Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Διεξαγωγή Εξετάσεων Αξιολόγησης Ε.Φ.Ε.Τ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Διεξαγωγή Εξετάσεων Αξιολόγησης Ε.Φ.Ε.Τ.
Σε συνέχεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με θέμα την Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) που υλοποιήθηκαν στη Νάξο το τελευταίο διάστημα, σας ενημερώνουμε για τις εξετάσεις αξιολόγησης των εκπαιδευομένων:

Γραπτή Αξιολόγηση από τον ΕΦΕΤ
Γραφείο Επιμελητηρίου Κυκλάδων της Νάξου
Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Οκτωβρίου
Ώρες προσέλευσης: από 14:00 έως 16:00


Τετάρτη 14 Οκτωβρίου
Ώρες προσέλευσης: από 10:00 έως 12:00


Διάρκεια γραπτής αξιολόγησης: 15 λεπτά
Για την συμμετοχή στην εξεταστική διαδικασία απαιτούνται:
Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, προσωπικό ΑΦΜ και στυλό
Η ημερομηνία και οι ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων είναι αυστηρώς καθορισμένες και δεν επιδέχονται αλλαγής.
Ο συνολικός χρόνος εξέτασης είναι αυστηρώς προγραμματισμένος για κάθε τμήμα. Η ακριβής ώρα προσέλευσης θα σταλεί μέσω προσωπικού sms σε κάθε εξεταζόμενο.
Υπενθυμίζεται ότι το επίσημο πιστοποιητικό του Ε.Φ.Ε.Τ. χορηγείται μόνο μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της προβλεπόμενης γραπτής αξιολόγησης, στην οποία είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν όλοι όσοι εκπαιδεύθηκαν σύμφωνα με την Υ.Α 14708/2007.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Διεξαγωγή δύο (2) προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) που απευθύνεται σε εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών
στη Νάξο, από 12 έως 13 Οκτωβρίου διάρκειας 10 ωρών
Διεξαγωγή 2 τμημάτων στο γραφείο Νάξου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων ως εξής:
Τμήμα  1
Τμήμα 2
Δευτέρα 12 Οκτωβρίου
16:00 - 21:00

& Τρίτη 13 Οκτωβρίου
14:00 - 19:00

Διάρκεια: 10 ώρες

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου
09:00 - 14:00

& Τρίτη 13 Οκτωβρίου
09:00 - 14:00

Διάρκεια: 10 ώρες


Η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία (υπουργική απόφαση 14708/17-08-2007), υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν/μεταποιούν/εμπορεύονται/διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.
Αφορά:
Το προσωπικό που παράγει, επεξεργάζεται αποθηκεύει, μεταφέρει, διακινεί ή πουλάει τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, παντοπωλεία, μίνι μάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία κ.α.
Κόστος:
Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ' άτομο για την εκπαίδευση με επιπλέον 30€ για το παράβολο  υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Γιάννη Ξενάκη (τηλέφωνο 22850 22767) ή να υποβάλλουν απευθείας την Αίτησή τους στον σύνδεσμο: http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=31969

Δεν υπάρχουν σχόλια: