Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Η ώρα του Πανναξιακού!

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 
live στη ΝΕΡΙΤ 17.30

Στο Αγρίνιο ξεκινά σήμερα το φάιναλ 4 του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών με τη συμμετοχή των 3 κορυφαίων ομάδων της Α1 Γυναικών, του Πανναξιακού, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ομάδας έκπληξη της διοργάνωσης τον Ηρακλή Κηφισιάς.
Η ομάδα-θαύμα της Νάξου, ο Πανναξιακός, με την εκπληκτική πορεία της φέτος σε πρωτάθλημα, Κύπελλο αλλά και στο Ευρωπαϊκό Τσάλεντζ Καπ, που κατάφερε να ξαφνιάσει την Ευρώπη αποκλείοντας ομάδες γνωστότερες και με περισσότερες περγαμηνές και έκλεισε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις κατακτώντας επάξια μία θέση στις οκτώ καλύτερες ομάδες, η ομάδα που τερμάτισε στη 3η θέση πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Ελληνικό πρωτάθλημα και εξασφάλισε την συμμετοχή της στα πλέϊ-οφ με αξιώσεις τίτλου, αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδας στο Αγρίνιο απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ηρακλή Κηφισιάς.
Στο Αγρίνιο όλα είναι έτοιμα για τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση του Κυπέλλου, με τις τοπικές αρχές να κάνουν λόγο για μία γιορτή του βόλεϊ...

Ο Πανναξιακός αναχώρησε από την Νάξο την Πέμπτη το πρωϊ με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, και από εκεί με λεωφορείο της διοργάνωσης έφτασε στο Αγρίνιο. Την ομάδα του Πανναξιακού συνοδεύουν ο πρόεδρος κος Γιώργος Γιαννάκης, τα μέλη του Δ.Σ. Βαφίας Νίκος, Σοφία Βασιλάκη και Στέφανος Ανεβλαβής, ο team manager της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου Δημήτρης Βιτζηλαίος, μέλη του τεχνικού team του συλλόγου καθώς και οι σύζυγοι των μελών της διοίκησης.
Όπως είναι ήδη γνωστό οι αγώνες της διοργάνωσης έχουν χαρακτηριστεί «ειδικής μεταχείρισης» και έχουν απαγορευτεί οι μετακινήσεις οργανωμένων οπαδών προς αποφυγή επεισοδίων καθώς τις προηγούμενες μέρες αποφασίστηκε πως δεν θα δοθούν εισιτήρια στις ομάδες παρά μόνο οι προβλεπόμενες προσκλήσεις.
Η τοπική αστυνομία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε οι φίλοι του βόλεϊ που θα βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχ. Κούσης» να απολαύσουν τους αγώνες χωρίς «παρατράγουδα» και όλα να κυλήσουν ομαλά. Επίσης κατά της διεξαγωγή των αγώνων θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη για την ομαλότερη κίνηση των επισκεπτών της πόλης.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών θα μεταδοθούν απευθείας από την ΝΕΡΙΤ και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 28 Μαρτίου (Ημιτελικοί)
17.30, Πανναξιακός – Παναθηναϊκός
20.00, Ηρακλής Κηφισιάς – Ολυμπιακός

Κυριακή 29 Μαρτίου
18.00, Τελικός

paon



Το Hellogreece και οι χορηγοί της ομάδας Βόλεϋ του Πανναξιακού Α.Ο.Ν: Blue Star Ferries, Tegui - Μελισσουργός ΟΕ, Αφοί Ανευλαβή, Lemon, Πικάντικο, Swing Bar, Veronis - Real Estate Agency, SMK Group και Μπουμπλάκη ευχαριστούν και στηρίζουν την ομάδα προβάλλοντας τηλεοπτικό μήνυμα (επισυνάπτεται) στους ημιτελικούς και το τελικό του Final4.
Παράλληλα, προβάλλεται το νησί της Νάξου μέσω του τηλεοπτικού σποτ του Hellogreece.

Δεν υπάρχουν σχόλια: