Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Δωρεάν θεατρικό εργαστήρι προσεχώς στη Νάξο

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ (Ν.Π.Ι.Δ. εποπτευόμενο από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού) στο πλαίσιο του έργου «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Στερεάς Ελλάδας & Νοτίου Αιγαίου» που υλοποιείται από εθνικούς πόρους είναι υπεύθυνο για την οργάνωση σεμιναρίων και στη Νάξο.
Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης σε συνεργασία με το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων υλοποιεί δωρεάν, μη επιδοτούμενο θεατρικό εργαστήρι, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε...

ενήλικες, εργαζομένους ή ανέργους ανεξαρτήτως εθνικότητας και φύλου, θρησκείας, μορφωτικού επιπέδου και τόπου διαμονής.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Μάρτιο και ο κύκλος τους ολοκληρώνεται σε 50 ώρες. Θα πραγματοποιούνται στη σχολή Ουρσουλινών στο κάστρο της Χώρας Νάξου τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Τετάρτη 16:30 -18:30 και Παρασκευή 16:00-18:00). Μετά το πέρας τους δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης. 

Υπεύθυνη του εργαστηρίου είναι η ηθοποιός Νατάσα Μαρματάκη.
Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης της ποιότητας στο δήμο της Νάξου είναι ο κ. Γεώργιος Καζάζης , ο οποίος είναι πρόθυμος να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα αφορά στα σεμινάρια και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον βρουν στα τηλέφωνα 22853-60138, 22853-60177, 6971773614 τις εργάσιμες ημέρες 11:00-15:00.

Με τη συνδρομή και συμβολή όλων φιλοδοξούμε ο τομέας της εκπαίδευσης στο νησί να ανέβει σε υψηλότερο επίπεδο και να ωφεληθεί μεγάλο μέρος του ντόπιου πληθυσμού. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: