Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Ευχαριστήριο του Δημάρχου στους εκπροσώπους και τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας

Μετά τις χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν στην ορεινή Νάξο στην έναρξη της νέας χρονιάς, νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ δημόσια και να ευχαριστήσω θερμά τους εκπροσώπους και τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο κ. Ιάκωβο Τσελέντη, για την ετοιμότητα και την άψογη αντιμετώπιση των δυσμενών συνθηκών που επικράτησαν...

Για τον εκχιονισμό των χωριών της ορεινής Νάξου και για να μην αποκλειστεί κανείς αυτές τις γιορτινές ημέρες, ο δήμος διέθεσε τρία μηχανήματα για τον καθαρισμό του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου. Για πρώτη φορά, χάρη στην ετοιμότητα της Πολιτικής Προστασίας, ο Δήμος διένειμε αλάτι στους κατοίκους όλων των χωριών, προκειμένου να μην υπάρξει κανείς αποκλεισμένος συμπολίτης μας.
Οι ενέργειες αυτές σε συνδυασμό με την άριστη αντιμετώπιση της πρόσφατης πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Κωμιακή τον περασμένο μήνα αποδεικνύουν την ετοιμότητα και την άριστη αντιμετώπιση φυσικών ή ανθρωπογενών καταστροφών ή συμβάντων από τους εκπροσώπους της Πολιτικής Προστασίας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους. Ο Δήμος και η Πολιτική Προστασία θα βρίσκονται πάντα σε επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε ανάλογης κατάστασης.


Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


Εμμανουήλ Μαργαρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: