Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή” είναι η μεγάλη γιορτή της νεολαίας! Των μαθητών, σπουδαστών, νέων εργαζομένων κι ανέργων, κάθε νέου που ονειρεύεται, αγωνιά για το μέλλον και διεκδικεί μία καλύτερη ζωή.
Το Φεστιβάλ μας αποτελεί συνάντηση αγώνα, διασκέδασης, ψυχαγωγίας! Οι αθλητικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, οι συναυλίες του, τα μουσικοθεατρικά αφιερώματα, η ανάδειξη και η στήριξη της νεανικής δημιουργίας, οι συζητήσεις, οι δεκάδες συλλογικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους είναι μερικά από τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ του Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή!
Το Φεστιβάλ μας αποτελεί πλέον «θεσμό» για την νεολαία, αντέχει στο χρόνο, ανανεώνεται κι αναβαθμίζεται γιατί η «καρδιά» του είναι ο στόχος για τον οποίο παλεύουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ: η νέα σοσιαλιστική κοινωνία...

Παραμένει νέο γιατί απέναντι στο σημερινό γερασμένο εκμεταλλευτικό σύστημα προβάλει τη μόνη πραγματική διέξοδο προς όφελος της νεολαίας: την επαναστατική ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση της Σοσιαλιστικής κοινωνίας.
Εμπνεόμαστε απ’ τους μεγάλους αγώνες του λαού μας και συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο!
Πάρε μέρος στις εκδηλώσεις του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, το ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 στις 8.00 μμ στο Πάρκο δίπλα στο Δημαρχείο.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:
  • ΟΜΙΛΙΑ από τον ΟΡΕΣΤΗ ΣΙΩΠΗ μέλος της επιτροπής Αιγαίου του ΚΣ της ΚΝΕ
  • ΣΥΝΑΥΛΙΑ από ΕΝΤΕΧΝΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
  • ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ
Στο χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργούν:
  • ΕΚΘΕΣΗ αρχειακού υλικού αφιερωμένη στα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ στο προσφυγικό
  • ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ
  • ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ


D:\Απαραιτητα αρχεια\Για το κομμα\02. ΚΝΕ\ΚΝΕ logos\ΚΝΕ ΝΑΞΟΥ.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: