Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ο Πανναξιακός υποδέχεται την Κυριακή τον Πανθηραϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής!

Ο Πανναξιακός, ξαναβρίσκει στο δρόμο του τον Πανθηραϊκό, στα πλαίσια του τοπικού πρωταθλήματος Κυκλάδων, μετά από τρία χρόνια περιπέτειας στις υψηλότερες κατηγορίες.
Μιας περιπέτειας που ξεκίνησε κόντρα στον ίδιο αντίπαλο μετά τη μεγάλη νίκη στη Σαντορίνη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2010-11, με τον Στέφανο Μεϊμάρογλου στον πάγκο και 10 Ναξιώτες ποδοσφαιριστές στην βασική 11αδα!
Ο... ''θεός'' του ποδοσφαίρου τα φέρνει έτσι, που μάλλον το έργο φέτος θα ξαναπαιχτεί...
Οι δυο κατά τεκμήριο ισχυρότερες ομάδες του 3ου ομίλου λοιπόν, τίθενται αντιμέτωπες σε ένα σπουδαίο ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Φυσικά, η νίκη, ή η πρωτιά στον όμιλο στην παρούσα φάση, έχει νόημα μόνο για λόγους γοήτρου, καθώς δεν έχει καμιά βαθμολογική σημασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Πανθηραϊκός, που φέτος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένος...
παραμένει (όπως και ο Πανναξιακός) αήττητος και έχει υψηλούς στόχους, φιλοδοξώντας να κάνει την υπέρβαση.
Εκτός των γνωστών Τζορμπατζάκη-Κολιούση, στην ομάδα της Σαντορίνης αγωνίζεται φέτος και ο Ντέμης Ζώνας, ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ''δήμιος'' του Πανναξιακού, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ο αξιόλογος φορ έχει πληγώσει την Παννάξα είτε με τη φανέλα της Μυκόνου, είτε με αυτή του Αστέρα Βάρης...
Ο φετινός Πανναξιακός, που έχει αποδείξει πως όταν θέλει μπορεί, καλείται να αντεπεξέλθει (χωρίς απώλειες απ' το crash test) στο μεγάλο ντέρμπι των πρωτοπόρων και να μετρήσει τις δυνάμεις του για τη δύσκολη συνέχεια.
Το ματς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον απ' το φίλαθλο κόσμο... αν και η ώρα έναρξης της αναμέτρησης δεν ευνοεί την αθρόα προσέλευση θεατών.
Όπως και να 'χει, την Κυριακή στις 10.15 το πρωί θα είμαστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: