Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Η ώρα για το τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς έφτασε!

Η Παννάξα, απέχει 270 λεπτά απ' την επιστροφή στις ''μεγάλες κατηγορίες'' και τα πρώτα 90 απ' αυτά θα παιχθούν την Πέμπτη το μεσημέρι στις 3.00 κόντρα στο Διαγόρα.
Η ομάδα απ' τη Λέσβο, έρχεται αποφασισμένη ''να παίξει τα ρέστα της'', καθώς σε περίπτωση ήττας βγαίνει οριστικά εκτός παιχνιδιού...
Οι παίχτες του Προμπονά όμως, γνωρίζουν πως σε περίπτωση δικής τους νίκης, όχι απλά παραμένουν στην κορυφή κάνοντας ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την πρωτιά, αλλά ξεμπερδεύουν και με έναν βασικό μνηστήρα της ανόδου.
Το ματς, δεν είναι απλά δύσκολο - είναι καθοριστικό. Και στα δύσκολα (έχουμε ξαναπεί πως) ο φετινός Πανναξιακός έχει τον τρόπο του...
Νωρίτερα σήμερα, ο Κανάρης πέτυχε ένα αναμενόμενο διπλό στη Σάμο (0-2) και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά ο Πανναξιακός εξακολουθεί να κρατάει την τύχη στα χέρια του.
Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως το αυριανό παιχνίδι, αλλά και αυτό της επόμενης αγωνιστικής στη Χίο, είναι αυτά που θα καθορίσουν την ομάδα που θα κερδίσει την άνοδο. Στα δυο αυτά ματς, αν η Παννάξα πάρει 4 πόντους θα είναι με το ένα πόδι στη Football League II.
Σέμε και Κατσάνης παραμένουν αμφίβολοι, με τον Ευρυπιώτη να επιστρέφει και τον Γ. Καρούση να προσθέτει πλέον ποιότητα και εμπειρία με την παρουσία του.
Βάτσιος, Δημόπουλος, Πρέντζας (δυτ. Αττικής), θα διευθύνουν την αναμέτρηση, η οποία θα ξεκινήσει στις 15.00 στο ΔΑΚ και στην οποία θα δώσουμε όλοι το παρόν!


Δεν υπάρχουν σχόλια: