Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Νοσταλγοί του σκότους ονειρεύονται τον αφελληνισμό τους

Πρωτοφανής ανάρτηση του προέδρου της Απειράνθου, με τίτλο «μετανάστες- έποικοι στη Νάξο» ,που αναφέρεται στον κίνδυνο εποικισμού της Νάξου από μετανάστες. Ο κύριος Γεώργιος Στεφάνου Μπάκαλος αφού μας εξηγεί τη μεθόδευση εποικισμού, μας καλεί: «Ναξιώτες- Ελληνες –αφυπνιστείτε- αντισταθείτε».
Τέτοιων αντιλήψεων νεοελληναράδες, επιχειρούν με το πρόσχημα του αφελληνισμού της πατρίδας να διεγείρουν τα πιο ακραία φοβικά κοινωνικά αντανακλαστικά και να αναστή- σουν τα κάθε είδους ακροδεξιά και φασιστικά απολιθώματα. Οι παρωχημένες αντιλήψεις τους, παραμένουν ξεπερασμένες και μόνο θυμηδία προκαλούν, ενώ...

οι ίδιοι ως γραφικοί αυτοαναγορεύονται σε στυλοβάτες του έθνους και του ελληνισμού.
Ολοι αυτοί ηθελημένα αποκρύπτουν την τραγικότητα και τους υποχθόνιους στόχους της κρίσης, με την διάλυση και καταλήστευση των πόρων του κράτους από τους ευρωπαίους «εταίρους» μας. Ηθελημένα αποκρύπτουν τις καταστροφικές συνέπειες των πολέμων, με την ισοπέδωση ολόκληρων πόλεων και το θάνατο εκατοντάδων αθώων πολιτών, με μοναδικό σκοπό των έλεγχο και καταλήστευση των πλουτοπαραγωγικών πόρων, από τους συμμάχους μας ιμπεριαλιστές. Αλήθεια πότε διαμαρτυρήθηκαν ή διεκδίκησαν τον άμεσο τερματισμό των πολέμων , οδυνηρό αποτέλεσμα των οποίων αποτελεί και η διόγκωση του προσφυγικού και μεταναστευτικού ρεύματος. Σε μια χώρα που βομβαρδίζεται από αμέ τρητων εθνοτήτων στρατεύματα, συνεπικουρούμενα από μισθοφόρους, η μόνη διέξοδος για τους πολίτες της είναι η φυγή. Η μόνη δυνατή λύση εκτός από τον άμεσο τερματισμό των πολέμων, είναι η διάλυση του ΝΑΤΟ, το κλείσιμο των ξένων βάσεων και η άμεση επιστροφή τουλάχιστον των ελληνικών στρατευμάτων στην ελλάδα , που συμμετέχουν σε ιμπεριαλιστικές αποστολές.
Ως μακρύ χέρι του συστήματος και του νεοφιλελευθερισμού αρνούνται να δουν τη μεθο-δευμένη επίθεση στη γλώσσα με τα γκρίκλις, τους ξενόγλωσσους τίτλους της ιδιωτικής τηλεόρασης και των διαφημίσεών τους. Είναι άλλωστε γνωστό πως η υποδούλωση ενός έθνους μπορεί να προέλθει μέσα από την εξάλειψη ή αλλοίωση της γλώσσας.
Που είναι η ευαισθησία του κυρίου Μπάκαλου και των συν αυτώ ομοϊδεατών του, στη διάλυση των δομών του κράτους, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της εκχώρησής κρατικών αρμοδιοτήτων στις ΜΚΟ (μη κυβερνητικές οργανώσεις). Οι περισσότερες από αυτές λειτουργούν χωρίς κανένα έλεγχο, ενώ κάποιες απ’ αυτές διακινούν παράνομα μετανάστες και πρόσφυγες, χρηματοδοτούμενες από το κράτος, την ΕΕ και αγνώστου προελεύσεως μυστικές υπηρεσίες. . Ένα ακόμη νέο φρούτο, που επιδιώκει το κέρδος μέσα από τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη και προσβλέπει σε μια αταξική κοινωνία υποκαθιστώντας και παραμερίζοντας χώρους αντίστασης, επικίνδυνους για το νεοφιλελευθερισμό, όπως είναι τα συνδικάτα.
Ας αναλογιστεί λοιπόν ο κύριος Μπάκαλος τις ευθύνες του απέναντι στη σχεδιαζόμενη διάλυση του κράτους, της τοπικής αυτοδιοίκησης και το μαρασμό της υπαίθρου γιατί με το φοβικό, ακροδεξιό παραλήρημά του, μόνο μίσος και καταστροφή μπορεί να επιφέρει.
Ναξιώτες- έλληνες- αφυπνιστείτε- αντισταθείτε και απομονώστε τέτοιου τύπου νεοελληναράδες, ακροδεξιούς φοβικούς, επικίνδυνους και αρκούντως επιζήμιους για τον τόπο μας.



Μάρκος Παντελιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: