλά ...
Σου λέει, αφού κατάστρεψα τη Νάξου με τα εκτρώματα μου, αφού προσπάθησα να καταστρέψω την παραλία της Χώρας, ας πάω τώρα να τους σώσω.
Νίκο, αν θες να βοηθήσεις το νησί, ένα πράγμα μπορείς να κάνεις: ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μ'αρέσει η ανακοίνωση που έβγαλε ο Λαγογιάννης. Έχει πάνω από 10 λέξεις μέσα που δεν ξέρει τι σημαίνουν. Χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ξεχνάτε ....το όνομα Λαγογιαννης ηταν στην λίστα με τους υπόλοιπους πλούτησαντες ....συμπατριώτες μας .Βεβαια μετά ...έφυγε....που να πήγε άραγε........ΌΛΑ στην ζωή ειναι ΔΑΝΕΙΚΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΛΥ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ????

Ανώνυμος είπε...

Τωρα σωθηκε το νησι της Ναξου με την υποψηφιοτητα του Λαγογιαννη.Τοσα χρονια δεν χορτασε με τις ¨λαμογιες¨ του σε ολα τα επιππεδα(ας μην ξεχναμε το παρελθον του) τωρα ειπε ας παρω κατι και απο το Δημο της Ναξου ακομα και αν αυτα ειναι τραπεζακια!Πλεον η πλατεια θα αλλαξει ονομα θα λεγεται πλατεια του Λαγογιαννη!!!Λυπαμαι ολους τους Ναξιωτες που θα δωσουν τον ψηφο τους σε τετοιους ανθρωπους!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να τσούξει ποιόν και γιατί;Μάλλον έτσουξε τους ίδιους που τόσο καιρό δεν πήρανε τα τραπεζάκια!Το κακό είναι πως αν δεν βγεί δήμαρχος ο καινούριος φίλος τους θα τον τσούξει διπλά τον κύριο Λαγογιάννη.
Νικόλα πρόσεχε γιατί όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα,αλλά γιατί να σε νοιάζει εσένα τόσα "τίμια" λεφτά έχεις κρυμμένα!Και εμείς στο ίδιο νησί με σένα ζούμε και ξέρουμε τις τίμιες δουλειές σου..

Ανώνυμος είπε...

Ε ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΝΑΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ,ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΚΑΜΒΥΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙ ΑΝΔΡΙΑΝΗΣ. χαχαχχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε μεγαλε εσυ που πειραχτηκες και μαλλον εισαι πεντακαθαρος , δεν πας εσυ υποψηφιος να σε ψηφισουμε. Λευτερης

Ανώνυμος είπε...

Τα κοριτσάκια του μαργαριτη ξαναχτυπούν. ..τα κοριτσάκια που κρύβονται πίσω από κάθε σχόλιο καινούργιου υποψήφιου που κατεβαίνει απέναντι από τον χαρτογιακα - Μανόλη μαργαριτη!!!! Είστε τόσο βρωμικοι Μάκη Γιάννη naxie κλπ που τα σκατά που ρίχνετε δεν παίρνανε. .....ουστ ξεφτίλες!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Λαγογιάννης ήταν με τον Μαργαρίτη, σας μύριζε κουφάλες. Τότε δεν ήταν λαμόγιο κλπ. Αλλά τι να πει κανείς σε ανθρώπους που είναι βουτηγμένοι στη βρόμα και τη δυσωδία και μπαίνουν εδώ να βγάλουν τα απωθημένα τους, εκτσογλανίζοντας την τοπική πολιτική. Και κάποιοι το παίζουν και προοδευτικοί, τρομάρα τους.

Ανώνυμος είπε...

"Εκτσογλανισμός": μια έκφραση που εφηύρε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για να περιγράψει τους ΣΥΡΙΖΑίους. Μήπως είστε ΠΑΣΟΚ και δεν το ξέρετε;

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΕ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ!
-ΕΞΑΓΝΙΣΤΗΣ-

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά έχει συμπαθητική γυναίκα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικώς θα μας πεις Νικολακη γιατι κατεβαινεις με τον Μάιτο?για τα τραπεζάκια ή για τα εκατομμύριακια που γλυτωσες???

Ανώνυμος είπε...

Ολοκληρος χαμος για μια υποψηφιοτητα?Ο καθενας εχει το δικαιωμα της επιλογης με ποιον θα πολιτευτει και επισης ο καθενας εχει το δικαιωμα της επιλογης ποιον θα ψηφισει!Το αν ο Λαγογιαννης στις προηγουμενες εκλογες ηταν με τον Μαργαριτη και τωρα ειναι με το Μαιτο ειναι καθαρα δικη του αποφαση και επιλογη αλλωστε δεν εβαλε και κανενα σας με το ζορι να τον ψηφισει.Οσο για τα τραπεζακια που λετε και ξαναλετε να σας ρωτησω εγω κατι αλλο?ποιος ειναι ο ναξιωτης που δεν θα αποσκοπει σε κατι και θα ψηφισει χωρις να χει την εξυπηρετηση στο μυαλο του?Ο αναμαρτητος λοιπον πρωτος το λιθο βαλετω!!

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΝ Παρ Απρ 11, 10:01:00 μ.μ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ BLOG ΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΛΙΘΙΕ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΡΑΚΙΟΖΑΚΟ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΞΙΕ.ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΘΕΑΤΟΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ.Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΥΝΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ; ΕΕ;; ΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. Η ΞΥΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Νίκο, αν θες να βοηθήσεις το νησί, ένα πράγμα μπορείς να κάνεις:ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!!.

Ανώνυμος είπε...

τι παραπονιέστε ρε αξώτες ?καθρέπτης της ράτσας σας οι υποψήφιοι και οι μεν και οι δε.

Ανώνυμος είπε...

Δε μπορώ να καταλάβω, γιατί κάνετε σαν αγρίμια που έφυγε ο Μάκης και ο Νίκος απο την παράταξη του Μαργαρίτη και τους βρίζετε.Αυτοί φτένε? Ρε παιδιά εδώ έχει φύγει ο μισός συνδιασμός σας και έχετε διαλύσει κι αυτό σας πείραξε; Ο Μαργαρίτης, ο Παπαδόπουλος, η Συμιγδαλά,ο Φρατζέσκος κ.ο.κ. Άιτία σε όλο αυτό νομίζω ότι είναι ο αρχηγός σας.Πριν λίγες μέρες άκουσα έναν απερανθίτη αγανακτισμένο με τον κ.Μαργαρίτη, γιατί του είχε τάξει τόσα πολλά πριν 4 χρόνια κι απο αυτά δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ.Σε όλο τον κόσμο έταξε και ΤΙΠΟΤΑ δεν έκανε.Λοιπόν από εκεί να καταλάβετε!