Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Η NOVA στη Νάξο στην πρεμιέρα της Α1 βόλεϊ γυναικών

Στη Νάξο θα βρεθεί αποστολή του Novasport στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 γυναικών για να κάνει αφιέρωμα στην ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ.
Πρεμιέρα στην Α1 εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών το Σάββατο 17 Οκτωβρίου με τον Πανναξιακό ΑΟΝ να υποδέχεται το Μαρκόπουλο στο κλειστό της Νάξου.
Η ομάδα του Ζόραν Κόβασιτς έχοντας δώσει αρκετούς φιλικούς αγώνες προετοιμασίας κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός, και με την συμμετοχή της στο 1ο διεθνές τουρνουά βόλεϊ «Μαρία Μπεμπέτσου – Τζαννίνη» όπου κατέκτησε την 2η θέση, επιθυμεί να κάνει ποδαρικό «με το δεξί» στην πρεμιέρα της νέας σεζόν απέναντι στο φιλόδοξο Μαρκόπουλο...

Η περσινή εκπληκτική πορεία του Πανναξιακού ΑΟΝ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και challenge cup δεν άφησε αδιάφορους τους υπεύθυνους της NOVA που αποφάσισαν να κάνουν ένα αφιέρωμα στο καμάρι της Νάξου, σαν η καλύτερη επαρχιακή ομάδα του πρωταθλήματος.
Ο Πανναξιακός ΑΟΝ συνεχίζει να είναι μία από τις καλύτερες διαφημίσεις του νησιού μας, ταξιδεύοντας την Νάξο και τις ομορφιές της σε όλη την Ελλάδα. Με την ναυαρχίδα του συλλόγου, την γυναικεία ομάδα βόλεϊ να κάνει περήφανους όλους τους Ναξιώτες με τις επιτυχίες της, επιθυμούμε και την νέα σεζόν να έχουμε μία ανάλογη πορεία.
Οι Ναξιώτες οπαδοί πάντα δίπλα στην ομάδα με εκπληκτικό τρόπο είναι ο «7ος παίκτης» της. Πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια στηρίζουν τον Πανναξιακό όπου κι αν παίζει, με όποιον αντίπαλο, μικρό ή μεγάλο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στην περσινή αγωνιστική περίοδο σε κάθε τηλεοπτική μετάδοση αγώνων της ομάδας μας, οι οπαδοί του Πανναξιακού σχολιάστηκαν θετικά από τους δημοσιογράφους.
Σε αυτή την πρεμιέρα λοιπόν, έχουμε έναν ακόμα λόγο να βρισκόμαστε ΟΛΟΙ στο ΔΑΚ Νάξου «Δημήτρης Περιστεράκης» το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 16:00 το απόγευμα και να στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα. Τον Πανναξιακό μας.
Καλή αγωνιστική σεζόν, και υγεία σε όλες τις αθλήτριες μας. Το ταξίδι στο όνειρο…συνεχίζεται!


Δεν υπάρχουν σχόλια: