Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Ηρθε το Volvo... ΚΟΡΡΕΣ!

Όσο πρωτοποριακή και αν ακούγεται η συγκεκριμένη ενέργεια, δεν είναι «ξένη» με το DNA της Σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας!
Η Volvo σύναψε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων ΚΟΡΡΕΣ. Καρπός της συνεργασίας αυτής είναι το Volvo Voyage, ένα εντυπωσιακό σετ με προϊόντα για το ταξίδι που έχει εξελίξει η ΚΟΡΡΕΣ ειδικά για τη σουηδική μάρκα και που προσφέρεται με κάθε καινούριο μοντέλο Volvo, τη στιγμή που παραδίδεται στον...

ευτυχή κάτοχό του.
Όσο πρωτοποριακή και αν ακούγεται η συγκεκριμένη ενέργεια, δεν είναι «ξένη» με το DNA της Volvo. Πρόκειται για την εταιρία η οποία έχει παρουσιάσει στην ιστορία της καινοτομίες ή εφευρέσεις που αποσκοπούσαν στο να κάνουν τη ζωή οδηγού και επιβατών, αρχικά, αλλά στη συνέχεια και άλλων εποχούμενων αλλά και πεζών, πιο ασφαλή και πιο άνετη.
Η Volvo ανέθεσε στην ΚΟΡΡΕΣ τη δημιουργία ενός σετ προσωπικής φροντίδας, σε ειδική συσκευασία, το οποίο προσφέρεται μαζί με κάθε νέο αυτοκίνητο στον κάτοχό του κατά τη στιγμή της παράδοσης.
Υπάρχουν δύο ειδών συσκευασίες, μία για τους αγοραστές των V40, S60, V60 καθώς και των Cross Country μοντέλων τους και μία για το XC60 και τα XC90 και S90. Σίγουρα αξίζει ιδιαίτερη αναφορά στη δεύτερη.

Μία καλαίσθητη ξύλινη κασετίνα διαστάσεων 28x25x20 εκ., δύο συρταριών, περιέχει όλα τα απαραίτητα για μία απόδραση εκτός των τειχών, που θα κάνουν το ταξίδι με το νέο Volvo ευχάριστη εμπειρία.
Σχετικά με τη συνεργασία Volvo και ΚΟΡΡΕΣ, ο κ. Αλέξανδρος Κωστήρογλου, marketing manager της Volvo Car Hellas δήλωσε: «Από την ίδρυση της Volvo, το 1927, η φιλοσοφία μας ως μάρκα είναι να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες, να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Με την ενέργειά μας αυτή, θελήσαμε να συνδυάσουμε την ξεχωριστή στιγμή της αγοράς ενός Volvo, με ένα δώρο που θα αποτελεί επιπλέον προτροπή για το νέο ιδιοκτήτη να κάνει ταξίδια που θα απολαύσει στο μέγιστο βαθμό.
Για τη δημιουργία του πακέτου Volvo Voyage, απευθυνθήκαμε στην ΚΟΡΡΕΣ, μια ελληνική μάρκα που μοιράζεται τις αξίες της Volvo και το πάθος της για τη χρήση φυσικών υλικών, όπως το γνήσιο ξύλο και δέρμα, που συνδυάζονται μοναδικά με το σκανδιναβικό design στο εσωτερικό κάθε μοντέλου μας.»


Δημοσίευση σχολίου