Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Τα αποτελέσματα του διαδικτυακού γκάλοπ για το Δήμο Νάξου & μικρών Κυκλάδων

1002 άτομα ψήφισαν στο γκάλοπ του naxos 365 που αφορούσε τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το Δήμο Νάξου & μικρών Κυκλάδων. Η συμμετοχή, δεν ήταν μαζική λόγω Μεγαλοβδομάδας, αλλά καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Η ''έρευνα'' διεξήχθη από το απόγευμα της Παρασκευής (11/4) και ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Πέμπτης. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα...


''Στροφή στο μέλλον'' (Μανώλης Μαργαρίτης) 488 (48%)
''Πολίτες για τα νησιά μας'' (Βασίλης Βρούτσης) 309 (31%)
''Λαϊκή συσπείρωση'' (Ευδοκία Ψαρρά) 119 (12%)
''Νησιωτική πολιτεία'' (Νίκος Μαϊτός) 62 (6%)
 Κανένας απ' τους παραπάνω 18 (2%)
 Δεν ξέρω - δεν απαντώ 6 (1%)


ΥΓ. Η ανάρτηση για το γκάλοπ δέχτηκε 1483 χτυπήματα (που σημαίνει ότι 1483 διαφορετικοί υπολογιστές άνοιξαν το θέμα), αλλά τελικώς ψήφισαν 1002.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΖΗΤΆΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣ. ΒΡΟΥΤΣΗ.
ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.
Η ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΙΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.
ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΑΣ. ΒΡΟΥΤΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ειμαι σιγουρος οτι εισαι συριζαιος??? :/

Ανώνυμος είπε...

Και τα κομμεντς που κανεις ειναι φτιαγμενα ετσι ωστε να παρεις ψηφους για το κομμα σου

Ανώνυμος είπε...

μεγάλε, άσε τι είναι οι άλλοι και κοίταξε τη δημοσκόπηση.

Ανώνυμος είπε...

paidia me ton margarith eimai alla auto pou egrapse o allos parapanw gia ton maito exei dikio,as aposyrthei kalutera ki as parei tous psifous tou o vroutsis..ma de xegelietai kanenas pleon me dithen anexartitous..auta einai last year!:P

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαϊτός είναι σημαδεμένη τράπουλα με όλους τους Παλαιοπασόκους που μάζεψε μέσα κι έξω απ' το ψηφοδέλτιό του. Κάνει και μαι εξωράϊση με μερικά κορίτσια, παιδιά κι αυτά γνωστών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, τα οποία όμως παιδιά δεν έχουν καμιά πολιτική-κοινωνική παρουσία και δράση στον τόπο. Αρκεί άραγες το όνομα;
Ο Συνδυασμός ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΠΑΣΟΚ
δεν έχει τύχη. Όλα δείχνουν πως ο απλός κόσμος που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ έχει περάσει το ποτάμι και βρίσκεται στην απέναντι όχθη και μάλιστα οργισμένος και ετοιμοπόλεμος. Η ανατροπή, κύριοι Μαϊτοί είνα γεγονός ό,τι κι αν κάνετε εσείς και οι πολιτικοί σας πάτρωνες. Ο Λαός έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Ανώνυμος είπε...

πιστευω ο μαιτος θα σαρωσει.μετρηστε ποσοι υποψηφιοι του 2010 εφυγαν απο το μανο.εγω το 2010 ψηφισα μανο,τωρα ομως μαιτο.

Ανώνυμος είπε...

Προς Σάβ Απρ 19, 09:54:00 π.μ.
Ναι φίλε μου.
Και πρέπει να τους πριμοδοτήσουμε που είτε συμπορεύτηκαν μέχρι τέλους με μία δημοτική παράταξη - δημοτική αρχή ανέπαφη και έκαναν μια τρύπα στο νερό, είτε είδαν τα σκούρα λίγο πιο νωρίς, βγήκαν στο αντάρτικο και τώρα για το γινάτι τράβηξαν στο αντίπαλο πολιτικό στρατόπεδο.
Όχι φίλε μου, αυτοί είναι οι όροι με τους οποίους βολεύεστε να κάνετε εκλογές.
Ανακύκλωση του ίδιου "πολιτικού προσωπικού", τα ίδια 30 γνωστά άτομα, τα πάτε γύρω - γύρω.
Η κατάσταση και ο τόπος απαιτούν φρεκαδούρα, νέο αίμα.
Αλίμονο αν από 20.000 κατοίκους προκύπτουν πάντα οι ίδιοι 30 "πολιτικοί" μέσα από αναμόχλευση δήθεν "ανεξάρτητων" σχηματισμών και παρατάξεων.
Έτσι ονειρεύεσαι την επόμενη 5ετία για πέντε νησιά;
Κρίμα.


Ανώνυμος είπε...

Ο ΗΜΕΛΛΟΣ ΟΚΑΡΑΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙΤΩΝ ΓΟΥΡΖΙΔΟΛΑΤΣΟΥΔΩΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΠΤΙΚΟ ΜΕΤΟΝ ΒΡΟΥΤΣΗ . ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΟΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΗ. ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ Κ. ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ ΔΕΙΧΝΗ ΠΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΙ ΑΛΛΑΓΗ ΒΡΕ ΝΑ ΦΕΡΗ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΗΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΛΕΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστα τα λες από πάνω. Ο Βασιλάκης, ο Μαράκης,ο Καπούνης, οι Λογιστάδες, ο Γκούφας, ο Καραμανής κ.λπ. φέρνουν την αλλαγή στη Νάξο και πάνω απ' όλους ο Μαϊτός της ΟΝΑΣ που βουβάσθηκε 'οταν έκλεισε το Νοσοκομείο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε 03.57μμ, βγες πρώτα από τη σπηλιά, βάλε τα καλά σου και πήγαινε στις εκλογές να ξαναψηφίσεις αυτούς που στηρίζει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αυτούς που σε φέρανε στο χάλι που είσαι ...
Α, και μάθε και ορθογραφία.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΕ ΟΛO ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΣΟΥΓΚΛΕΡΗΣ,ΧΥΤΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΤΕΥΤΕΡΙΑ, ΣΒΗΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ, ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ - ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΘΕΣΕΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ, ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΣ, ΑΜΜΟΘΙΝΕΣ, ΥΔΡΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ολοι τα ιδια σκατα είναι.εξυπηρετουν μονο τα συμφεροντα τους και δε κοιταζουν το καλο του νησιού.Είδαμε και το Μαργαρίτη που εταζε λαγους με πετραχείλια και έβαλε όλη την απείρανθο μέσα στο Δήμο μας.ο άνανδρος.η χούντα.ο Μαιτός είναι ένας 'αγνωστος, όσο για το Βρούτση δε νομίζω ότι μπορεί αυτό το παιδί να διοικήσει ένα Δήμο, άλλοι είναι αυτοί που του λένε τι να κάνει.είμαστε χαμένοι από χέρι λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

..κολειο εχει παει;
αν δεν εχει, τωρα μεσα Ιουνίου ειναι οι εγγραφές στα δημοτικά..

Ανώνυμος είπε...

Καλα ολοι κομματοσκυλα ειστε ??( Για ολα τα κομματα λεω) Κανενας ανεξαρτητος που να σεβεται λιγο τον εαυτο του??

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ,ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ.....