Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία που πραγματοποίησε στη Νάξο η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου

Δελτίο Τύπου
Ολοκληρώθηκε η περιοδεία που πραγματοποίησε στη Νάξο η βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου την Κυριακή 10 και την Δευτέρα 11 Ιούλη 2016, στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της ΚΟ Νάξου του ΚΚΕ...

Την Κυριακή 10 Ιούλη πραγματοποίησε συνάντηση με το ΔΣ του Σωματείου Σμυριδορυκτών όρμου Λυώνα προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα των σμυριδορυκτών και να παρουσιάσει τις θέσεις του Κόμματος για τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας. Το βράδυ της ίδιας μέρας μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις και για την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, σε μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Κωμιακή, με τη συμμετοχή εργαζόμενων, ανέργων, νέων, αγροτοκτηνοτρόφων συνταξιούχων και γυναικών.
Τη Δευτέρα 11 Ιούλη είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και με τους εργαζόμενους του Δήμου, όπου ενημερώθηκε για τις ελλείψεις σε προσωπικό και τον μεγάλο φόρτο εργασίας του προσωπικού λόγω αυτών των ελλείψεων. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Γ.Ν. Κ.Υ. Νάξου, όπου και εκεί οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό είναι μεγάλες με αποτέλεσμα την αδυναμία εξυπηρέτησης και φροντίδας των ασθενών, αποτέλεσμα τις εφαρμοζόμενης πολιτικής, με τις τεράστιες περικοπές των δαπανών και στο χώρο της υγείας. Στο Γ.Ν. Κ.Υ, Νάξου είχε επαφές με τh διοίκηση και τους εργαζόμενους όπου συζητήθηκαν τα σοβαρά αυτά προβλήματα. Επίσκεψη πραγματοποίησε επίσης και στο αγροτικό τμήμα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στη Νάξο και παραχώρησε συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ.
Το απόγευμα τις ίδιας μέρας  περιόδευσε στο Φιλώτι και μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα του πολιτιστικού Συλλόγου Φιλωτίου.
Από τις συναντήσεις και τις περιοδείες αναδείχτηκαν τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα νησιά των Κυκλάδων, καθώς και ακόμα μεγαλύτερη και επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση της λαϊκής συμμαχίας εργαζόμενων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, νέων και γυναικών  μέσα από τον οργανωμένο αγώνα και σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, το μόνο Κόμμα που βρίσκετε στην πρώτη γραμμή των αγώνων υπεράσπισης των δικαιωμάτων του λαού, τόσο μέσα από την κοινοβουλευτική του δράση, όσο και στους καθημερινούς αγώνες του εργατικού λαϊκού κινήματος, για τα καθημερινά προβλήματα που βιώνει στο σύνολο της εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα.
Σε αυτόν τον αγώνα έχουν όλοι θέση και προπάντων οι άνθρωποι του μόχθου ακόμα και αν ορισμένοι κρατάνε σήμερα τις αποστάσεις τους. Σε αυτό τον αγώνα το Κόμμα μας, αξιοποιώντας την πείρα του, τις θέσεις του που επαληθεύονται καθημερινά, δίνει όλες του τις δυνάμεις.


Κ.Ο. ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια: