Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Άλλη μια πανευρωπαϊκή επιτυχία για τον Αη Γιώργη! Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Guardian, είναι η καλύτερη παραλία στην Ευρώπη για οικογενειακές διακοπές!

To τοπ 10 των καλύτερων παραλιών στην Γηραιά ήπειρο για οικογένειες:

Το καλοκαίρι έφθασε, η θερμοκρασία ανεβαίνει και εσείς σχεδιάζετε τις διακοπές σας. Αν έχετε μικρά παιδιά και προβληματίζεστε για να βρείτε την καλύτερη και πιο ασφαλή παραλία, ώστε να διασκεδάσουν και να κολυμπήσουν άφοβα, δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε πολύ μακριά, παρά μόνο μέχρι το κυκλαδίτικο νησί της Νάξου.
Η βρετανική εφημερίδα Guardian δημοσίευσε την λίστα με τις δέκα καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη για οικογενειακές διακοπές και πρώτη φιγουράρει η παραλία Άγιος Γεώργιος στην πανέμορφη Νάξο.
Σε απόσταση μόλις πέντε λεπτά από την Χώρα, η παραλία προσφέρεται για οικογένειες χάρη στα ρηχά της νερά, όπου τα μικρά παιδιά μπορούν να πλατσουρίσουν στο νερό ενώ για τα μεγαλύτερα δίνεται η δυνατότητα για πολλές δραστηριότητες στην παραλία. Το sports club της παραλίας διαθέτει ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων όπως θαλάσσιο σκι, σέρφινγκ και πολλά άλλα.
Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν ταβέρνες και μπαρ, τα οποία εκτός από το φαγητό, τα ποτά και τα αναψυκτικά που μπορούν να αγοράσουν οι επισκέπτες, νοικιάζουν στους τουρίστες και ξαπλώστρες για να απολαύσουν τα «χάδια» του ελληνικού ήλιου.
Οι παραλίες που σύμφωνα με την Guardian είναι κατάλληλες για οικογενειακές διακοπές στην Γηραιά ήπειρο είναι:

1. Άγιος Γεώργιος, Νάξος, Ελλάδα


2. Morgat, Βρετάνη, Γαλλία


3. Praia da Salema, Αλγκάρβε, Πορτογαλία


4. Ysteri, Φινλανδία


5. Cala Gonone, Σαρδηνία


6. Comillas, Ισπανία


7. Sunj, Κροατία


8. Pinarello, Κορσική


9. Ramla l-Hamra Gozo, Μάλτα


10. Es Grau, Μινόρκα, Ισπανία



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: