Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ήττα (1-3) για τον Πανναξιακό στο φιλικό με Ολυμπιακό

Ο Πανναξιακός συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του σερβίς της 18ης Οκτωβρίου (ταξίδι στη Κυψέλη κόντρα στον Παναθηναϊκό) και μετά τις . πράσινες, έφτασαν στο νησί τα κορίτσια του Νικολάκη, οι νταμπλούχες της περσινής χρονιάς. Το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου έγινε υπό κακές καιρικές συνθήκες που δεν επέτρεψαν στους φιλάθλους να έρθουν εύκολα στο γήπεδο, παρουσιάστηκαν προβλήματα όπως ροή βρόχινου νερού στα δοκάρια και μέσα από τις πόρτες, ενώ πλέον είναι απαραίτητο να γίνουν εργασίες για την αντικατάσταση τουλάχιστον έξι λαμπτήρων φωτισμού.
Όμως, ενδιαφέρον έχει το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης...

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ και τη Κυριακή το μεσημέρι (14:00) οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία για μία άτυπη ρεβάνς. Ο Ζόραν Κόβαζιτς τεχνικός του Πανναξιακού ΑΟΝ είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά και τις Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα (23, 1,86) και Παναγιώτα Διώτη (22, 1,84) οι οποίες και επίσημα από το Σάββατο ανήκουν στην ομάδα της Νάξου. Αμφότερες, πήραν χρόνο συμμετοχής και έδειξαν ότι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα χρονιά. Οι «ερυθρόλευκοι» από τη πλευρά τους έπαιξαν με τρεις κεντρικές (η Κωνσταντινίδου σε ρόλο διαγώνιας) καθότι η Κοσμά έμεινε στο πάγκο λόγω ενοχλήσεων στο πόδι και η Μποσκάτσι έρχεται τη Τρίτη στην Αθήνα καθώς αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την εθνική Αργεντινής.
Με τη λήξη του αγώνα, ο κ. Νικολάκης τόνισε ότι σημασία δεν έχουν τα αποτελέσματα αλλά το γεγονός ότι είδε πράγματα στο γήπεδο που δούλευαν οι αθλήτριες του στις προπονήσεις και ότι μετά από πέντε εβδομάδες προπονήσεων είχαν όλοι την ανάγκη της μυρωδιάς αγώνων. Από τη πλευρά του ο κ. Κόβαζιτς τόνισε ότι στόχος των αγώνων αυτών είναι να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των αθλητριών του και την ικανότητά τους να αφομοιώνουν ότι μαθαίνουν στις προπονήσεις. Χαμόγελο ικανοποίησης πάντως ως απάντηση στην ερώτηση πως κρίνει τις Τσβετάνοβα και Διώτη.


Στο φιλικό της Κυριακής πάντως αναμένεται να αγωνιστούν οι Γιόβιτς, Ριστοβόγιεβιτς, Φάρκωνα, Πασσιά που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου ενώ χρόνο θα πάρουν και οι Διώτη, Πολίτη, Κελεσίδου, Λαδένη που αγωνίστηκαν από δύο σετ. Αντίθετα, δύσκολα θα αγωνιστεί η Κοσμά που νιώθει ενοχλήσεις με τον Ολυμπιακό ενώ οι Βλαχάκη, Κοκκινάκη, Τέζα που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρώτο φιλικό αναμένεται να είναι βασικές.

Τα σετ: 1 - 3 (19 - 25, 17 - 25, 25 - 16, 21 - 25)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Κόβαζιτς): Τρέσλαρ, Τσβετάνοβα, Λαδένη, Τοτσίδου, Εμμανουηλίδου, Σαλούστρου / Κελεσίδου (λ), Διώτη, Πολίτη (λ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νικολάκης): Χριστοδούλου, Λαμπρούση, Γιώτα, Κωνσταντινίδου, Πραμπόροβα, Κωνσταντίνου / Κονόμι (λ), Τέζα, Κοκκινάκη, Βλαχάκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια: