Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Νίκησε Θέτιδα, κούραση, ταλαιπωρία και επέστρεψε στο νησί χωρίς απώλειες

O Πανναξιακός επιστρέφει στη Νάξο με το ζητούμενο 3×3 αφού κέρδισε και την Θέτιδα στη Βούλα με εμφανή τα σημάδια κούρασης από τους συνεχόμενους αγώνες και τις μετακινήσεις του μακρυά από την Νάξο.
Στο πρώτο σετ, η Θέτιδα είχε το πάνω χέρι προηγήθηκε με 8-5 στο α’ τεχνικό τάιμ άουτ και 16-11 στο β’. Η Γιόβιτς πήγε στο σερβίς και δυσκόλεψε την υποδοχή του ΠΑΟΝ για να φύγει με ένα σερί 6-0 για το 22-12 και το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων με 25-17.
Στο δεύτερο σετ, η εικόνα άλλαξε παρότι η Θέτιδα παρέμενε ανταγωνιστική κι...

ενώ προηγήθηκε στο α’ τεχνικό τάιμ άουτ με 8-6. Ο ΠΑΟΝ ισοφάρισε σε 10-10 κι έφτασε με +3 (13-16) ενώ τα σερβίς της Φρέσκο ήταν εκείνα που πίεσαν την υποδοχή των γηπεδούχων με τη διαφορά να ανοίγει σταδιακά 13-18 και την ομάδα της Νάξου να ισοφαρίζει σε 1-1 (15-25).
Στο ίδιο μήκος κύματος με το δεύτερο σετ κυμάνθηκε και το τρίτο, η Θέτιδα πήρε το α’ τεχνικό τάιμ άουτ 8-5 και με 16-14 ήταν μπροστά και στο δεύτερο. Ωστόσο, τα λάθη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την εμπειρία του Πανναξιακού έφεραν την ανατροπή στο σετ (17-25) και στο σκορ (1-2).
Μάχη… βαθμού ήταν αυτή του τετάρτου σετ, καθώς η Θέτιδα ήταν άκρως ανταγωνιστική προσπαθώντας να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί από το ματς. Εναλλαγές στο σκορ και οι ομάδες χέρι χέρι μετά το 20-20, εκεί όπου ο ΠΑΟΝ είχε τις λύσεις στην επίθεση αλλά και το καθαρό μυαλό στο τελείωμα των φάσεων και έφτασε στην τελική επικράτηση με 1-3 (23-25).

Τα σετ: 1-3 (25-17, 15-25, 17-25, 23-25)

ΘETIΔΑ (Γεωργοπούλου): Κιουτσούκη, Βαρουδάκη, Μελετιάδη, Χριστινίδου, Εσντέλ, Γιόβιτς, Ξηνταρά λ,/ Κερασιώτη (λ), Τουρνάκη, Αργυροπούλου, Τοντάι, Λεωνίδου
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Ρούσης): Φρέσκο, Πότοκαρ, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Τοτσίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου –λ / Γάτση, Σεφεριάδου

Γεωργοπούλου: «Αρχίζουμε και προσπαθούμε»
«Στα τελευταία παιχνίδια πάντα κυνηγάμε τη νίκη, κυνηγάμε το βαθμό. Πιστεύουμε ότι μπορούμε και σήμερα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιο βαθμό αλλά κάναμε πάρα πολλά λάθη. Πιέσαμε και πηραμε εύκολα το πρώτο σετ και μετά εμείς κάναμε λάθη στο σερβίς, στην υποδοχή και στα κρίσιμα σημεία ο Πανναξιακός έπαιρνε τις φάσεις και το σετ. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάξου και συγχαρητήρια και στα δικά μας κορίτσια που αρχίζουν πιστεύω και προσπαθούν».

Ρούσης: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια»
«Ηταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για μας. Παίξαμε τρία σερί εκτος έδρας ματς με πολύ αξιόλογους αντιπάλους, είναι μεγάλο επίτευγμα και δίνω πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια που υπερέβαλαν εαυτό και έκαναν το ‘3 στα 3’. Το σημερινό ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι η Θέτιδα ψάχνει βαθμούς και δεν έπρεπε να τους βρει από εμάς και κερδίσαμε».





Δεν υπάρχουν σχόλια: