Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση εργασιών βελτίωσης ισόπεδων κόμβων

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου: «Βελτίωση Ισόπεδων Κόμβων στο Οδικό Δίκτυο», σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα, Τρίτη 22 Απριλίου 2014 θα πραγματοποιούνται  κατασκευαστικές εργασίες στους εξής κόμβους:
Κόμβος 3: στη συμβολή της οδού Ελ. Βενιζέλου (Περιφερειακός) με την οδό που καταλήγει στο σημείο αυτό από το ‘Ποτάμι’,
Κόμβος ΒΙΟ.ΚΑ: στη συμβολή της οδού που Αγ. Προκοπίου – Αγ. Άννας με την οδό που οδηγεί στο Βιολογικό Καθαρισμό Νάξου (πλησίον του ξενοδοχείου Naxos Holidays). Η νέα διαμόρφωση του Κόμβου ΒΙΟ.ΚΑ παρουσιάζεται στο σχέδιο που ακολουθεί.



Παρακαλούμε για την κατανόηση των παρόδιων κατοίκων και επαγγελματιών και για τη συμμόρφωση και πιστή τήρηση από τους χρήστες των οδών, στις οποίες υλοποιούνται εργασίες, της εργοταξιακής σήμανσης.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Εμμανουήλ Μαργαρίτης


Θέσεις Κόμβων





6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη απογοήτευση..

Χουντικές αντιλήψεις, ακραίοι χαρακτηρισμοί αντιπάλων, ρουσφέτια και έλλειψη δημοκρατίας σε κάθε βήμα της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής.

Σας γνωρίσαμε, σας μάθαμε, σας ζήσαμε.
Μαύρο στους Μαυρο..γιαλούρους!!

Ανώνυμος είπε...

Κάτι παρόμοιο με το κόμβο ΒΙΟ.ΚΑ. πρέπει να γίνει και στη διασταύρωση Ποταμιάς-Μελάνων στο ύψος του Κουφόπουλου.Το σημείο είναι πολύ επικίνδυνο.

Ανώνυμος είπε...

stin diastavrosh stilida-agia anna- xwra thelei.
oso gia thn loukaki, sthn diastavrwsh potamia-galanado-xwra autoi pou erxonte apo galanado den tiroun to STOP pou uaprxei giauto einai epikindinh...

Ανώνυμος είπε...

o protos sxoliasths mallon den proseksese poio thema grafei :-D

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 07:32 εγώ λέω αυτή που είναι στο τυροκομείο του Κουφόπουλου.Ειναι επικίνδυνη γιατί έχει τυφλό σημείο.Για να δεις αν έρχεται κάποιος απο Μέλανες(έχει προτεραιότητα) πρέπει να μπεις στο αντίθετο ρεύμα(εκείνου που έρχεται από Χώρα και πάει για Μέλανες).

Ανώνυμος είπε...

Ενημερωθείτε πριν κάνετε κριτική. Η μελέτη περιλαμβάνει 8 κόμβους . Όλα τα σημεία που αναφέρετε προβλέπονται στο έργο.