Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Νέο μοντέλο διοίκησης και νέα μέλη στο Δ.Σ. του Πανναξιακού

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ Δ.Σ. ΠANNΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.
Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε η ανασύνθεση του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. καθώς και η εφαρμογή ενός νέου μοντέλου διοίκησης που σκοπό έχει να δώσει σαφείς αρμοδιότητες στο κάθε μέλος του Δ.Σ. καθώς και να το καταστήσει περισσότερο ευέλικτο.
Η προσωποποίηση όλων των αρμοδιοτήτων στον "τίτλο" του Προέδρου, η ανάθεση του μεγαλύτερου μέρους των ευθυνών σ ένα και μόνο άτομο και το γεγονός ότι η τοπική κοινωνία έχει ταυτίσει το όνομα της ομάδας μας με το όνομα του εκάστοτε προέδρου, μας ανάγκασαν να προχωρήσουμε στον επανασχεδιασμό της δομής και της λειτουργίας του νέου Δ.Σ.
Ορίζουμε λοιπόν δύο επιτροπές, την επιτροπή διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος με επικεφαλής τον κ. ΑΓΓΕΛΗ ΜΙΧΑΗΛ και την επιτροπή διοίκησης του τμήματος στίβου με επικεφαλής τον κ. ΤΟΜΠΑ ΠΛΑΤΩΝ, ορίζεται επίσης επιτροπή μετεγγραφών και ανατίθεται στον κ. ΠΑΡΑΒΑΤΟ ΙΩΑΝΝΗ (υπεύθυνο ακαδημιών) και στους συνεργάτες του, η ενδυνάμωση των τμημάτων υποδομής με την άμεση πρόσληψη δύο πτυχιούχων προπονητών. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στις δημόσιες σχέσεις, στο τμήμα μάρκετινγκ καθώς και του υπεύθυνου ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου.
Πρέπει να γίνει γνωστό ότι υπέβαλαν την παραίτηση τους για προσωπικούς λόγους οι... ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΒΕΡΥΚΟΚΚΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ, ΒΡΕΤΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΕΛΕΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΡΡΕΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΠΑΡΤΣΙΝΕΒΕΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, τους οποίους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο σύλλογο, παράλληλα βάσει του άρθρου 15 παράγραφος 1 του καταστατικού, εμπλουτίζεται το νέο Δ.Σ. με τη συμμετοχή των : ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΒΑΣΑΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΕΡΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΙΔΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, ΚΑΤΣΑΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ, ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΦΛΕΡΙΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ του ΝΙΚΟΔ. Και ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ.

Παρακάτω παρατίθεται η πλήρης σύνθεση του Δ.Σ. :

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:

ΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΑΝΕΒΛΑΒΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΒΟΥΒΟΥΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΡΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΤΑΣΙΟΣ ΜΑΚΗΣ, ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΕΡΓΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ:
ΠΛΑΤΩΝ ΤΟΜΠΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΒΕΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α' : ΣΕΡΓΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β' : ΚΑΡΟΥΣΗΣ ΔΗΜΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΤΕΓΡΑΦΩΝ : ΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΒΟΥΒΟΥΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΝΤΑΣΙΟΣ ΜΑΚΗΣ, ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΒΑθΡΑΚΟΚΟΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΑΝΤ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΒΙΔΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ : ΑΝΕΒΛΑΒΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΑΜΙΑΣ : ΠΛΑΤΩΝ ΤΟΜΠΑΣ
ΕΦΟΡΟΙ ΛΕΣΧΗΣ : ΒΟΥΒΟΥΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΔ.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ : ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ : ΣΕΡΓΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ : ΚΑΡΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ : ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ
*Με απόφαση του Δ.Σ. θα οριστεί τυπικά πρόεδρος για γραφειοκρατικούς και μόνο λόγους.

ΝΑΞΟΣ 09/07/2014

Με τιμή για το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.




Δεν υπάρχουν σχόλια: