Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Με μια νίκη και μια ήττα ολοκληρώθηκε η ''Οδύσσεια'' του ποδοσφαιρικού Πανναξιακού στα νησιά των Κυκλάδων το Σαββατοκύριακο.

Προκειμένου να βγει το πρόγραμμα, αλλά και μην υπάρξουν υπέρογκα έξοδα, η ομάδα του Γ. Προμπονά, ταξίδεψε κατ αρχάς το Σάββατο το απόγευμα στη Μύκονο (στην έδρα της Άνω Μερά), όπου έκανε εύκολο διπλό (0-3) με τα γκολ των Καρούση, Κούτρου, Βιλλαντώνη.
Το μεσημέρι της Κυριακής, ταξίδεψε στη Σύρο, όπου μέσα σε 24 ώρες (το απόγευμα της ίδιας μέρας) έδωσε και δεύτερο ματς, κόντρα στον τοπικό ΑΟΣ, στο οποίο...
(προδομένος απ' την κόπωση) γνώρισε την ήττα με σκορ 4-1. Ο 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος Γιώργος Καρούσης ήταν και αυτή τη φορά ο σκόρερ για τον Πανναξιακό, ο οποίος στα πλαίσια της ερχόμενης αγωνιστικής θα υποδεχθεί τον ΑΟ Μυκόνου.
Η ομάδα της Νάξου, παρατάχθηκε και στα δυο ματς με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον...
Το πρωτάθλημα, κατέκτησε και μαθηματικά η ομάδα του Πανθηραϊκού, καθιστώντας τυπική διαδικασία τις επόμενες δυο αγωνιστικές (ως το τέλος της διοργάνωσης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: