Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΣΤΗ ΝΑΞΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

28-29 ΜΑΙΟΥ στο νησί μας φιλοξενούμε μια μεγάλη παρέα με ακόμα μεγαλύτερη ιστορία.
Η λέσχη φίλων κλασικής μοτοσυκλέτας θα δώσει τον δικό της αγώνα το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 MAIOY με ώρα εκκίνησης 8.30 από την Πορτάρα και θα καλύψει μια διαδρομή 200 χιλιομέτρων στο νησί μας.
Υπολογίζετε να τερματίσουν και πάλι στη Πορτάρα στις 16.00.
Το βραδάκι κατά τις 20.30 στην Πλατεία Μανδηλαρά (κάτω από το Λιμεναρχείο) η Λέσχη Μοτοσικλετιστών του νησιού μας θα δημιουργήσει ένα όμορφο και...
πολύ ζωντανό παρτάκι για να θαυμάσουμε όλοι τις μοναδικές μοτοσικλέτες να χορέψουμε να τσιμπήσουμε κάτι και να δροσιστούμε.
Την Κυριακή το πρωί μόνο τα μέλη της λέσχης θα μπορέσουν να ακολουθήσουν με σεβασμό το 2 σκέλος του αγώνα ο οποίος επιφυλάσσει και μερικές εκπλήξεις (αφορά κοινωνικό χαρακτήρα με επίσκεψη -μεζεδάκι-λίγο περπάτημα-ανταλλαγές απόψεων και πολύ γέλιο)
Το απόγευμα οι φίλοι μας θα πάρουν το καράβι της επιστροφής και εμείς θα είμαστε εκεί να τους αποχαιρετήσουμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λιμενικό Ταμείο και το Λιμεναρχείο Νάξου για την αμέριστη στήριξή τους.
Και επειδή πάντα θα υπάρχει μια αγάπη και μια μεγάλη αγκαλιά για αυτή τη λέσχη θέλουμε να πούμε και ένα ευχαριστώ στην Μαράκη Ελένη και το EL GALLERY που βρίσκετε στο Χαλκί.

Σημ: τα μέλη από τις 2 λέσχες θα έχουν ένα διακριτικό το οποίο θα τους το προμηθεύσουμε με την παρουσία τους στο πάρτι του Σαββάτου και με αυτό θα μπορούν να αγοράζουν τα τσικνιστά εδέσματα και την μπύρα σε χαμηλές τιμές.

Το κατάστημα του κ. Κουριδάκη Στρατή ( Piatsa) θα είναι κοντά μας!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: