Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Μεγάλη συσσώρευση στρατευμάτων (Ρωσίας, ΝΑΤΟ, φυσικά Τουρκίας, Σαουδαραβίας και Ιράν) παρατηρείται στα βόρεια της Συρίας. Ταυτόχρονα ενισχύεται η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, το θαλάσσιο διάδρομο δηλαδή της Ρωσίας, με πρόσχημα τους πρόσφυγες...
Η σπίθα θα ανάψει μάλλον από τη Συρία, για να φουντώσει όλο το Αιγαίο, επιδιώκοντας το ΝΑΤΟ να αποκόψει το διάδρομο της Ρωσίας προς τη Μεσόγειο, για να πάει μετά η φωτιά στην Ουκρανία, όπου το ΝΑΤΟ τετραπλασιάζει τις δυνάμεις του.
Φυσικά, οι εξελίξεις αυτές θα είναι η χαρά της Τουρκίας, η οποία ήδη μεταφέρει στρατεύματα από τον Έβρο στη Συρία, γιατί θα της δώσουν την ευκαιρία να υλοποιήσει γρήγορα το όραμά της για να επανάκτηση χαμένων εδαφών.
Ήρθε μάλλον η ώρα για την Παγκοσμιοποίηση να ξεφουσκώσει τη χρηματοπιστωτική φούσκα με έναν ολοκληρωτικό πόλεμο και να επικρατήσει κατά κράτος στον πλανήτη, εξαλείφοντας οριστικά τα τελευταία εθνικά κράτη που αντιστέκονται στα σχέδιά της.
Ευχόμαστε ολόψυχα να διαψευσθούμε.

ΥΓ. Μην ρωτήσετε τι θα κάνουμε εμείς; Προφανώς θα πολεμήσουμε κάτω από τις εντολές του ΝΑΤΟ υπέρ της Παγκοσμιοποίησης; Αυτό δεν θέλουμε; ή μάλλον αυτό δεν θέλει η οικονομική μας ολιγαρχία;
Δημοσίευση σχολίου