Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Πολίτες για τα νησιά μας: Η υπό έξωση δημοτική Αρχή δεν είναι ικανή να προστατεύσει τα συμφέροντα των Ναξιωτών παραγωγών.

"Αφουγκραζόμενος τα προβλήματα των αγροτών του νησιού, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, πραγματοποίησε σειρά επαφών στην Αθήνα, διεκδικώντας την επίλυση χρονιζόντων αιτημάτων. Επισκέφθηκε το Δήμο Αθηναίων, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διακίνηση και πώληση αμνοεριφίων την περίοδο του Πάσχα στην αγορά του Ψυρρή. Η συζήτηση με υπηρεσιακούς παράγοντες εκτυλίχθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα",
(10 Μαρτίου, δελτίο τύπου παράταξης Μαργαρίτη).
16 Απριλίου: Οι παραγωγοί συνδημότες μας από νωρίς το πρωί εμποδίστηκαν από τη...
Δημοτική Αστυνομία να πουλήσουν την παραγωγή τους.
17 Απριλίου: Το Υπουργείο Ανάπτυξης έκανε έφοδο στον χώρο που πουλούσαν τα προϊόντα τους και επέβαλε 1000 € πρόστιμο σε κάθε παραγωγό.
Η υπό έξωση δημοτική Αρχή δεν είναι ικανή να προστατεύσει τα συμφέροντα των Ναξιωτών παραγωγών. Μπορεί μόνο να τάξει αφειδώς, παίζοντας με την αγωνία των συμπολιτών μας. Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά, όπως και πρόσφατα με την υπόθεση υπαγωγής των λιμνών στο ΤΑΙΠΕΔ και με το ΚΕΓΕ. Οι προστάτες (υπουργός Γ. Βρούτσης, φίλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες του κρατικού μηχανισμού) αποκαλύφθηκαν: οι Φιλωτίτες συμπατριώτες του κ. Υπουργού κατάλαβαν τι είδους προστασία τους περιμένει από τον ομογάλακτο συντοπίτή τους. Ας πράξουν ανάλογα κι ας αποφασίσουν ποια είναι η πολιτική που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των οικογενειών τους, του τόπου τους, του Φιλωτιού ιδιαίτερα, των παραγωγικών συμφερόντων τους. Η σημερινή δημοτική αρχή αποδεικνύει ότι δεν έχει σχέδιο για την ανασυγκρότηση της κτηνοτροφίας και των αγροτικών απασχολήσεων, του παραγωγικού δυναμικού στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Αντίθετα την παράταξη αυτή της Νέας Δημοκρατίας συμφέρει να συντηρεί τα προβλήματα προσφέροντας στην ουσία ευκαιριακές "λύσεις" για να πουλά εκδούλευση στους παραγωγούς με επισκέψεις σε "φίλους" και σε υπουργούς. Αποδεικνύει ότι εκτός από αποτυχημένη είναι και επικίνδυνη για τα συμφέροντα της νησιωτικής κοινωνίας μας.
Συμπολίτες, στις εκλογές της 18ης Μάη στείλτε τόσο σε αυτούς όσο και στην δήθεν ανεξάρτητη δημοτική παράταξη του ΠΑΣΟΚ - Ρήγα αλλά και στους εντολείς τους (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) το μήνυμα ότι οι ίδιοι και οι μηχανισμοί τους είναι πια παρελθόν. Ότι η λύση είναι στα χέρια σας και δεν περιλαμβάνει πολιτικά απολιθώματα.


Βασίλης Βρούτσης
Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 
της Δημοτικής Κίνησης - Πολίτες για τα νησια μας

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η σταύρωση θα συνεχιστεί και μετά την ανάσταση. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κυβερνήσει με τους καπιταλιστές, αλλά η Ανάσταση θα έρθει με την Επανάσταση του λαού.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ, ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Ή Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΘΡΑΣΥΣ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΝΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ANTINEWS.GR, ΜΗΠΩΣ ΒΑΛΛΕΙΣ ΝΥΑΛΟ:

Οι δύο φυλές του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να κυβερνήσουν: Οι νεοκομμουνιστές και τα... νεοταγάρια

Οι τελευταίες εξελίξεις, οι συνεχείς αναφορές σε δημοψηφίσματα και εξόδους από το ευρώ και η κόντρα Τσίπρα – Λαφαζάνη φανερώνουν τις τακτικές αδυναμίες που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίες είναι επικίνδυνες για τον τόπο

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ...αστείο. Είναι μια σειρά από χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρωθυπουργού, που ξεφεύγουν τα όρια της ευπρέπειας. Ωστόσο, τα λόγια χαρακτηρίζουν κι αυτόν που τα λέει. Ωστόσο, σε λίγο καιρό θα αναρωτιούνται οι Έλληνες: «Το είπε ο Τσίπρας; Ε, δεν έγινε και τίποτε».
Αλλά ας αφήσουμε τον κατήφορο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και ας πάμε στο τι ακριβώς είναι αυτό το κόμμα που διεκδικεί την εξουσία και πιστεύει ότι είναι καλύτερο από την παρούσα κυβέρνηση. Οι τελευταίες εξελίξεις, με την επιλογή των υποψηφίων για την Ευρωβουλή, οι συνεχείς αναφορές σε δημοψηφίσματα και εξόδους από το ευρώ και η κόντρα Τσίπρα – Λαφαζάνη φανερώνουν τις τακτικές αδυναμίες που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίες είναι επικίνδυνες για τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Διότι πρέπει να πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Είτε μας αρέσει είτε όχι αυτή η κυβέρνηση, μας τρομάζει ακόμη περισσότερο αυτό που πλασάρεται ως νέο, προοδευτικό και ανατρεπτικό. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά είναι δύο πράγματα. Το πρώτο είναι οι νεοκομμουνιστές οι οποίοι μιλούν ξεκάθαρα, όπως ο Κουτσούμπας ή η Παπαρήγα. Όχι στο ευρώ λένε, έχουν μια σταθερή άποψη και δεν τους την αλλάζει κανείς. Είναι τα συντρόφια του Αλέκου Αλαβάνου που έμειναν στην Κουμουνδούρου και που έχουν μια καθαρά κομμουνιστική αντιμετώπιση της Ευρώπης, της Ελλάδας, της προοπτικής της χώρας. Σου λένε: «Δεν είναι ταμπού το ευρώ, μπορούμε να γυρίσουμε στη δραχμή, έχουμε τις δυνατότητες να μην έχουμε ανάγκη κανέναν». Δεν σου απαντούν όμως πώς δεν θα γίνει η Ελλάδα… Αλβανία. Πώς δεν θα βαλκανοποιηθεί. Έχει δική της παραγωγή; Έχει πετρέλαιο δικό της; Πώς θα επιστρέψει σε μια απαξιωμένη σε σχέση με το ευρώ δραχμή; Πώς θα πληρώνει τις εισαγωγές της; Και στην τελική ποιος θα μας δανείζει για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις;
Η απάντηση των νεοκομμουνιστών είναι απλά. Ας φύγουμε από το καταστροφικό ευρώ και…τότε θα δούμε. Δηλαδή βλέποντας και κάνοντας. Η πιο σίγουρη συνταγή καταστροφής και φτωχοποίησης με λίγα λόγια. Γιατί κακά τα ψέματα. Περνάμε μαύρες ημέρες πέντε χρόνια τώρα αλλά δεν γίναμε ούτε Αλβανία, ούτε Βουλγαρία, ούτε Ρουμανία. Αυτή είναι η μία συνομοταξία της Κουμουνδούρου.
Τα ... νεοταγάρια
Οι δύο φυλές του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να κυβερνήσουν: Οι νεοκομμουνιστές και τα... νεοταγάρια photo - 1
Η δεύτερη, η πλειοψηφία, είναι τα λεγόμενα… νεοταγάρια και να μας συμπαθήσουν για τον χαρακτηρισμό. Είναι η λεγόμενη γενιά των καταλήψεων της δεκαετίας του ’90 (ο Τσίπρας, ο Σακελλαρίδης, η Δούρου) πλαισιωμένη από τους Πασόκους φυσικά (Σακοράφα, Μητρόπουλος, Κοτσακάς, Λούκα Κατσέλη, τους συνδικαλιστές που δεν έχουν κοπιάσει ποτέ στη ζωή τους (Στρατούλης, Τσουκαλάς) και από τους Αριστερούς του Κολωνακίου. Παπαδημούλης, Τσακαλώτος, Κωνσταντοπούλου, Σταθάκης, Δραγασάκης. Και είναι όλοι μαζί η φυλή των νεοταγαριών διότι έχουν ακριβώς την ίδια νοοτροπία σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, με τη νοοτροπία των αποχαυνωμένων στα Εξάρχεια. Κρυφοκοιτάζουν προς τη δραχμή, δεν τον λένε ξεκάθαρα γιατί βλέπουν ότι 7 στους 10 Έλληνες στηρίζουν το ευρώ, έχουν μια κομμουνιστική εσάνς αλλά το παίζουν και προοδευτικοί. Δεν έχουν πρόβλημα να παίζουν στο χρηματιστήριο ή να είναι μέτοχοι της Morgan Stanley και ταυτόχρονα να κατακεραυνώνουν τις αγορές, τον καπιταλισμό, την παγκοσμιοποίηση. Λες και παίρνουν… σκληρά δηλαδή και δεν ξέρουν τι λένε. Τουλάχιστον η πρώτη φυλή είναι πιο ξεκάθαρη.
Κι όλοι μαζί λοιπόν αυτοί συγκροτούν τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να κυβερνήσει τη χώρα. Και το δυστύχημα για τον Έλληνα πολίτη είναι ότι ακόμη κι αν βρίζει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, μόλις στρέφει το βλέμμα του προς την Κουμουνδούρου παθαίνει κατάθλιψη.
Αυτή η ατμόσφαιρα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι που γεννά και αυτή την αλαζονεία, την κακή συμπεριφορά, την απρέπεια του αρχηγού της ο οποίος κουνά το δάχτυλο σε όλους και σε όλα. Και να το έκανε κάποιος που έχει πολιτική και κοινωνική δράση να το καταλάβουμε. Αλλά να το κουνά ο Αλέξης που η μόνη του δράση ήταν ότι έκλεισε με δύο θρανία το σχολείο του πριν 20 χρόνια…
Ακόμη και το σύνθημα που χρησιμοποιούν, δηλαδή στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν δείχνει το μέγεθος της αμετροέπειας και της αλαζονικής συμπεριφοράς. Θα χρησιμοποιούσαμε μια βαριά λέξη, αλλά δεν το επιτρέπει η ανατροφή μας.
Ας μην πέσουν, λοιπόν, στη λούμπα της εκδίκησης οι πολίτες ψηφίζοντας και επιδοκιμάζοντας τις δύο φυλές του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι τότε ο τσογλανισμός θα λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΕ ΟΛO ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΣΟΥΓΚΛΕΡΗΣ,ΧΥΤΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΤΕΥΤΕΡΙΑ, ΣΒΗΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ, ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ - ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΘΕΣΕΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ, ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΣ, ΑΜΜΟΘΙΝΕΣ, ΥΔΡΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Γειασου μεγαλε πιλοτε τον τηλεκατευθυνομενων φιγουρατζιδικων αεροπλανων.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αυτό που σας ενδιαφέρει είναι ποιος και τι στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ; Η ανυπαρξία του Δημάρχου και οι αερολογίες του δε σας ενδιαφέρουν; Δεν ξέρω αν έγιναν πράγματι έτσι τα πράγματα αλλά αν είναι αλήθεια ο Δήμαρχος μας έγινε τελείως ρόμπα. Μήπως να απαντήσει κάποιος από το στρατόπεδό του με επιχειρήματα;

Ανώνυμος είπε...

εσυ΄θεωρητικέ του τσογλανισμού που κάνεις και βαθυστόχατες αναλύσεις προτιμάς τα λαμόγια της λίστας Λαγκάρντ, τα Τσοχατζοπουλάκια, τα πζιδάκια του κομματικού σωλήνα, τους κρατικοδίαιτους και τους ανεπάγγελτους. Φυσικά βγάζεις σπυράκια άμα ακους αριστερά. Ε λοιπόν αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούν δημοκρατικά, έχουν άποψη, έχουν θέσεις, τολμούν. Η Ευρωπαίοι τους φοβούνται και τους υπολογίζουν πλέον. Μου θυμίζεις μ΄αυτά που λες τους Αμερικάνους που μαλώνουν τη Ρωσία του Πούτιν λες και έχουν να κάνουν με κανένα μπόμπιρα. Κι ο Πόυτιν τους γράφει στα παλιά του τα παπούτσαι. Άκου φίλε, οι άθλια παρέα των Τσογλακογλέων τρέμει τα σίδερα της φυλακής και ψάχνει εναγωνίως τρόπυος να αποφύγει τις εκλογές. ναι, αν μπορούσαν να κάνουν πραξικόπημα θα το έκαναν, αλλά δεν μπορούν. Το ποτήρι των εκλογών θα το πιουν ολόκληρο. Ούτε το ευρώ είναι πλέον μπαμπούλας, απλούστατα γιατί δεν υπάρχουν ευρώ. Και τι με νιάζει εμένα τι νόμισμα θα έχω, αφού η τσέπη μου ειναι άδεια; Μεγάλε, αν είχαμε τώρα δικός μας νόμισμα δεν θα μπορούσαν να μας εκβιάζουν. Εξ άλλου το ελληνικό ευρώ έτσι κι αλλιώς είναι υποτιμημένο, επειδή το λένε ευρώ; Δραχμούλα είναι και δεν το ξέρουμε. ΑΥτά και πού σαι. Η ώρα της ΑΝάστασης του Λαού πλησιάζει, η χούντα που μας κυβεςρνά μετρά μέρες, ο Λαός ξύπνησε και δεν αντέχει άλλο. ζτρέμουν την οργή του και γι αυτό λυσάνε, αλλά δεν μπερούν πλέον αν δαγκώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ? Ή Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ? ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΡΑΧΜΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΕΝΕΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΒΡΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΞΩΣΗ. ΑΠΟ ΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ? ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΖΟΠΑΡΕΑ.
ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ ΗΡΘΑΤΕ. Η ΘΕΚΛΑ Ο ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΘΕΚΛΑ ΣΥΓΟΝΤΑΡΙΖΕ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΤΑΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΠΙΣΟ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ .ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΟ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΡΓΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΑΜΕ.ΛΙΜΑΝΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΥΤΑ Κ.Α .ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΝΑΞΟ

Ανώνυμος είπε...

οψηφοφορος πρεπει να σκεφτη και να εκτιμηση σωστα την σταση των παραταξεων στο δημοτικο συμβουλιο.η μονη παραταξη που σταθηκε με συνεπια στα συμφεροντα των κατοικων και των εργαζομενων των νησιων μας ηταν και θα ειναι ηΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με την εκπροσωπο της στο δημο ΕΥΔΟΚΙΑ ΨΑΡΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, εσείς οι παρατρεχάμενοι του Μαργαρίτη, ούτε Πάσχα δεν σας αφήνει να κάνετε; Σας έχει όλη μέρα στη δουλειά, να ρίχνετε λάσπη δεξιά κι αριστερά;
Πηγαίνετε ρε να σουβλίσετε κανένα αρνί κι αφήστε το "παιδαρέλι" όπως το λέτε, να κάνει τον αγώνα του.
Μακάρι ν' αποκτήσετε κάποτε τα "κάκαλα" του Βασίλη ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΣΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ? ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ
-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΥΤΟ
-ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ
-ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδαρέλι ξεποαιδαρέλι τον τρέμεται. Κι ο Τσίπραςε παιδαρέλι είναι,αλλά τον τρέμει το σύστημα και όπου νά ναι θα αρχίσει το γλείψιμο. Αρκεί να μην τσιμπήσει ο Τσίπρας που δεν το βλέπω. Το MEGA πληρώνει ήδη ακριβά την άρνηση του Τσίπρα να τους δώσει συνέντευξη. Βουλιάζει συνέχεια. Και πού σαι ακόμη.
Το ίδιο τρέμουν και σοτν Δήμο Νάξου οι βολεμένοι των δυο κομμάτων την εμφάνιση μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες του Βασίλη Βρούτση, νέου ανθρώπου, καταξιωμένου επιστήμονα και επαγγελματία όμως, που δεν βγήκε απ' το πουθενά, ούτε εμφανίστηκε να το παίζει από μόνος του υποψήφιος Δήμαρχος και να κρύβει ποιοι είναι από πίσω του. Ευθέως, ξεκάθερα δηλώνει ποιος είναι, πώς εκλέχτηκε, πού ανήκει. Οι άλλοι γιατί κρύβονται; Είναι ή δεν είναι ο Μαργαρίτης κομματικό στέλεχος της Ν.Δ.; ¨Ειναι ή δεν είναι ο Μαϊτός επώνυμο κομματικό στέλεχος του ΠΑΟΣΚ; Πήρε καίριο πόστο στον ΣΔΟΕ επί κυβέρνησης ΠΑΣΟκ και επί Καπελέρη;
Γιατί λοιπόν κρύβονται;
Εϊναι ή δεν είναι ολοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του ΜΑϊτού γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ; Ας μας πουν ένα γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Νάξο που δεν είναι με τον Μαϊτό.
Απλά ο κόσμος που ψήφιζε παλιότερα ΠΑΣΟΚ πλέον έχει στραφεί προς τον ΣΥΡΙΖΑ απ' τις εκλογές του 2012.

Ανώνυμος είπε...

ANTE ΓΕΙΑ ΣΟΥ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΛΙ. Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΓΚΟΥΦΗΔΕΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΞΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΨΕΥΤΕΣ Κ. Α.
ΨΗΦΙΣΑΝ 100 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΛΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΞΙΩΘΕΙ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ.
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ, ΟΜΩΣ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ
-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΥΤΟ
-ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ
-ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

o μαιτος εχει υπερκομματικο ψηφοδελτιο.ο μαργαριτης εχει;ποτε θα το ανακοινωσει;γιατι αργει τοσο πολυ;μηπως ψαχνει με το κυαλι;

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνσ με τα μνημόνια που έχουν υπογράψει Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ η Τ.Α. καταργείται και την υποκαθιστά μια ετεροδιοίκηση,χωρ΄ςι εξουσία, όργανο των κυβερνώντων, μια κρατική υπηρεσία διεκπεραίωσης και μόνο. Αν θέλετα τέτοια ...αυτοδιοίκηση ψηφίστε μνημονιακούς δημάρχους, αν θέλετα μια πραγματική αυτοδιοίκηση που θα αγωνίζεται για τον τόπο, που θα αναδεικνύει τα προβλήματά του και θα παλεύει γι αυτά, τότε ψηφίστε συνδυασμούς ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥΣ-ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ. Οι δυο μνημονιακοί υποψήφιοι (Μαργαρίτης-Μαϊτός)έδωσαν εξετάσεις στο θέμα του Νοσοκομείου, όπου αποδείχτηκαν πολύ λίγοι για να παλέψουν ένα τόσο σπουδαίο πρόβλημα και φυσικά έκαναν γαργάρα τη συγχώνευση-κατάργηση, υπακούοντας στην κυβέρνηση. ΑΛλά και στο θέμα της πώλησης των αμνοεριφίων στην ΑΘήνα (Ψυρρή) επίσης ήταν απόντες κι οι δυο (Μαργαρίτης-Μαϊτός0 και σιώπησαν και σιωπούν για όσα συνέβησαν. Θα δούνε κι άλλα τα μάτια μας ως τις εκλογές.
Τέτοιους λοιπόν δημάρχους του ΝΑΙ σε ΟΛΑ στην κυβέρνηση της υποτέλειας και των μνημονίων, τι να τους κάνουμε; ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΖΗΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εισαι σαν να μιλαει ο Μαργαριτης που προκειμενου να αποφυγει σοβαρα ζητηματα της κοινωνιας πεταει συνεχεια το υποκριτικο "δεν ειναι αρμοδιοτητα του δημου". Οι προτασεις των πολιτων για τον πρωτογενη τομεα εχουν κατατεθει στην κοινωνια σε εκπομπη στο μεσογειος και θα κατατεθουν και εγγραφως. Ο Δημος ειναι ή μαλλον πρεπει να ειναι ο φορεας που εξυπηρετει τα συμφεροντα της κοινωνιας. Το οτι ο Μαργαριτης λεει "δε γινεται" ειναι μονο για να αποφυγει διοτι δεν μπορει ή δεν θελει. Στο χερι της κοινωνιας ειναι να επιλεξει. Οι κοτσαμπασηδες του μαργαριτη χρησιμοποιουν τις υπηρεσιες του δημου για να κανουν ψηφους και οχι για να λυσει τα σοβαρα προβληματα του δημου. Τα περι συριζα ασ' τα κατα μερος. Η προπαγανδα ηταν παντα το φορτε σας. Στηριξε τον Μαργαριτη και τον υπουργο Βρουτση. Αλλα ακου τι λενε και οι αλλοι. Και τοτε επιλεξε. Μην κρινεις χωρις να ξερεις. Τον βρουτση τον ψηφισαν 100 να βγει μπροστα. Τον μαργαριτη τον φυτεψε η νδ. Το αν ειναι παιδαρελι το κρινει ο κοσμος που βλεπει αντικειμενικα. Οχι εσυ που εισαι εμπαθης υποψηφιος του μαργαριτη.

Ανώνυμος είπε...

πειτε ενα θεμα που ο μανος εχει δωσει σαφεις και συγκεκριμενες απαντησεις.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΕΞΩΣΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΑΝ ΝΑΝΑΙ Ο ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΤΟΥ.
ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ, ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ. ΕΔΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΛΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ:
-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΥΤΟ
-ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ
-ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

μεγάλε έχεις πλήρη σύγχυση περί την ...εξουσία.
Ταυτίζεις αυτούς που κυβερνούν, αυτούς που αποφασίζουν, αυτούς που νομοθετούν με τους ΑΛΛΟΥΣ που ε΄'ιναι στην απέξω, στην αντιπολίτευση. Σοβαρέψου λίγο, αλλιώς μην γελοιοποιείσαι.
ΕΞΟΥΣΙΑ όταν έκλεισε το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ήταν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ. Κα΄νω λάθος; Μήπως ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ;
Ποιος είχε πρόσβαση στους Υπουργούςε, στην Κυβέρνηση, στους τοπικούς κυβερνητικούς Βουλευτές; Μα φυσικά τα τοπικά τους στελέχη: Δήμαρχοι, παραδήμαρχοι, Περιφερειάρχες, Περιφερειακοί σύμβουλοι. στελεχάρες του ΣΔΟΕ και της ΟΝΑΣ που μπαινόβγαιναν στα γραφεία του Ρήγα και του Βρούτση.
Θες ονόματα; Μαργαρίτης, Μαράκης, Μαϊτός, Γκούφας, Λάζαρος,Καπούνης, Βασιλακης, Κορρές (πρώην Έπαρχος), Χωριανόπουλος (πεθερός Λάζαρου) διάφοροι παράγοντες της ΟΝΑΣ που κα΄θε τόσο φωτογραφίζονται με τους κυβερνητικούς. Αυτοί όλοι που σήμερα σρτελεχώνουν τους δυο συνδυασμούς (Μαργαρίτη-Μαϊτού) που είναι δύο σε μια συσκευασία. Κατάλαβες;
Και είανι μόνο το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ νομίζεις; Όχι μεγάλε, είναι κι άλλα, είναι κάτι φιλέτα που αν μείνουν αυτοί θα γίνουν παρανάλωμα στα νύχια του ΤΑΥΠΕΔ...το ξέρεις αυτό το τέρας που μπήκε στη ζωή μας; Μάθε λοιπόν γράμματα κι άσε το ψάξιμο στον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν αυτός θα έρθει στα πράγματα, τότε να τον ελέγχεις. ΑΛλά πού, εμείς θα τον ελέγχουμε κι αυτόν τότε. Εσύ θα κάνεις αυτό που έχεις μάθει...να γλείφεις εκεί που τρως, εκεί που φτύνεις, παντού όπου αφοδεύουν οι εκάστοτε εκλεκτοί της εξουσίας...κακορίζικε, ε κακορίζικε...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΚΡΕ, ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΥΓΧΥΣΗ.
ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΟ. Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ, ΑΛΛΑ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΚΛΠ. ΕΣΕΙΣ-ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ...-ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ?
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ. ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ή ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ? ΕΠΡΕΠΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΝΑΣ. ΕΣΕΙΣ? ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΛΕΣ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ!!! ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΥΤΟ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΆ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΌ ΣΑΣ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΛΟΙΠΟΝ:

-ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ;
-ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΛΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ:
-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΥΤΟ
-ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ
-ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 08:58.
Μια χαρά τα λες και σε πολλά θα συμφωνήσω αλλά για πες μου οταν κάτω στην πλάκα μέσα σε νύχτα εξαφανίστηκαν ολοι οι αμμόλοφοι..ο μαργαριτης μήπως έκανε τα στραβά μάτια; ; όταν ο λιανος μας έβαλε και βγάλαμε όλοι υποτίθεται τις ταμπέλες από τα μαγαζιά μας δήθεν για να ομορφύνει το νησί και επειδή το ήθελε ο νόμος υπάρχουν ακόμα επιλεγμένα μέρη - μαγαζιά που τις έχουν ακόμα με την ανέχεια κάποιων;;; όταν εφαρμόστηκε το κυκλοφοριακό και είπαμε όλοι μπράβο σήμερα που μιλάμε σε κόμβους που υποτίθεται οτι φτιαχτηκαν για να αποφευχθούν τα ατυχήματα είναι γεμάτη με αυτοκίνητα και μηχανάκια γιατί δεν θέλουν να χάσουν του ψήφους από συγκεκριμένους επιχειρηματιες και κινδυνεύουμε όλοι οι άλλοι να σκοτωθούμε;;; και μην μου πεις δεν υπάρχει δημοτική αστυνομία μια χαρά θα έκανε την δουλειά της και η αστυνομία αν την άφηνε ο δήμαρχος!! Έχουν γεμίσει λάμπες έξω από κάθε σπίτι- ψήφου το νησί και υπάρχουν ακόμα σκοτεινα σοκάκια και δρόμοι?? Τα σκουπίδια τι έχεις να πεις? Που επειδή τα έβγαλε ο πολυκρετης από την παραλία νόμιζε ότι δεν θα βλέπουμε την βρώμα γύρω γύρω αυτά και άλλα πολλά φίλε μου έχουμε να πούμε για τον δήμαρχο και την παρέα του....που τελικά ενώ όλοι πίστεψαμε στην αλλαγή και την στήριξαν αλλά τελικά ο καθένας εκεί μέσα τρέχει για να γίνει δήμαρχος και ο μεγάλος βουλευτής! !

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ. Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΥ, ΔΗΜΟΥ, ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΠΟΡΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ, ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΤΡΕΨΕ, ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΕΦΕΡΕ 30 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ, ΠΟΥ ΛΕΣ, Ο ΛΙΑΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ Ή ΕΝΑ ΚΑΔΟ,ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ, Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΘΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

εγω παντως δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα ξαναβγει.

Ανώνυμος είπε...

μεγάλα έργα; ποια είναι αυτά; Όνειρα θερινής νυχτός μάλλον κάνεις. Ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος μετά τη μεταπολίτευση είναι. Δεν το βλέπεις;

Ανώνυμος είπε...

Προς 10:27.
Δυστυχώς φίλε δεν κάνω καθόλου λάθος γιατί όπως είπα παραπάνω όλοι βάλαμε το χέρι μας να βγει ο μαργαριτης! Μάλλον δεν θα διάβασες τι έγραψα...
τα έργα όπως λες επειδή μάλλον δεν θα παρακολουθείς έχουν ξεκίνησε από εποχής κοκκοτα και έγινε υλοποίηση τώρα δηλαδή θα τελειωναν! Δεν πριν μιλήσω για τις λάμπες που εξίσου είναι σημαντικό και απλό το 2014 να μην υπάρχει δημοτικός φωτισμός σε όλη την Νάξο αλλά ας μιλήσουμε για πιο σημαντικά οπως λες και συμφωνώ με τους αμμόλοφους που όπως θα έμαθες μας βραβεύει το TripAdvisor γιατί όπως θα είδες για την φυσική ομορφιά πήραμε βραβείο τι έχεις να πεις??? Για το κυκλοφοριακό οπως είπα είπαμε όλοι μπράβο αλλά αν διάβασες είπα ότι ο λιανος υλοποίησε το πρώτο μέρος το δεύτερο για να λειτουργήσει σωστά θα πρέπει να φύγουν τα αυτοκίνητα απο τα πεζοδρόμια και τους μονόδρομους και έξω από τα μαγαζιά ναι η όχι???? Επίσης έγραψα για ταμπέλες υπάρχουν σε επιλεγμένα μαγαζιά ναι η όχι?? Σου μίλησα για βρώμα της Νάξου εκτός απο την παραλία ναι η όχι??? Να συνεχίσω λοιπόν τα 30 εκατομμύρια ΕΣΠΑ μόνο στα χαρτιά ναι η όχι? ?? Στο λιμενικό υπάρχουν 5,5 εκατομμύρια θα μπορούσαν αντί να εξυπηρετούν κάποιους και να κάνουν εργακια απευθείας ανάθεση να πέσουν απο το λιμάνι μέχρι τον λυωνα ναι η όχι??? Θα μπορούσαν αγαπητέ αντί τα μηχανήματα του δήμου σήμερα να είναι στην χώρα στον άγιο Προκόπη στην Αγία Άννα η στην πλάκα που είμαστε αρχή σεζόν γιατί βρίσκονται στην μουτσουνα που ο τουρίστας θα φτάσει τον Αύγουστο? ? Αυτά και άλλα πολλά φίλε μου τώρα αν με ρωτάς από το απόλυτο 0 του μαρακη που πήγαμε ναι θα σου πω ότι πήγαμε στο 2!!!

Ανώνυμος είπε...

οτι και να λετε, στη μαχη της καθημερινοτητας στη ναξο ο μανος εχει χασει κατα κρατος.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ απόλυτα από το 0 πήγαμε στο 2, να μην ξεχνάμε όμως την έλλειψη δημοκρατίας που είχαμε να τη ζήσουμε πολλά χρόνια τις επιθέσεις και τα ρουσφέτια και την εκδικητηκότητα από το συμβούλιο σε όποιον ήταν αντίθετος με τα πιστεύω τους.
Το θέμα και σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να είναι η εφαρμογή θέσεων και αρχών και η διαχείριση της οικονομικής κατάστασης του Δήμου.

Η Νάξος και τα μικρά νησιά μπορούν, οι άνθρωποι που θα πάρουν στα χέρια τους το μέλλον του τόπου μας (όλες οι παρατάξεις του ΔΣ) είναι σε θέση να καταλάβουν ότι πρέπει να συμφωνήσουν στα αυτονόητα;
Απλό είναι το θέμα. Πρέπει να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους και σε 35 μέρες να είναι όλοι μαζί, με κοινό στόχο, οράματα και δράσεις και όχι να σκοτώνονται για τα μάτια του κομματικού τους κοινού.
Αυτοί αποφασίζουν και όλοι τους θα κριθούν εκ νέου πολύ σύντομα, σε πέντε χρόνια, κάποιοι για αυτά που έκαναν και άλλοι για αυτά που δεν έκαναν.

Ανώνυμος είπε...

Ρουσφέτια, απειλές & έλλειψη δημοκρατίας. Λίγη δουλειά κυρίως για το προσωπικό τους συμφέρον.
Γυρίσαμε στην εποχή του '60.

Μαύρο στους Μαυρο...γιαλούρους

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ. Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΥ, ΔΗΜΟΥ, ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΠΟΡΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ, ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΤΡΕΨΕ, ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΕΦΕΡΕ 30 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ, ΠΟΥ ΛΕΣ, Ο ΛΙΑΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ Ή ΕΝΑ ΚΑΔΟ,ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ, Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΘΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς φίλε δεν κάνω καθόλου λάθος γιατί όπως είπα παραπάνω όλοι βάλαμε το χέρι μας να βγει ο μαργαριτης! Μάλλον δεν θα διάβασες τι έγραψα...
τα έργα όπως λες επειδή μάλλον δεν θα παρακολουθείς έχουν ξεκίνησε από εποχής κοκκοτα και έγινε υλοποίηση τώρα δηλαδή θα τελειωναν! Δεν πριν μιλήσω για τις λάμπες που εξίσου είναι σημαντικό και απλό το 2014 να μην υπάρχει δημοτικός φωτισμός σε όλη την Νάξο αλλά ας μιλήσουμε για πιο σημαντικά οπως λες και συμφωνώ με τους αμμόλοφους που όπως θα έμαθες μας βραβεύει το TripAdvisor γιατί όπως θα είδες για την φυσική ομορφιά πήραμε βραβείο τι έχεις να πεις??? Για το κυκλοφοριακό οπως είπα είπαμε όλοι μπράβο αλλά αν διάβασες είπα ότι ο λιανος υλοποίησε το πρώτο μέρος το δεύτερο για να λειτουργήσει σωστά θα πρέπει να φύγουν τα αυτοκίνητα απο τα πεζοδρόμια και τους μονόδρομους και έξω από τα μαγαζιά ναι η όχι???? Επίσης έγραψα για ταμπέλες υπάρχουν σε επιλεγμένα μαγαζιά ναι η όχι?? Σου μίλησα για βρώμα της Νάξου εκτός απο την παραλία ναι η όχι??? Να συνεχίσω λοιπόν τα 30 εκατομμύρια ΕΣΠΑ μόνο στα χαρτιά ναι η όχι? ?? Στο λιμενικό υπάρχουν 5,5 εκατομμύρια θα μπορούσαν αντί να εξυπηρετούν κάποιους και να κάνουν εργακια απευθείας ανάθεση να πέσουν απο το λιμάνι μέχρι τον λυωνα ναι η όχι??? Θα μπορούσαν αγαπητέ αντί τα μηχανήματα του δήμου σήμερα να είναι στην χώρα στον άγιο Προκόπη στην Αγία Άννα η στην πλάκα που είμαστε αρχή σεζόν γιατί βρίσκονται στην μουτσουνα που ο τουρίστας θα φτάσει τον Αύγουστο? ? Αυτά και άλλα πολλά φίλε μου τώρα αν με ρωτάς από το απόλυτο 0 του μαρακη που πήγαμε ναι θα σου πω ότι πήγαμε στο 2!!!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ απόλυτα από το 0 πήγαμε στο 2, να μην ξεχνάμε όμως την έλλειψη δημοκρατίας που είχαμε να τη ζήσουμε πολλά χρόνια τις επιθέσεις και τα ρουσφέτια και την εκδικητηκότητα από το συμβούλιο σε όποιον ήταν αντίθετος με τα πιστεύω τους.
Το θέμα και σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να είναι η εφαρμογή θέσεων και αρχών και η διαχείριση της οικονομικής κατάστασης του Δήμου.

Η Νάξος και τα μικρά νησιά μπορούν, οι άνθρωποι που θα πάρουν στα χέρια τους το μέλλον του τόπου μας (όλες οι παρατάξεις του ΔΣ) είναι σε θέση να καταλάβουν ότι πρέπει να συμφωνήσουν στα αυτονόητα;
Απλό είναι το θέμα. Πρέπει να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους και σε 35 μέρες να είναι όλοι μαζί, με κοινό στόχο, οράματα και δράσεις και όχι να σκοτώνονται για τα μάτια του κομματικού τους κοινού.
Αυτοί αποφασίζουν και όλοι τους θα κριθούν εκ νέου πολύ σύντομα, σε πέντε χρόνια, κάποιοι για αυτά που έκαναν και άλλοι για αυτά που δεν έκαναν

Ανώνυμος είπε...

Η αλαζονεία σε όλο το μεγαλείο, το παιδί το καλό έκανε τα ρουσφέτια του,και να σας πω να έβλεπα το καλό του τόπου??μόνο την μουτσουνα έβλεπε και βλέπει το μανολακι!!

Ανώνυμος είπε...

αποτυχημένος δήμαρχος είναι, όπως και ο προηγούμενος, εκείνος που μίλαγε για ...εξορίες, εκείνος ΄που ο γιος του ήταν παρα...δήμαρχος. Τώρα αυτος είναι το Νο 2 του...Μα¨τού, μαζί με όλους τους πρώην αποτυχημένους (Βασιλάκης, Τζουάννης-κόρη του, Καραμανής κ.λπ.). Γι αυτό λέμε νέοι, αγωνιστές, αντιμνημονιακοί, ανυπότακτοι...

Ανώνυμος είπε...

με τη διαφορά φίλε των 03:28:00 μ.μ. ότι αυτή τη φορά είναι στα χέρια των δημοτών να αποφασίσουν για το Μαράκη.
Ο Βρούτσης του οποίου οι θέσεις συζητιούνται εδώ, πρέπει να αποφασίσει με ποιον μπορεί να συμπορευθεί και ποιον να εμπιστευτεί.