Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Αλέξη, δεν είναι άσχημο το σχέδιό σου

Αγαπητέ Αλέξη, σου ξαναλέω πως δεν μου είσαι καθόλου αγαπητός, αλλά χτες το βράδυ, καθώς σε άκουγα να μιλάς στο Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες και να κατακεραυνώνεις για χιλιοστή φορά την διαπλοκή -στα λόγια μόνο γιατί οι ολιγάρχες είναι κολλητοί σου-, κατάλαβα ποιο είναι το σχέδιό σου για να δραπετεύσεις από την πρωθυπουργία αλλά, παράλληλα, να παραμείνεις στην πολιτική σκηνή και να μην βρεθείς από τα 42 σου να κάνεις τα ψώνια της Περιστέρας.
Αλέξη, αν δεν είχε προηγηθεί η απάτη σου, θα έλεγα χτες το βράδυ «Τι επαναστάτη πρωθυπουργό έχουμε!». Αλλά δεν είναι να σε πιστεύει κανείς. Το ψέμα και η...

απάτη είναι στη φύση σου.
Αλέξη, το παίζεις πως συγκρούεσαι με τους ολιγάρχες-καναλάρχες και την διαπλοκή, για να φανεί πως σε έριξαν τα μεγάλα συμφέροντα.
Εσύ θα πέσεις επειδή εξαπάτησες τους πολίτες και ψήφισες το Μνημόνιο που θα έσκιζες αλλά θα φαίνεται πως σε έριξαν οι ολιγάρχες επειδή ήσουν και πολύ επαναστάτης.
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα υπάρξουν αρκετά χάπατα που θα πιστέψουν πως σε έριξαν οι ολιγάρχες. Τόσα και τόσα ψέματα έχουν πιστέψει, σε αυτό θα κολλήσουν;
Αλέξη, είναι καλό το σχέδιό σου. Μπορεί να σου βγει.
Πέρασες το Μνημόνιο -αυτή ήταν η αποστολή σου- και τώρα θα δραπετεύσεις από την πρωθυπουργία, προσποιούμενος πως σε έριξαν οι ολιγάρχες.
Μπράβο Αλέξη!



Δεν υπάρχουν σχόλια: