Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ

ΕΧΟΥΝ την ίδια άποψη για το φετινό καρναβάλι, τρείς ανενεργοί σήμερα αυτοδιοικητικοί παράγοντες, συντοπίτες μας, που υπηρέτησαν τον Πολιτισμό στο νησί μας προ ετών μέσα από τα αρμόδια όργανα του ημετέρου Δήμου, ο Ιάκωβος Ναυπλιώτης – Σαραντηνός, ο Κώστας Καρποντίνης και ο Γιώργος Πιτταράς. «Ήταν κατώτερο των προσδοκιών του κόσμου.» «Δεν ήταν όπως κάποιες άλλες χρονιές.» «Ο κόσμος πρέπει να ‘ζεσταίνεται’ έγκαιρα.» «Όταν υπάρχει χρονοδιάγραμμα ενεργειών, όλα προκύπτουν ευκολότερα.» «Παλιά διέθετε λεφτά ο Δήμος μας.» «Δεν κάνεις κάτι για να δείξεις ότι κάτι κάνεις. Κάνεις κάτι επειδή το αγαπάς. Και τότε το κάνεις καλά.»
«Κάποια πρόσωπα, κάποιοι συνδημότες και συμπατριώτες μας που πέρυσι πλαισίωσαν την προσπάθειά μας για εκδηλώσεις αποκριάτικες στο νησί μας, δεν συμμετείχαν στα αποκριάτικα δρώμενα. Κάποιος λόγος προφανώς υπάρχει που συνέβη αυτό»
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ καταθέτει τις εμπειρίες του. Τις παραστάσεις του από τα χρόνια που υπηρέτησε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Και οι τρείς σημερινοί φιλοξενούμενοι της «Κ» δεν δήλωσαν… ενθουσιασμένοι από την τελευταία μεγάλη εκδήλωση της Αποκριάς – από την παρέλαση του καρνάβαλου στην παραλία της Χώρας...



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ www.kykladiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: