Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Το ''El Clasico'' Πανναξιακός-ΑΟ Σύρου μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου!

Μετά από 2+ μήνες, ο Πανναξιακός επανεμφανίζεται μπροστά στο κοινό του, κόντρα στον ΑΟ Σύρου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος.
Με τις μνήμες νωπές απ' τον περσινό τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οι δυο ιστορικότερες ομάδες των Κυκλάδων, τίθενται αντιμέτωπες στο πιο σπουδαίο ματς της αγωνιστικής, σε ένα μεγάλο ντέρμπι, στο οποίο κανένας δεν θέλει να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης...
Οι μεν γηπεδούχοι, που πήραν δύσκολο-αλλά πολύτιμο τρίποντο στην πρεμιέρα, στην έδρα της Θύελλας, θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες, αφήνοντας (νωρίς-νωρίς) 5 βαθμούς πίσω, έναν εκ των συνδιεκδηκητων του τίτλου, στέλνοντας ταυτόχρονα προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα, πως και φέτος ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ για να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή.
Οι φιλοξενούμενοι απ' τη μεριά τους, μετά την εντός έδρας λευκή ισοπαλία της...
πρεμιέρας (κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου), θέλουν να ρεφάρουν τους χαμένους βαθμούς και να πάρουν (έστω) μια άτυπη ρεβάνς απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, χωρίς πάντως το Χ να είναι γιαυτούς κακό αποτέλεσμα.
Ο Γιώργος Προμπονάς έχει αμφίβολους τους Πιτταρά, Παπανικολάου και Καρούση, η συμμετοχή των οποίων θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ τα προβλήματα δεν λείπουν και για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν και θα αναχωρήσουν αυθημερόν απ' τη Νάξο. 
Στο μεγάλο ματς που ξεκινά στις 3.00 το μεσημέρι της Κυριακής ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πανναξιακός-ΑΟ Σύρου
Πανθηραϊκός-Θύελλα (25/2)
Μύκονος-Άνω Μερά


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πανθηραϊκός 6
ΑΟ Μυκόνου 4
Πανναξιακός 4
ΑΟ Σύρου 2
Θύελλα Καμ. 0
Άνω Μερά 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: