Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Κύπελλο στον Πανναξιακό!

Ο Πανναξιακός, πέτυχε τον πρώτο στόχο του χθες στην Πάρο, αν και καρδιοχτύπησε τους πολυπληθείς οπαδούς του, που για μια ακόμα φορά μετέτρεψαν το γήπεδο της Παροικιάς σε ΔΑΚ.
Ο πρώτος φετινός τίτλος είναι γεγονός και ο Γιάννης Τσουκαλάς πρέπει κανονικά να πάρει το κύπελλο σπίτι του, καθώς ήταν ο ήρωας της αναμέτρησης, όπως και στον ημιτελικό στη Σαντορίνη, όπου επίσης καθάρισε στη διαδικασία των πέναλτι.
Στο κατάμεστο γήπεδο της Πάρου, από νωρίς οι οπαδοί του Πανναξιακού είχαν στήσει το δικό τους γλέντι και η υποδοχή όταν έφτασε η αποστολή ήταν θερμή...

Το ίδιο λίγο αργότερα με την είσοδο των ομάδων...
Η ομάδα της Νάξου, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης (για ένα 15λεπτο) απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έχοντας δυο κλασικές ευκαιρίες και δυο ακυρωθέντα γκολ, δείχνοντας ότι θέλει να καθαρίσει από νωρίς το ματς.
 Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς ο Πάγος ισορρόπησε το παιχνίδι και ο Πανναξιακός έχασε τη σπιρτάδα που είχε στο ξεκίνημα, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να  λήξει ισόπαλο χωρίς άλλες συγκινήσεις.
Στην επανάληψη οι παίχτες του Προμπονά, έδειχναν κουρασμένοι και χωρίς καθαρό μυαλό, με τους Συριανούς να κερδίζουν σιγά-σιγά μέτρα και τη μπλε εξέδρα να προσπαθεί μάταια να σπρώξει τον κακό Πανναξιακό προς τη νίκη. Στην ουσία, η ομάδα της Νάξου γλίτωσε τα χειρότερα, αφού στις καθυστερήσεις ο Πάγος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του με τον Χούρο, προκειμένου να ''κλέψει'' το ματς και το κύπελλο.
Στο 1ο ημίχρονο της παράτασης, η αψυχολόγητη ενέργεια του Παράβαλου άφησε τους Συριανούς με 10 παίχτες, αλλά οι Ναξιώτες δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν ούτε την αριθμητική υπεροχή, αν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 120'.
Στη ''ρώσικη ρουλέτα'' μίλησε η κλάση του Τσουκαλά, ο οποίος αποκρούοντας δυο πέναλτι, έδωσε την ευκαιρία στον captain Γιώργο Κατσάνη να σηκώσει ένα ακόμα τρόπαιο στην καριέρα του και στους οπαδούς του Πανναξιακού να επιστρέψουν στο σπίτι ευτυχισμένοι...

Τα εύστοχα πέναλτι του Πανναξιακού:
Κώτσαρης
Γαλάνης
Κατσούδας
Κούτρος


Α.Ο ΠΑΓΟΥ (Ξενικάκης): Λοϊσιος, Αργυρός, Σαμιωτάκης, Αναγνωστόπουλος, Ρούσσος Γ, Ρούσσος Κ, Ξένος, Πάπιτσης, Πρίντεζης, Χούρος, Βάλβης.

Πανναξιακός: (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης (Γαλάνης), Ευριπιώτης, Κότσαρης, Λίκα (Ντάσιος), Κούτρος, Κατσούδας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο σύνδεσμο φιλάθλων Πανναξιακού, καθώς εκτός των άλλων, το χθεσινό μενού περιλάμβανε και φαγητό! Πάνω από 1.000 (!) σουβλάκια έψησαν τα παιδιά του συνδέσμου και τάισαν όλο τον κόσμο (Πανναξιακούς+αντιπάλους), αλλά για να συμβεί αυτό είδαν ελάχιστο ποδόσφαιρο... Η οργάνωση και το μεράκι τους ήταν παροιμιώδη, και τα μπράβο αμέτρητα!


    Πριν τον τελικό, το ματς παλαιμάχων Σύρου-Πανναξιακού έληξε ισόπαλο 3-3.



Μπράβο σας και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: