Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Σε μαύρες εποχές μας γυρίζει η προσπάθεια φίμωσης της λαϊκής έκφρασης από τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του δημάρχου, πραγματοποίησε σήμερα 29/1/2016 η γραμματεία και μέλη του ΠΑΜΕ Νάξου, με αφορμή την ενέργεια, με εντολή αντιδημάρχου, να κατεβασουν τα συνεργεία καθαριότητας το πανό του ΠΑΜΕ από τα κάγκελα του ΓΕΛ Νάξου, που προπαγάνδιζε την απεργία στις 4 Φλεβάρη.
Η γραμματεία ζήτησε εξηγήσεις για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια και να επιστραφεί το πανό που εκλάπη.
Η απάντηση της δημοτικής αρχής ήταν ότι έγινε για λόγους ρύπανσης και ότι το πανό δεν υπάρχει για να επιστραφεί .
Στην πραγματικότητα όμως στόχος ήταν το περιεχόμενο του πανό και όχι η ρύπανση, αφού ξήλωσαν το πανό και άφησαν τα στηρίγματα!

Η δημοτική αρχή δεν μπορεί να επικαλείται λόγους ρύπανσης, τη στιγμή που τα λύματα πέφτουν ανεξέλεγκτα σε ρέματα η θάλασσα και τα χωριά της Ναξου είναι χρόνια ακαθάριστα και γεμάτα σκουπίδια.
Καλούμε τους εργαζόμενους και όλο το Ναξακό λαό, να καταδικάσει τέτοιες ενέργειες και να συμμετέχει μαζικά στην απεργία στις 4 του Φλεβάρη και στη συγκέντρωση τουΠΑΜΕ.
Να ενώσουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, συνταξιούχους όλης της χώρας, ώστε να μην περάσει το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για όλους Αποκλειστικά Δημόσια και Υποχρεωτική! Να πληρώσει η Πλουτοκρατία!

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στη Γενική Απεργία στις 4 Φλεβάρη
ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία παλιού Δημαρχείου στην παραλία στις 11 πμ



Γραμματεία Νάξουσφραγίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: