Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Μόνος στην κορυφή ο Πανναξιακός, που νίκησε εύκολα τον Πυθαγόρα με σκορ 3-0

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, ο Πανναξιακός πήρε ένα εύκολο τρίποντο κόντρα στον Πυθαγόρα, με τον Γιάννη Κούτρο να πετυχαίνει χατ-τρικ (8', 36', 64').

Το παιχνίδι, που διεξήχθη σε ακατάλληλη μέρα και ώρα για ποδόσφαιρο, δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις μιας και η τύχη του κρίθηκε νωρίς, με τους φιλοξενούμενους να μην καταφέρνουν να φανούν ανταγωνιστικοί και τους γηπεδούχους να κόβουν ταχύτητα στην επανάληψη...
Και αφού το ματς ήταν βαρετό... οι φίλοι του Πανναξιακού στην εξέδρα βρήκαν την ευκαιρία να πουν εν χορό τα χρόνια πολλά στον (γνωστό και μη εξαιρετέο) John που σήμερα είχε τα γενέθλια του!
φωτο naxospress

Ενώ στην επανάληψη την παράσταση έκλεψε ο Γιώργος Καρούσης, ο οποίος επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από περίπου ενάμιση χρόνο (μετά το σοβαρό τραυματισμό του) γνωρίζοντας την αποθέωση!

Με την ολοκλήρωση του 1ου γύρου των μπαράζ, η ομάδα της Νάξου βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 πόντους και περιμένει τον Διαγόρα στο ΔΑΚ για το ερχόμενο ματς (Πέμπτη 15.00), ώστε να ξεμπερδέψει με τον ένα εκ των ''μνηστήρων'' της ανόδου.
Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Γαλάνης (70' Καρούσης), Παπανικολάου, Κουφόπουλος, Χαμηλοθώρης, Ντάσιος (90ο Ανεβλαβής), Κωτσαρής, Λίκα, Κούτρος, Κατσούδας (87ο Πιτταράς)

Πυθαγόρας (Αναγνώστου): Σκουδριάνος, Σαπουνάς, Μαστρογιάννης, Κοντάρας, Ιωαννίδης, Σαράντου , Ευαγγέλου, Μακρής, Κοκκινάκης (42ο Βελωνάκης), Κάρσας (86ο Ευγενικός), Τσεβάς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης αγωνιστικής
Κανάρης - Διαγόρας 0-0
Πανναξιακός - Πυθαγόρας 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πανναξιακός 7
---------------------
Κανάρης Χίου 5
Διαγόρας Λέσβου 4
Πυθαγόρας Σάμου 0


Επόμενη αγωνιστική
Πανναξιακός - Διαγόρας
Πυθαγόρας - Κανάρης










ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Εν’ όψει των Πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινούν την Δευτέρα 18 Μαΐου, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες να έχουν καλή επιτυχία, δύναμη, και αισιοδοξία για να φέρουν σε πέρας την προσπάθεια τους με επιτυχία, με νηφαλιότητα και ψυχραιμία.
Συμπαραστάτες στον αγώνα σας αυτό είναι οι γονείς, οι κηδεμόνες και οι καθηγητές σας που στηρίζουν κάθε προσπάθεια σας.
Με την σκέψη μας πάντα να είναι δίπλα σας, ευχόμαστε σε όλους σας καλή δύναμη.


To Διοικητικό Συμβούλιο
Προπονητές και Αθλητές του
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: