Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Αδέρφια, κερδάμε!

Ακριβώς έναν χρόνο από την ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας αποδείχτηκε ένας ακόμα πολιτικός απατεώνας και ένα ακόμα σάπιο χαρτί του σάπιου ολιγαρχικού συστήματος, όλα δείχνουν πως η νίκη είναι κοντά.
Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο έχουν φτάσει στον Θεό, ενώ μόλις μέσα σε ένα μήνα, τον Μάιο, τα χρέη προς την Εφορία αυξήθηκαν κατά 1,254 δισ. ευρώ. Δηλαδή, έχει γίνει άτυπη στάση πληρωμών. Και περιμένουν πλεόνασμα. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Τα λουκέτα στις επιχειρήσεις έχουν αυξηθεί κατά 42% το πρώτο εξάμηνο του 2016 σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό. Γιατί άραγε;
Τα έσοδα από τον Τουρισμό πέφτουν γιατί μάλλον ήταν κάπως βλακώδης η σκέψη πως μια χώρα θα διαλύεται, θα ξεπουλιέται και θα εγκαταλείπεται μαζικά από τους κατοίκους της αλλά θα την επισκέπτονται όλο και περισσότεροι τουρίστες, για να ζήσουν ονειρεμένες στιγμές ανάμεσα στους δυστυχισμένους δούλους.
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να νιώθει έκπληξη από όλα αυτά.
Από την ημέρα που ο απατεώνας Τσίπρας έκανε τη συμφωνία, ήταν ολοφάνερο πως αυτή η συμφωνία είναι ανεφάρμοστη.
Το Μνημόνιο είναι ανεφάρμοστο.
Με την πλήρη κατάρρευση της χώρας και του σάπιου πολιτικού συστήματος -σε συνδυασμό με τα έντονα σημάδια διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης-, έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τη χώρα μας και τις ζωές μας στα χέρια μας.
Αρκεί αυτή τη φορά να σταθούμε ενωμένοι στο ύψος των περιστάσεων.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα συμβεί αυτό. Το πιο πιθανό είναι να υπερισχύσει πάλι η δουλοπρέπεια, ο διχασμός και η ανάθεση για …σωτηρία σε …Μητσοτάκηδες.
Αλλά η ευκαιρία είναι εκεί. Μπροστά μας.
Εγώ απλά το επισημαίνω.





πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: